fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Sveriges populäraste märken second hand

Secondhand-shopping blir mer och mer populärt i Sverige och vi är många som söker efter litet dyrare modevarumärken till ett mer överkomligt pris. Här listar vi några av de mest populära varumärkena att handla second hand i Sverige.

Du har garanterat inte missat att Secondhand-shopping är ett hållbart och miljövänligt sätt att konsumera mode. Men har du tänkt på att det också är ett utmärkt val för dig som söker efter högkvalitativa kläder till ett överkomligt pris?

Dessa kvalitetsvarumärken är mest populära enligt de största secondhand-portalerna i Sverige.

Filippa K – Det svenska varumärket Filippa K, som grundades 1993, är känt för sin minimalistiska stil och höga kvalitet. Många söker efter deras klassiska plagg, som kostymer, skjortor och klänningar på secondhand-marknaden.

Acne Studios – Acne Studios, som grundades i Stockholm 1996, är populärt både bland svenska och internationella modeentusiaster. Deras minimalistiska stil och högkvalitativa kläder och accessoarer är hett eftertraktade på secondhand-marknaden. Acnes kappor och jackor är särskilt eftersökta i Skandinavien.

Ganni – Ganni är ett danskt modevarumärke som blivit populärt i Sverige på senare tid. Det grundades år 2000 men togs 2009 över av äkta makarna Ditte och Nicolaj. Deras unika mönster och färger har gjort dem populära bland unga modeentusiaster som söker efter färgglada produkter som sticker ut på secondhand-marknaden.

Rodebjer – Rodebjer är ett annat klassiskt svenskt modevarumärke som grundades 1999 av Carin Rodebjer. De är kända för sin feminina och tidlösa stil. Deras kläder, även äldre modeller, är superpoulära på secondhand- marknaden. Mest populära är deras kaftaner, klänningar och kappor.

Levi’s – Levi’s jeans har varit en garderobsklassiker i århundraden och framförallt deras jeans och jeansjackor är väldigt populära på secondhand-marknaden i Sverige. Den tidlösa stilen och höga kvaliteten på deras denim gör dem mycket eftertraktade över generationsgränserna.

Dela det här inlägget
Bloggen

Bli ett ace på hållbart mode tillsammans med oss! I vår blogg kammar vi nätet och forskningen tillsammans med några av de skarpaste hjärnorna inom hållbarhet.