fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

Våra stylister

Våra professionella stylister gör det enkelt och roligt att hitta potentialen i din garderob. Bli mer hållbar genom att använda din garderob smartare och skapa en stil som håller länge, med plagg du redan har.

Unisex Sofistikering Edge

Maggie Chinchilla

Stylist & Kostymdesigner

Maggie Chinchilla är stylist och kostymdesigner och har mer än tjugo års erfarenhet av styling. Maggie är känd för sin tidlösa stil, som hon sofistikerat mixar med kundens karaktär och personlighet. Maggie ser fram emot att hjälpa dig att finetuna din stil, att förbättra det som redan finns.

Maggie är bred i sin kompetens och stylar gärna både dam och herr. Och den största inspirationen drar hon ur kundens personlighet och kroppsform.

Med rötter i både Stockholm och Miami har Maggie i båda städerna kunnat utveckla sin passion för mode och styling. Hennes breda erfarenhet sträcker sig över både mode, film, reklam och personlig styling. 

För Maggie är det viktigt att vara professionell men samtidigt ha ett roligt och avslappnat arbetsklimat. 

Något som kunderna tycker utmärker Maggie som stylist är att hon är väldigt förtroendeingivande och bra på att skapa en avslappnad stämning under stylingmötet. 

Utmana dig själv att alltid addera några personliga detaljer. Det är så du skapar din egna, unika stil.

Lookbook Maggie
Färg Noggrann Lösningsfokuserad

Ulrika Lindqvist

Stylist, Kostymdesigner & Moderedaktör

Ulrika är inte bara stylist, och kostymdesigner utan också Moderedaktör på Odalisque Magazine.

Ulrika har varit verksam inom modebranschen i mer än 10 år med allt från redaktionella modejobb, till reklam och personlig styling inför exempelvis galor. 

Ulrika är en varm, noggrann och energifylld stylist som älskar färg. Hon är baserad i Stockholm och jobbar löpande med Sveriges mest framåtsträvande modemedier. 

Ulrikas arbetssätt är noggrannt och eftersträvar alltid en trovärdig men inspirerande styling. Målet är att kunden ska bli sitt snyggaste och mest självsäkra jag!

Våga stuka plaggen, det blir en starkare look när du bär plaggen istället för tvärtom.

Lookbook Ulrika
Nytänkande Kreativitet Lekfullhet

Charlie Malmsten

Stylist & Kostymdesigner

Charlie Malmsten är stylist och kostymdesigner och har nästan tio års erfarenhet av styling. Charlie jobbar lyhört och lekfullt, och med stort fokus på att mode ska vara kul.

Charlies breda erfarenhet och utbildning sträcker sig från film, reklam och musik till personlig styling och mode. Han har alltid gillat att arbeta brett och blandar gärna styling av några av landets största artister med arbete i stora reklam- och filmproduktioner.

Under de senast åren har Charlie varit baserad i både Köpenhamn och Stockholm, och har på båda platser samlat på sig viktiga erfarenheter och kunskap om olika kulturella synsätt som har med mode och stil att göra.

3 saker som kännetecknar Charlie som stylist är nytänkande approacher, kreativa vinklar och lekfullhet. För styling ska enligt hans livsfilosofi alltid vara lustfyllt och roligt.

Våga experimentera, även om det bara är på skoj. Då kommer perspektiven av sig själv och du kommer hitta en bra balans som passar för just dig.

Lookbook Charlie
Wowfaktor Nyfikenhet Unikitet

Chris Bergström

Stylist & Kostymdesigner

Chris Bergström är koreografen som tog steget från scen till styling och kostym. Efter många år inom underhållningsbranschen har han en fantastisk känsla för vad som funkar för kroppar i rörelse. Och han älskar stil som väcker uppmärksamhet på rätt sätt.

Chris är en mångsidig stylist som arbetar med många olika slags styling. Allt ifrån röda mattan, gala-event, kändisar, show & scen till privatpersoner.

Det viktigaste för Chris när han stylar är att hitta essensen i den personliga stilen.

Eftersom mycket av scenkostym är anpassat eller specialtillverkat är Chris ett geni på att hitta möjligheter i garderoben och han har en hel armé av personer som kan hjälpa till att skapa det som behövs för uppdraget.

3 saker som kännetecknar Chris som stylist är wow-faktor, uniktiet och nyfikenhet.

Fokusera din kraft på att utveckla en personlig stil. Det håller längre än alla trender och modeströmningar. Du kommer att spara både pengar och tid när du vet vem du är och vad du gillar.

Lookbook Chris
Passform Hållbarhet Inspiration

Sophie Tillquist

Hållbar Stylist

Sophie Tillquist har mer än 20 års erfarenhet av mode och retail. Hon grundande Sophie’s Style, en tjänst för styling och personal shopping, när hon bodde i New York och var nybliven mamma. Genom sina egna erfarenheter såg hon ett behov för kvinnor att få hjälp med färg, kroppsform och nytändning i garderoben efter graviditet och småbarnsår.

Nuförtiden skippar Sophie shoppingen och fokuserar enbart på vad som finns i din garderob. Cirkulär stil med lyxig framtoning kan hon allt om efter flera år som Head of Retail hos ReRobe och kundstyling i deras butik.

Som hållbar stylist ger hon dig de bästa verktygen & tipsen på vad du ska behålla i din garderob, vad du kan undvika och hur du blir en mer hållbar konsument. 

Sophie är expert på passform och får sin energi av att ge privatpersoner ökad kunskap om snitt och färger som passar deras unika form och personlighet. Hon är också en stark förespråkare av praktiska verktyg för att undvika felköp.

Häng en rolig timme med Sophie så kommer du att uppleva att du har en helt ny garderob!

Tänk på de små detaljerna: ett statement-halsband eller ett läppstift i stark färg kan lyfta vilket outfit som helst.

Läs om Sophie i Damernas Värld

Går inte din favoritstylist att boka?

Läs mer om stylisttjänsterna

Varför behöver din garderob bli hållbar?

För klädesplagg sker 80% av totala miljöpåverkan i produktionsledet. Kolla in Naturvårdsverkets hemsida för textil om du vill veta mer om hur din klädkonsumtion påverkar vår miljö

Blogg om din garderob

Hör vad några av Sveriges bästa stylister och främsta modemedier har att säga om hållbar personlig stil och hur du maximerar användningen av dina guldkorn i garderoben utan att köpa nytt.

Hej, är du stylist?

Är du stylist och intresserad av att jobba med oss på MyShowroom? Maila oss en presentation av dig och ditt arbete. Glöm inte lookbook.  

Älska mode mer långsiktigt.

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan.