fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Varför ska du anlita en digital stylist?

Sluta chansa. Ta hjälp av ett proffs så blir det enkelt och roligt.

6 Anledningar till att anlita en digital stylist

Det är tryggt att få hjälp av en expert. Precis som när du ska byta frisyr och vill ta hjälp av en riktigt duktig frisör, så är det både enklare och roligare att anlita en professionell stylist när du vill göra din garderob mer hållbar och personligt anpassad. En stylist visar dig rätt direkt. Plus att du kan spara både tid och pengar genom att göra bättre och smartare val.

1

HÅLLBARHET

10% av de globala co2-utsläppen kommer från klädindustrin. Och produktionen växer med 30% varje år. Så att maximera användningen av det du redan har istället för att köpa nytt gör stor skillnad ur ett globalt perspektiv.

2

SPARA TID

Minska din garderobs-stress och spara tid genom en organiserad, funktionell garderob där du har koll på innehållet, vet vad som funkar ihop och kanske till och med har färdiga outfits planerade.

3

BÄTTRE PASSFORM

Få koll på vilka storlekar, snitt och skärningar som passar bäst för dig och vad du bör undvika. Du kommer att bli förvånad över vad en tur till skräddaren kan göra för din vardagsgarderob!

4

SPARA PENGAR

Var ärlig, hur mycket pengar har du spenderat på plagg som du inte använder? Med goda råd i ryggen är det enkelt att strukturera din befintliga garderob och göra smarta framtida inköp.

5

ÖKAD SJÄLVKÄNSLA

Att investera (tid) i hur du trivs med dig själv och skapa en bra känsla kring ditt yttre och hur du presenterar dig för världen är viktiga delar för självkänslan. Börja med det du redan har i garderoben. 

6

HITTA DIN STIL

Att definiera vad som är din stil gör det lätt att strukturera garderoben och göra sig av med överflödigt. Kanske kan du också hitta några nya stilkompisar och secondhandfynd online! Att byta och hyra är både socialt och roligt. 

Är du stylist och vill jobba med oss?

Har du flera års erfarenhet av personlig styling och söker nya utmaningar? Hör av dig till hej@myshowroom med personligt brev och CV.

Prenumerera på inspiration & nyheter

hej@myshowroom.se

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. 

Älska mode mer hållbart.

© 2022 All rights Reserved. Design by MyShowroom.​