fbpx
Hitta din stil. Planera färdiga looks. Skapa en hållbar spännande långsiktig kreativ unik rolig garderob.

LÄR DIG STYLINGKNEP & STYLISTERNAS EGNA HACKS

Styleplan

För mycket kläder i garderoben? Osäker på din stil? Massa onödiga impulsköp?

Ta tag i klädstressen, definiera din stil och bygg din drömgarderob!

Styleplan är en onlineutbildning i fem steg där du får verktygen för att  skapa en hållbar drömgarderob.

Nycklar till din dröm-garderob!

Så här tycker deltagarna

Vi är stolta över att Styleplan har så nöjda deltagare! Det är helt fantastiskt att få vara med på era stilresor, att se före- och efterbilder och höra hur utbildningen förändrat er syn på garderoben. 

Deltagarna ger utbildningen snittbetyget

9,3 av 10

Allt det här får du!

Varje vecka utforskar vi ett nytt steg – från att definiera din vision & målbild till att lära känna dig själv, sortera, strukturera, skapa och bli utmanad.

Varje steg är fyllt med peppande insiration, kärnfakta och praktiska verktyg som övningar och checklistor. Målet är att du ska se en stor förändring på kort tid.

Så gör dig redo för en hållbar garderob anpassad efter din personliga stil!

Vi utforskar din garderob tillsammans

Vi på Myshowroom är experter på hållbart mode och digital styling. Men vill erbjuder också digitala utbildningar inom styling och garderobsplanering.

Om du följer vår enkla metod och gör övningarna som ingår i utbildningen garanterar vi att du kommer att se din befintliga garderob med helt nya ögon.

Så anmäl dig och låt oss hjälpa till att utveckla din stilmedvetenhet och ta dig flera steg närmare din drömgarderob.

Anmäl
dig idag!

Häng med på en utbildning fylld med pepp, inspiration, tips & kunskap!

Antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan! När du har bokat & betalat är din anmälan bekräftad.

Om Styleplan

Vissa lägger massor av tid, energi, kärlek och pengar på sin garderob. Andra tycker att det är jobbigt och ångestframkallande att klä sig.

Oavsett om du är nyfiken och vill lära dig mer om styling, göra en förändring, få verktyg att bygga en basgarderob, undvika felköp, få inspiration eller bara känna dig säker och bekväm så är Styleplan en utbildning för dig!

Via digitalt kunskapsmaterial, e-post, webinar, övningar och frågestunder får du möjlighet att hitta dig själv och din stil, sortera & strukturera samt bli ordentligt utmanad och inspirerad.

Hur vill du känna inför din garderob?

Därför behöver du en garderobs-utbildning

Genom en planerad, hållbar garderob sparar du massor av pengar och tid. Och ditt klimatavtryck kommer att minska drastiskt. Att planera, rensa och förändra kan kännas stort och svårt, så det är skönt med en strukturerad metod och proffsig hjälp på traven.

Vi vill inspirera, lära dig garderobsplanering och ge dig en bättre förståelse för vad som passar dig och dina behov, hur du undviker överkonsumtion och bygger en hållbar stil.

MyShowroom är ett community med digitala tjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. Häng med oss och få en bättre förståelse för hur självkänsla, styling och miljötänk kan påverka dina modebeslut. Och hur tekniska lösningar kan förenkla garderobslivet, så att du kan maximera användningen av dina plagg utan att behöva bromsa ditt modeintresse.

hej@myshowroom.se

MyShowroom erbjuder digitala garderobstjänster för dig som gillar mode, men som vill minska din klimatpåverkan. 

Älska mode mer hållbart.

© 2023All rights Reserved. Design by MyShowroom.