VINN SEXIGA UNDERKLÄDER FÖR 500 KR FRÅN KATSUMI

underklader

Svenska Katsumi fokuserar på erbjuda ett handplockat sortiment av sensuella underkläder, skor och accessoarer.
Nu har du möjlighet att plocka hem ett presentkort på valfritt plagg för ett värde av 500 kr.

Vi har ju under hösten fått höra en massa roliga och pinsamma historier så återigen går tävlingen ut på att du ska beskriva en pinsam eller rolig sexhistoria. Det behöver inte vara din personliga historia utan det kan vara ”din kompis” historia.  Den roligaste eller mest pinsamma historia vinner underkläder till ett värde av 500 kr hos Katsumi. Du måste länka till den produkt du vill vinna för att fullfölja ditt deltagande.

Tävlingen pågår tom 26:e dec klockan 23:59

Lycka till & God Jul

TÄVLINGEN AVSLUTAD, GRATTIS JOSEFIN. DU BLIR KONTAKTAD VIA MAIL.

5 thoughts on “VINN SEXIGA UNDERKLÄDER FÖR 500 KR FRÅN KATSUMI

 1. Hej!
  Jag vill gärna vara med i tävlingen för att jag har så himla fula underkläder. Jag känner mig aldrig sexig eller kvinnlig. Jag har velat köpa underkläder hur länge som helst men det har inte blivit av eftersom pengarna nu har gått till en vinterjacka och vinterskor eftersom det är så kallt ute. Ush, känner mig inte bekväm med någon kille i mina fula “mamma trosor”. Visst det är bekvämt, men hur snyggt är det?

  Iallafall, mitt sexminne.. är så otroligt pinsamt enligt mig. Jag måste börja med att säga att jag faktiskt inte brukar fisa så speciellt ofta. & jag blev själv chockad när det hände. :O Nåväl, jag var tillsammans med en kille och vi hade då sex. Vi skulle byta ställning och det blev väldigt rörigt på något sätt. Så när vi skulle köra doggystyle så skulle han ställa sig bakom mig. Men så skulle han rätta till madrassen så han råka böja sig ner.. & just då råka jag fisa. RÄTT I HANS HUVUD? så fruktansvärt pinsamt. Tror tillomed det kom en tår i ögat för jag skämdes så mycket. Herregud.. glömmer aldrig det. hahaha 🙁

  Om jag hade vunnit, tror inte det är så stor chans eftersom jag aldrig har tur i någonting så skulle jag vilja ha denna:

  http://www.katsumi.se/queen-p-109.html

  I den hade jag känt mig sexig & mitt självförtroende hade höjts något enormt.

  Tack för mig! håller tummarna 😀

  /Josefin

 2. Jag är en 23-årig kille som älskar sexiga underkläder. När jag skriver det så tror säkert många att jag menar på kvinnor och visst det stämmer ju. Men jag älskar även att själv ha sexiga och feminina underkläder. Jag känner mig så oerhört sexig i ett par vackra spetstrosor. Därför skulle jag bli så lycklig om jag vann denna tävling. Tycker att man ska få kunna njuta av alla dessa vackra plagg även om man inte är kvinna.

  Nu till min pinsamma sexhistoria. För ett par somrar sedan hade jag och mitt ex sex i en husvagn. Och efter en liten stund hörde vi ett knak och vi föll ner på golvet. Då insåg vi att det ihopfällda bordet vi låg på hade spruckit och delats av våra vilda aktiviteter. Vi fortsatte såklart men sen var det ju rätt pinsamt att förklara för hennes föräldrar. Men vi hittade på någon vit lögn men jag tror att de fattade vad som hade hänt 😉

  http://www.katsumi.se/lace-goddess-p-663.html

  XOXO // Li

 3. Gud vad glad jag är nu! 😀 Tack så mycket!

  Kontakta mig gärna 😀 elsinox@hotmail.se

  Mvh Josefin

 4. Behöver ha lite fina underkläder. Och jag har en underbar pojkvän som skulle även uppskatta det!:) Känns inte okej att visa upp mig i fula underkläder. Och känner mig “finare” med sexigare underkläder.
  Får även inte mycket pengar, för det kostar ju en hel del.
  Skulle jätte gärna vilja vinna detta!

 5. synd att tävlingen är slut, jag som har så bra sexhistorier att skratta åt. menmen. ni får köra en till tävling 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.