VINN VALFRITT PLAGG FRÅN PAULA MYO FÖR 250 KR

paula

Hos Paula Myo hittar snygga kläder till bra priser. Du hittar märken som Rock by Sweden, Kling  och Danska Imitz.

Nu kan du vinna ett presentkort värt 250 kr att handla kläder för. Allt du behöver göra är att länka till produkten du vill vinna samt motivera varför du ska vinna.

Tävlingen pågår tom 26:e december klockan 23:59

Lycka till & God Jul

TÄVLINGEN AVSLUTAD, GRATTIS REBECCA. DU BLIR KONTAKTAD VIA MAIL.

12 thoughts on “VINN VALFRITT PLAGG FRÅN PAULA MYO FÖR 250 KR

 1. http://www.paulamyo.com/klader/leggings-tights-byxor/leggings-elize/

  Jag skulle verkligen vilja ha dem här tightsen! Har varit med i era tävlingar flera gånger och hoppats om att någon gång få kunna vinna! Dem här tightsen hade varit en PERFEKT julklapp till mig. Har letat överallt efter ett par vanliga, snygga svarta tights men inte kunnat hitta några.. Men dem här är hur fina som helst! Hoppas verkligen att jag vinner! Puss! :))

 2. Josefine ( Pinglan ;) skriver:

  http://www.paulamyo.com/klader/leggings-tights-byxor/leggings-havanna/

  Jag vill vinna den här tävlingen, jag rättar, jag FÖRTJÄNAR att vinna för att jag har nyss kommit ut ur ett förhållande! Och nu behöver jag ett par snygga tights för att ut och roa mig och dansa 🙂 Och då måste man ju se snygg ut! Skulle vara evigt tacksam om jag vann! Kramar, Josefiiiine!

 3. Pia Lyrén skriver:

  Den där skulle hjälpa mig att dölja mina valkar.. ;/ men ändå vara sval och så snygg. har lagt på mig 20 kilo av sjukdomsskäl,, så jag har inga snygga kläder som passar 🙁 Så jag tycker att jag ska få den som gåva av er.
  http://www.paulamyo.com/klader/overdelar/topp-spirit/

 4. Li Lindberg skriver:

  Jag är en 23-årig kille som älskar smink och feminina plagg. Gärna tillsammans med typiskt manliga kläder för att öka kontrasterna i min outfit. Jag kollade igenom vilka leggings som fanns och jag fastnade för ett par som hade varit fantastiska till min partyoutfit! Nu har jag äntligen hittat de ultimata leggingsen och det vore fantastiskt om jag skulle få dem av er!

  http://www.paulamyo.com/klader/leggings-tights-byxor/leggings-metalic/

  xoxo // Li

 5. http://www.paulamyo.com/klader/leggings-tights-byxor/leggings-metalic/

  Jag tycker jag ska vinna för att jag inte har ett enda par byxor kvar som jag kan har sen jag blev gravid. Snacka om att jag känner mig som en ballong med tvillingar i magen. Men lika glad är jag för det men gladare om jag kunde ha mina egna byxor i stället för gubbens min 🙂

 6. http://www.paulamyo.com/klader/overdelar/lila-snygg-topp-med-spetsrygg/
  Jag blev förälskad i denna topp! Den är jätte fin och allt.
  Jag älskar kläder. Men har svårt att shoppa för jag får bara 300 kr i månaden och det räcker ingenstans på tanken på vad allt kostar idag. Älskar deras klänningar och allt. Min garderob skulle behövas bli lite ombytt. Det mesta är att jag har fått en del av mina systrar. Skulle behöva något nytt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.