Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Vi funderar på hur ditt modeintresse kan bli mer hållbart

Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling, cirkularitet & miljötänk kan ha en positiv effekt på dina modebeslut.

Vi är inte perfekta.
Men vi jobbar på det.

Alla som inte levt i en skrubb de senaste åren vet att konsumtionen av textil och mode i världen idag är djupt problematisk ur ett hållbarhetsperspektiv. Men kan man vara modeintresserad och samtidigt vilja bli en bättre och mer hållbar konsument? På vilket sätt kan man gilla mode om man ska göra världen bättre?

Vi är långt ifrån perfekta, men vårt mål med MyShowroom är att lära oss – och dig – hur vi kan göra vårt modeintresse mer hållbart. Till exempel genom hur vi hanterar våra befintliga garderober istället för att köpa nytt.

Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling, cirkularitet och miljötänk kan ha en positiv effekt på dina modebeslut.

Och framförallt hur tekniska lösningar kan förenkla garderobslivet, så att du kan maximera användningen av dina plagg utan att behöva bromsa ditt modeintresse.

Vi är så glada att du är med oss!

Signatur Kim Katarina_grön

Kim & Katarina

MyShowroom drivs av kvinnor som tidigare byggt och drivit i bolag inom tech, media och mode. Vårt vision för bolaget är att genom tekniska lösningar skapa långsiktig förändring och göra det enklare för fler att bidra till minskad klimatpåverkan.

Ursäkta, hur hamnade vi här?

Att konsumera mode som vi gör i världen idag – med snabba trender och ständig tillgång till nya plagg – är ohållbart ur ett miljöperspektiv.

Mode- och textilbranschen står idag för ungefär 10% av de globala koldioxidutsläppen och produktionen av snabba plagg från de stora kedjorna, växer varje år med ca 30%. I Sverige köper vi ungefär 10 kg och slänger 7,5 kg textil per person och år på soptippen.

Det är lätt att känna sig nedslagen av statistiken men faktum är att du kan göra stor skillnad genom hur du konsumerar och agerar.

Vi ger dig mer kunskap kring hur de beslut som du fattar kring din egna garderob kan påverka i rätt riktning. 

Second Hand-favoriter: Acne Studios
Att investera i mode
Stylisternas bästa tips för en hållbar garderob
Största plattformarna för second hand i världen

Prenumerera på inspiration & nyheter

Din nya hållbara miljövänliga inspirerande klimatsmarta
garderob.

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan.