VINN VALFRI PRODUKT FRÅN ACCESSORA, VÄRDE 500 KR.

ac

Accessora är en online boutique med fokus på att erbjuda en skön mix av accessoarer och skönhetsprodukter från designers och märken som kan vara svåra att hitta i Sverige, till exempel Adina, Locher’s Paris, Egyptian Magic  och Enormous Lash. Detta i kombination med ett urval klassiska märkesprodukter, som till exempel Hanky Panky och Ted Baker. Dessa märken plus mycket mer finner du på deras sida.

Länka till den produkt du vill vinna och motivera ditt svar i kommentarsfältet nedan, bästa motiveringen vinner.

Tävlingen pågår t.o.m 19/12-2010 23:59

TÄVLINGEN AVSLUTAD OCH VI GRATULERAR NOMINEM OCH HOPPAS DU BLIR NÖJD MED DITT PRIS. DU BLIR KONTAKTAD VIA MAIL.

20 thoughts on “VINN VALFRI PRODUKT FRÅN ACCESSORA, VÄRDE 500 KR.

 1. Finns tydligen ingen länk men produkten jag skulle vilja vinna är Pores No More Vacuum Cleaner eftersom nu på vintern blir hyn alltid sämre och man vill ju kunna vara fräsch även nu och bli av all skit i huden. Har kollat på deras produkter tidigare men inte haft pengar till att köpa så det skulle vara som en perfekt julklapp i förskott! Har hört att dom ska vara väldigt bra 🙂

 2. Det finns tydligen ingen länk men produkten jag vill vinna heter Multi-Mineral Detox Facial Mask.

  Jag vill vinna denna produkt för att min hud typ är i obalans, den är torr, äckligt stora pormaskar, glansig och äcklig. Och nu till julen så har jag inte råd att köpa den till mig själv, jag har inte ens råd att köpa några julklappar till någon annan heller, så mina nära & kära får vara UTAN julklappar detta år. Hoppas jag vinner *hoppas*

 3. Egytian Magic, All purpose healing skin cream är en produkt som jag hemskt gärna vill vinna! Skulle vara såå lyxigt att smörja in sig med en härlig kräm i de mörka och kalla tiderna. En julklapp som i alla fall skulle lysa upp min jul 🙂

 4. Marianne Eriksson skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha Clean, Fresh Laundry. Det är den ultimata vardagsdoften.

 5. Petra Wahlgren skriver:

  Tangle Teezer Compact styler Svart/rosa skulle jag vilja vinna, jag har länge velat ha en sådan men inte haft pengar till att beställa en 🙁 Jag fick klippa av mitt långa hår i fredags ( klippte det 20 cm ) pga att det varit outredbart den senaste tiden, vilket har varit jättejobbigt då jag prövat allt :'( professionella schampoon, inpackningar, oljor, silica, hårkontroll, stora hårkuren osv, men INGET har fungerat och nu börjar håret tova sig IGEN:'( och kan ej reda ut det trots att jag klippt det och en vän som är utbildad frisör tipsade just om en Tangle Teezer hon sa att den reder ut tovor skonsammt utan att slita itu håret som jag gjort :'( …..så nu ska jag verkligen hålla tummarna att jag kan bli hjälpt. Mvh Petra

 6. Skulle vilja vinna spelet Nooki. Kanske skaffar mig en pojkvän snart, då skulle detta spelet passa perfekt. Skulle vara riktigt kul att spela ett sånt spel med en kille, gillar inte spel särskillt mycket, men detta spel har fattat mitt intresse. Nu behöver jag bara hitta en kille som vill spela med mig.

 7. Jag skulle vilja vinna Clean, Fresh Laundry.. Den verkar vara helt ljuvlig!! *hoppas*

 8. Jag skulle vilja vinna Rules by Mary Shelia väskan. Den var urläcker! Min motivering till den här tävlingen är att jag verkligen behöver en väska. Jag har en väska som har gått sönder i kanterna och färgen har börjat försvinna och är jätte sliten, så den kommer jag inte ha kvar så länge, har den bara om jag har jätte mycket jag måste ha med. Men väskan som har fått ersätt den väskan är en liten mindre väska som var jätte bra. Men, även den har blivit ful och trasig nu. Sen är den vit också, så allt smuts verkar dra sig till den (usch). Jag skäms att gå runt med den, men måste man så måste man. Jag har inte heller tid eller pengar till en bra väska. Ni anar inte hur tacksam och lycklig jag skulle bli om jag fick vinna den här super snygga väskan. Jag skulle använda den så flitigt och alla skulle bli avundsjuka på mig om jag gick runt med den här väskan. Åh, jag blir glad av bara tanken. Hoppas verkligen att tanken blir till verklighet snart. 🙂

 9. Jag och mina omöjliga-att-böja-ögonfransar skulle vilja vinna Blinc heated lash curler. Den perfekta saken att öppna ögonen och glänsa med i vinter,

 10. Emma Björk skriver:

  Om jag fick välja vad jag ville från butiken skulle det bli “Mystica push-up set” från Jesus Fernandez. Så snyggt!
  Skulle vara läckert att överraska sambon med nya sexiga underkläder nu när jag ÄNTLIGEN tappat alla mina överviktskilon från graviditeten…lite “sexy mama” så där i sovrummet 😉

 11. Stella snake skin pyramid bangle från Rachel Leigh i svart ormskinn! Wow vilken fullträff, måste bara önska denna som en extra kärleksklapp till min söta sambo! Lyxigt läcker & skulle passa perfekt till den svarta klänningen jag köpt till henne i julklapp… ?

 12. Ett Urd armband från Eira. En finfin julklapp till min kära syster som TACK för att hon alltid finns där för mig oavsett vad!!! Två hjärtan på samma armband, en fin symbolik för oss som systrar…

 13. Fröken bubbel skriver:

  Jag önskar mig ett “Wrap armband Inspiration” i svart/silver från märket Mint!!! Behöver en rejäl ego-boost som peppning efter en tuff och svår höst. Nu tänker jag bara: hoppas, hoppas, hoppas!!!

 14. Min önskelista toppas helt klart av ett lyxigt kit från Garderners Hand Care Caddy från Crabtree & Evelyn. Mina stackars händer skriker nämligen på hjälp, så det här vore bästa julklappen ever!!!!!!

 15. Sarah Håkansson skriver:

  Jag säger bara: Mama Mio Maternity Skin Care!! Åh, vad glad jag blev när jag läste om detta! Det hade varit helt perfekt för mig. Jag börjar närma mig höggravid, vår lillgangster beräknas komma i början av februari. Och magen är ENORM! Jag förstår inte hur jag ska lyckas få tillbaka den till hur den var innan. Jag hade väldigt tacksamt tagit emot lite hjälp på traven. Håller både tummar och tår för en vinst! Kramar S.

 16. Nycklar, plånbok, smink och mobil
  Rymmer handväskan Daisy med stil
  Den är snygg, praktisk och behändig
  Ja, helt enkelt bara livsnödvändig!
  Eftersom min gamla bag är är sliten och gått upp i sömmen
  blir jag glad om Accessora och MyShowRoom uppfyller drömmen!

 17. När jag skrev med länken så ville kommentaren inte publiceras, men jag skulle vilja vinna Voluspa Ceramic Candle i doften Saijo Persimmon så att jag kan få känna lite lugn och harmoni såhär efter all julstress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.