BOKA EN PERSONLIG STYLIST

Gör det enkelt och roligt att skapa en mer hållbar garderob. Våra stylister lär dig se din garderob med nya, fräscha ögon.

Hitta din favoritstylist och boka ett digitalt möte i din garderob, på en tid som passar dig. Eller köp ett presentkort till någon du gillar! 

LÄR KÄNNA VÅRA STYLISTER

Vem av våra proffsiga och kreativa stylister passar dig och din stil bäst? Läs mer om stylisterna och vad som inspirerar dem nedan. Alla är bjussiga med stiltips och challenges. Och glöm inte att kolla in deras inspirerande Lookbooks. Där kan du hitta massor av inspo för din egen garderob.

MAGGIE CHINCHILLA

STYLIST & KOSTYMDESIGNER

Maggie Chinchilla är stylist och kostymdesigner och har mer än tio års erfarenhet av styling. Maggie är känd för sin funktionella och lekfulla stil, som hon mixar med unisex, edge och elegans.

Med rötter i både Stockholm och Miami har Maggie i båda städerna utvecklat sin passion för att skapa starka karaktärer från många olika etniciteter och subkulturer.

Inspirationen kommer många gånger från filmens värld.

För Maggie är det viktigt att vara professionell men samtidigt ha ett roligt och avslappnat arbetsklimat.

På hennes långa lista av uppdragsgivare finns allt från artister, politiker, produktionsbolag, regissörer & fotografer.

 

”Våga experimentera, även om det bara är på skoj. Då kommer perspektiven av sig själv och du kommer hitta en bra balans som passar för just dig”

CHARLIE MALMSTEN

STYLIST & KOSTYMDESIGNER

Charlie Malmsten är stylist och kostymdesigner och har mer än tio års erfarenhet av styling. Charlie jobbar lyhört och lekfullt, och med stort fokus på att mode ska vara kul.

Charlie har sju års erfarenhet inom film, reklam, mode och musik. Han har alltid gillat att arbeta brett och blandar gärna styling av några av landets största artister med arbete i stora reklam- och filmproduktioner.

Under de senast åren har Charlie varit baserad i både Köpenhamn och Stockholm, och har på båda platser samlat på sig viktiga erfarenheter och kunskap om olika kulturella synsätt.

3 saker som kännetecknar Charlie som stylist är nytänkande approacher, kreativa vinklar och lekfullhet.


”Våga experimentera, även om det bara är på skoj. Då kommer perspektiven av sig själv och du kommer hitta en bra balans som passar för just dig”

MyShowroom är ett community med digitala tjänster som lanseras hösten 2022. En digital garderob för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling och miljötänk kan påverka dina modebeslut. Och hur tekniska lösningar kan förenkla garderobslivet, så att du kan maximera användningen av dina plagg utan att behöva bromsa ditt modeintresse.

Varför behöver din garderob bli hållbar?

För de flesta klädesplagg ligger ca 80% av den totala miljöpåverkan i produktionsledet. Kolla in Naturvårdsverkets hemsida för textil om du vill veta mer om hur din klädkonsumtionen påverkar vår miljö

Lär dig mer om mode & miljö

Hör vad några av Sveriges bästa stylister och främsta modemedier har att säga om hållbar personlig stil och hur du maximerar användningen av dina guldkorn i garderoben utan att köpa nytt.

Är du stylist och vill jobba med oss?

Om du jobbar som stylist och är intresserad av att jobba med oss på MyShowroom – skicka oss ett mail med en presentation av dig och ditt arbete. Glöm inte lookbook.  

SÅ HÄR SÄGER VÅRA KUNDER