INFÖR DITT
MÖTE MED DIGITAL STYLIST

NÄR DU SKA TRÄFFA EN DIGITAL STYLIST

Om du vill kickstarta processen mot en hållbar och kreativ garderob med hjälp av en personlig stylist så är det några saker som du behöver veta inför ditt möte.

Läs mer om det digitala formuläret du fyller i innan mötet, hur du ska placera din kamera, ha access till dina kläder och vilken uppföljning du kommer att få nedan.

CHECKLISTA

INFÖR DITT DIGITALA MÖTE MED STYLIST

I ditt bekräftelsemail finns en länk till ett digitalt formulär, ditt StyleForm. Svara på frågorna i formuläret senast 24 timmar innan din bokade tid. Då kan stylisten förbereda sig och få en bild av vem du är och vad du vill ha hjälp med.

Du kommer att behöva tillgång till ALLA DINA KLÄDER, skor och accessoarer under mötet. Så håll gärna till där du förvarar dina kläder.

En klädhängare eller klädhäst och galgar till plaggen underlättar mycket.

BRA LJUS där du befinner dig är att föredra eftersom det är viktigt att stylisten kan se dig och dina kläder tydligt.

UPPKOPPLINGEN är också bra att kolla i god tid innan du loggar in.

I ditt bekräftelsemail finns en länk till det digitala mötesrummet. Logga in där i god tid innan ditt digitala möte. Tänk på att placera din dator eller telefon på ett ställe som har en bra vy över dig i helkroppsformat.

SAMTALET mellan dig och stylisten spelas inte in på något sätt och det är bara ni som har tillgång till mötesrummet.

EN STYLEBOOK MED BILDER PÅ DINA LOOKS och tips och kommentarer från stylisten skickas till dig samma dag som ni genomfört stylistsamtalet.

Om du inte känner dig bekväm med att stylisten tar bilder på dig, säg gärna till innan ni börjar mötet.

EN UTVÄRDERING kommer att skickas till dig via mail eller SMS. Där kan du också ställa kompletterande frågor om du skulle undra över något.

UPPTÄCK MER OM
DIGITAL STYLIST

Är du nyfiken på att veta mer om hur det går till att anlita en personlig digital stylist? Eller funderar du över vem av våra stylister som passar dig bäst?