fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Vi funderar på hur ditt modeintresse kan bli mer hållbart

Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling, cirkularitet & miljötänk kan ha en positiv effekt på dina modebeslut.

Vi är inte perfekta.
Men vi jobbar på det.

Alla som inte levt i en skrubb de senaste åren vet att konsumtionen av textil och mode i världen idag är djupt problematisk ur ett hållbarhetsperspektiv. Men kan man vara modeintresserad och samtidigt vilja bli en bättre och mer hållbar konsument? På vilket sätt kan man gilla mode om man ska göra världen bättre?

Vi är långt ifrån perfekta, men vårt mål med MyShowroom är att lära oss – och dig – hur vi kan göra vårt modeintresse mer hållbart. Till exempel genom hur vi hanterar våra befintliga garderober istället för att köpa nytt.

Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling, cirkularitet och miljötänk kan ha en positiv effekt på dina modebeslut.

Och framförallt hur tekniska lösningar kan förenkla garderobslivet, så att du kan maximera användningen av dina plagg utan att behöva bromsa ditt modeintresse.

Vi är så glada att du är med oss!

Signatur Kim Katarina_grön

Kim & Katarina

MyShowroom drivs av kvinnor som tidigare byggt och drivit i bolag inom tech, media och mode. Vårt vision för bolaget är att genom tekniska lösningar skapa långsiktig förändring och göra det enklare för fler att bidra till minskad klimatpåverkan.

Ursäkta, hur hamnade vi här?

Att konsumera mode som vi gör i världen idag – med snabba trender och ständig tillgång till nya plagg – är ohållbart ur ett miljöperspektiv.

Mode- och textilbranschen står idag för ungefär 10% av de globala koldioxidutsläppen och produktionen av snabba plagg från de stora kedjorna, växer varje år med ca 30%. I Sverige köper vi ungefär 10 kg och slänger 7,5 kg textil per person och år på soptippen.

Det är lätt att känna sig nedslagen av statistiken men faktum är att du kan göra stor skillnad genom hur du konsumerar och agerar.

Vi ger dig mer kunskap kring hur de beslut som du fattar kring din egna garderob kan påverka i rätt riktning. 

Vad är kapselgarderob?
Att fräscha upp second hand-fynd
Höstgarderobs-tips: Hållbar elegans i höstmodet 2023
Vad är en hållbar garderob och hur skapar du den?

FAQ

Du bokar enkelt via MyShowroom.se / Boka.se. Vill du boka en stylist som inte har tillgängliga tider? Maila oss på hej@myshowroom.se så försöker vi lösa en tid till dig.

Länken till ditt videomöte finns i ditt bekräftelsemail. (Som du får när du bokar tjänsten.)

Innan ditt videomöte med stylist behöver du svara på några enkla frågor om dig och din garderob. Senast 24 timmar innan mötet med stylisten behöver vi dina svar.

Formuläret är viktigt för att stylisten ska kunna förbereda ert möte på bästa sätt. Och det kommer också att få dig att börja fundera över din garderob och ditt beteende kring t ex stil, kläder och shopping.

Länken till ditt frågeformulär finns i ditt bekräftelsemejl.

  1. Svara på frågorna i frågeformuläret i ditt bekräftelsemail (så att stylisten kan förbereda ert möte)
  2. Ta fram kläder, accessoarer, ytterplagg och skor
  3. Prova ut ett bra ljus och en bra vinkel på kameran så att du syns väl i helfigur
  4. Logga in i videomötet med stylisten
  5. Prova ut nya looks tillsammans med stylisten, bland plagg du redan har
  6. Kolla in din personliga StyleBook, med tips och råd som stylisten skapat till dig
  7. Svara på vår utvärdering

Din styling är en högst personlig smaksak. Dock är en professionell stylist skicklig på att läsa karaktärer och personlig stil. Vi anlitar endast erfarna och kunniga stylister och vi har fullt förtroende för dem och de tjänster de erbjuder. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det viktigt att du kontaktar oss på hej@myshowroom.se och beskriver varför du inte är nöjd.

Bokning av stylisttjänster sker via vår hemsida i samarbete med Boka.se. 

Du betalar vid bokning. Detta gäller för alla tjänster. För mer info om bokning och betalning se våra allmänna villkor (Länk)

Du har rätt att avboka eller boka om ditt möte fram till 24 timmar innan din bokning. Vid ombokning maila hej@myshowroom.se

Vi gör återbetalningen senast 14 dagar efter din avbokning.

MyShowroom.se drivs av bolaget MyShowroom Svenska AB, Orgnr 559392-9374. Du når oss via hej@myshowroom.se.

Katarina Begegård & Kim Lindgren är stolta och hårt arbetande grundare. Hej!

All kundinformation, inklusive bilder och annat material som skickas in via våra frågeformulär samt videomöten hanteras med strikt sekretess och i enlighet med rådande GDPR-regler.

Vi sparar den information som vi behöver för att kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund. Du har rätt att begära radering av all kundinformation och gör det genom att maila hej@myshowroom.se.

Hör av dig till Kim eller Katarina via hej@myshowroom.se! Vi välkomnar de flesta former av samarbeten med hållbara profiler. 

Hör av dig till Kim eller Katarina via hej@myshowroom.se! Skriv gärna PRESS eller TALARE i ämnesraden.

För tillfället är våra tjänster endast digitala. Men har du en förfrågan så är du välkommen att höra av dig till oss! hej@myshowroom.se.

Nyhetsbrev

Din nya hållbara miljövänliga inspirerande klimatsmarta
garderob.

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan.