fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Våra Stylister

Våra professionella stylister gör det enkelt och roligt att hitta potentialen i din garderob. Bli mer hållbar genom att använda din garderob smartare och skapa en stil som håller länge, med plagg du redan har.

Maggie Chinchilla

Stylist & Kostymdesigner

Utmana dig själv att alltid addera några personliga detaljer. Det är så du skapar din egna, unika stil.

Maggie Chinchilla är stylist och kostymdesigner med mer än tjugo års erfarenhet av styling. Maggie är känd för sin tidlösa stil, som hon sofistikerat mixar med kundens karaktär och personlighet. Maggie ser fram emot att hjälpa dig att finetuna din stil, att förbättra det som redan finns.

Maggie är bred i sin kompetens och stylar gärna både dam och herr. Och den största inspirationen drar hon ur kundens personlighet och kroppsform.

Med rötter i både Stockholm och Miami har Maggie i båda städerna kunnat utveckla sin passion för mode och styling. Hennes breda erfarenhet sträcker sig över både mode, film, reklam och personlig styling. 

För Maggie är det viktigt att vara professionell men samtidigt ha ett roligt och avslappnat arbetsklimat. 

Något som kunderna tycker utmärker Maggie som stylist är att hon är väldigt förtroendeingivande och bra på att skapa en avslappnad stämning under stylingmötet. 

Sophie Tillquist

Hållbar Stylist

Tänk på de små detaljerna: ett statement-halsband eller ett läppstift i stark färg kan lyfta vilket outfit som helst.

Sophie Tillquist har mer än 20 års erfarenhet av mode och retail. Hon grundande Sophie’s Style, en tjänst för styling och personal shopping, när hon bodde i New York och var nybliven mamma. Genom sina egna erfarenheter såg hon ett behov för kvinnor att få hjälp med färg, kroppsform och nytändning i garderoben efter graviditet och småbarnsår.

Nuförtiden skippar Sophie shoppingen och fokuserar enbart på vad som finns i din garderob. Cirkulär stil med lyxig framtoning kan hon allt om efter flera år som Head of Retail hos ReRobe och kundstyling i deras butik.

Som hållbar stylist ger hon dig de bästa verktygen & tipsen på vad du ska behålla i din garderob, vad du kan undvika och hur du blir en mer hållbar konsument. 

Sophie är expert på passform och får sin energi av att ge privatpersoner ökad kunskap om snitt och färger som passar deras unika form och personlighet. Hon är också en stark förespråkare av praktiska verktyg för att undvika felköp.

Häng en rolig timme med Sophie så kommer du att uppleva att du har en helt ny garderob!

Läs om Sophie i Damernas Värld

Ulrika Lindqvist

Stylist, kostymdesigner & moderedaktör

Våga stuka plaggen. Det blir en starkare look när du bär plaggen istället för tvärtom.

Ulrika är inte bara stylist, och kostymdesigner utan också Moderedaktör på Odalisque Magazine.

Ulrika har varit verksam inom modebranschen i mer än 10 år med allt från redaktionella modejobb, till reklam och personlig styling inför exempelvis galor. 

Ulrika är en varm, noggrann och energifylld stylist som älskar färg. Hon är baserad i Stockholm och jobbar löpande med Sveriges mest framåtsträvande modemedier. 

Ulrikas arbetssätt är noggrannt och eftersträvar alltid en trovärdig men inspirerande styling. Målet är att kunden ska bli sitt snyggaste och mest självsäkra jag!

Går inte din favoritstylist att boka?

Kapselgarderob

Läs mer om stylisttjänsterna

Varför behöver din garderob bli hållbar?

För klädesplagg sker 80% av totala miljöpåverkan i produktionsledet. Kolla in Naturvårdsverkets hemsida för textil om du vill veta mer om hur din klädkonsumtion påverkar vår miljö

Blogg om din garderob

Hör vad några av Sveriges bästa stylister och främsta modemedier har att säga om hållbar personlig stil och hur du maximerar användningen av dina guldkorn i garderoben utan att köpa nytt.

Hej, är du stylist?

Är du stylist och intresserad av att jobba med oss på MyShowroom? Maila oss en presentation av dig och ditt arbete. Glöm inte lookbook.  

Prenumerera på inspiration & nyheter

hej@myshowroom.se

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. 

Älska mode mer hållbart.

© 2022 All rights Reserved. Design by MyShowroom.​