VARFÖR DIGITAL STYLIST?

UTMANINGEN MED ATT SKAPA EN HÅLLBAR GARDEROB

När ditt modebeteende blir mer hållbart och du slutar köpa nya plagg ofta, så är det naturligt att börja fundera på hur du kan använda din garderob på ett bättre sätt.

Med största sannolikhet är det inte en stor shoppingbudget som står emellan dig och din drömgarderob, utan tid, kunskap och omsorg. Så ta hjälp av ett proffs! Tillsammans med en digital stylist kan du bli bättre på att använda det du redan har i din garderob och skapa en stil som håller länge.

6 ANLEDNINGAR TILL ATT ANLITA EN DIGITAL STYLIST

Precis som när du ska byta frisyr så är det väldigt skönt att få hjälp av ett proffs när du vill göra din garderob mer hållbar och personligt anpassad. 
En digital stylist visar dig rätt direkt. Plus att du kan spara både tid och pengar genom att göra bättre och smartare val.

1

HÅLLBARHET

10% av de globala co2-utsläppen kommer från klädindustrin. Och produktionen växer med 30% varje år. Så att maximera användningen av det du redan har istället för att köpa nytt gör stor skillnad ur ett globalt perspektiv.

2

SPARA TID

Minska din garderobs-stress och spara tid genom en organiserad, funktionell garderob där du har koll på innehållet, vet vad som funkar ihop och kanske till och med har färdiga outfits planerade.

3

BÄTTRE PASSFORM

Få koll på vilka storlekar, snitt och skärningar som passar bäst för dig och vad du bör undvika. Du kommer att bli förvånad över vad en tur till skräddaren kan göra för din vardagsgarderob!

4

SPARA PENGAR

Var ärlig, hur mycket pengar har du spenderat på plagg som du inte använder? Med goda råd i ryggen är det enkelt att strukturera din befintliga garderob och göra smarta framtida inköp.

5

ÖKAD SJÄLVKÄNSLA

Att investera (tid) i hur du trivs med dig själv och skapa en bra känsla kring ditt yttre och hur du presenterar dig för världen är viktiga delar för självkänslan. Börja med det du redan har i garderoben. 

6

HITTA DIN STIL

Att definiera vad som är din stil gör det lätt att strukturera garderoben och göra sig av med överflödigt. Kanske kan du också hitta några nya stilkompisar och secondhandfynd online! Att byta och hyra är både socialt och roligt. 

HITTA DIN STIL. SKAPA FÄRDIGA LOOKS. FÅ PERFEKT PASSFORM. SKAPA EN HÅLLBAR SPÄNNANDE LÅNGSIKTIG KREATIV ROLIG GARDEROB

UPPTÄCK MER OM
DIGITAL STYLIST

Är du nyfiken på att veta mer om hur det går till att anlita en personlig digital stylist? Eller funderar du över vem av våra stylister som passar dig bäst?

BOKA DIGITAL STYLIST

Oavsett om du vill skapa en full-glam-festlook med vad du redan har eller behöver hjälp med att hitta guldkorn att bygga vidare på i din garderob, så finns våra kreativa stylister där för dig.