fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

LÄR DIG STYLISTERNAS EGNA METODER & HACKS

Styleplan

Ta del av en spännande digital utbildning där du får stylisternas egna verktyg till att skapa din drömgarderob – välplanerad och hållbart stilsäker! 

Anmäl dig idag så får du massor av pepp, inspiration och handfasta råd för att rensa ut, planera och börja skapa din drömgarderob. Om du följer vår enkla metod och gör de övningar som ingår i utbildningen garanterar vi att du kommer att se din befintliga garderob med nya ögon.

Låter det kul? Boka in dig & vännerna direkt!

*När du anmäler dig till den digitala utbildningen Styleplan godkänner du att MyShowroom får skicka e-post till dig.

Vi vill ge dig nycklarna till din drömgarderob!

Vi utforskar din garderob tillsammans

Vi på Myshowroom är experter på hållbart mode och digital styling. Men vill vill också kunna erbjuda digitala utbildningar. Och för att utforma bra innehåll behöver vi härliga, ärliga testpersoner som kan utvärdera och utforma innehållet.

Som testperson får du inte bara helt kostnadsfritt prova utbildningsmaterial som ingen tidigare sett, du kommer också uppleva en tydlig förbättring av din garderob under kort tid. 

Så anmäl dig och låt oss hjälpa till att utveckla din stilmedvetenhet och ta dig flera steg närmare din drömgarderob.

STYLEPLAN är en kostnadsfri, peppig, digital utbildning som du inte får missa! Vi testar vårt material med dig & du ger oss feedback.

Som testperson kommer du bl a att få delta på webinars och få gratis utbildnings- och inspirationsmaterial kring hur du planerar, strukturerar och skapar den bästa versionen av din garderob.

Allt det här får du!

Anmäl
dig här!

Häng med på vår nya utbildning fylld med pepp, inspiration, tips & kunskap!

*När du anmäler dig till den digitala utbildningen Styleplan godkänner du att MyShowroom får skicka e-post till dig.

Därför vill du vara med på en garderobsutbildning

Genom en planerad, hållbar garderob sparar du massor av pengar och tid. Och ditt klimatavtryck kommer att minska drastiskt. Men att rensa och förändra kan kännas stort och svårt, så det är skönt med en strukturerad plan och hjälp på traven.

Vi vill inspirera och lära ut garderobsplanering samt ge fler en bättre förståelse för hur man kan undvika överkonsumtion och samtidigt bygga en hållbar stil.

Så här tycker deltagarna!

Vi är så stolta över att Styleplan har så nöjda deltagare! Det är fantastiskt att få vara med på alla era stilresor, att se era före- och efterbilder och höra kommentarerna om hur utbildningen förändrat ert sätt att hantera era garderober. 

Deltagarna ger utbildningen snittbetyget

9,3 av 10

hej@myshowroom.se

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. 

Älska mode mer hållbart.

© 2023All rights Reserved. Design by MyShowroom.