fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Förnya och lyft med accessoarer

Accessoarer är bästa stylisthacket att få gammalt och trist att kännas nytt och kul. När inspirationen tryter och inget känns rätt – då gör accessoarer underverk med att lyfta din look.

Accessoarer har kraften att förvandla en vanlig outfit till extraordinär. De adderar personlighet, stil och det där lilla extra. Oavsett om det är ett statementsmycke, en klocka, ett skärp eller en scarf, så gör de rätta accessoarerna stor skillnad.

Accessoarer gör att din look ser mer sammansatt ut, och är snabbspåret att ta en kontorsoutfit till middag på stan. Voilá – en klassisk kostym blir kvällssnygg med ett par klackar och snygga, stora örhängen.

Här nedan kan du läsa mer om stylisternas tre vanliga utgångspunkter för accessoarval.

1. Utgå från din outfit
Låt accessoarerna antingen komplettera eller kontrastera din klädsel. Om din outfit är enkel och går i monokrom färgskala blir ett statementhalsband en häftig fokuspunkt.

Om din outfit å andra sidan är färgstark eller stormönstrad blir ett mindre smycke ibland starkare visuellt.

2. Tänk balans
Låt större accessoarer – t ex ett stort armband eller en bredbrättad hatt – ta ordentlig plats och håll nere övriga accessoarer.

Om din outfit är enkel kan det funka bra att köra på med flera accessoarer för att ge outfiten visuell energi.

3. Rätt accessoar för rätt tillfälle
Klassiska smycken, en elegant clutch eller en tidlös klocka lämpar sig perfekt för formella tillställningar.

Mindre formella tillställningar ger dig utrymme att ta ut svängarna – experimentera med färgstarka scarfar, oversized solglasögon eller färgglada handväskor.

Utgå från din personliga stil och testa dig fram hur du bäst stylar med accessoarer som är du!

Läs mer här: 5 tips att styla med accessoarer

Dela det här inlägget
Bloggen

Bli ett ace på hållbart mode tillsammans med oss! I vår blogg kammar vi nätet och forskningen tillsammans med några av de skarpaste hjärnorna inom hållbarhet.