Vinn priser från populära Knokk

Vinn priser från populära Knokk

Det går ju knappast någon förbi att grabbarna från Knokk gillar färger då deras kläder och accessoarer präglas av många och snygga kulörer. Myshowroom begav sig till Göteborg för att träffa skaparna bakom detta coola streetfashion märke.

Knokk startatades 2009 av vännerna Marcus och Tobias med ambitionen om att skapa ett snyggt unisex mode. Dom kallar sin stil för “streetslackerfashion”.

Tjena grabbar och grattis till er framgång! Ni har nått långt på bara ett år, hur kom ni på idén till Knokk?

– Vi har alltid vart sugna på att kunna jamma runt i våra helt egna kläder. Så steget till att designa och tillverka kläder och väskor var väldigt naturligt. Vi startade 2009 och har idag 25 riktigt vassa återförsäljare. Vi startade med färgglada klockor och utvecklade designen på våra t-shirts och i höst kommer våra nya väskor som vi är riktigt stolta över.

Vad har ni för framtidsvisioner?

– Vi har stora planer faktiskt. Vi kommer forsätta med vad vi idag kallar streetslackerfashion och göra fina plagg så unisexat som möjligt med säreget trevlig passform. Vi håller på att lansera i England och Spanien just för tillfället och förhoppningsvis kan vi sparka igång en konceptbutik inom två år. Vi siktar på att bli 2010-talets Greger fast med coolare kläder.

Är det ni själva som designar kläderna

– Ja det är det, men vi har ett litet utspritt kollektiv av vänner som vi bollar ideér med vilket vi är mycket tacksamma över.

Vem har ni själva som förebild inom design?

– Tycker Örjan på Cheap Monday har gjort ett djävulskt bra jobb.

Vem är Sveriges bäst klädda person?

– Svenskar överlag har faktiskt sjukt snygga kläder.

Kul att höra, förresten vi hörde ett ryckte om att Johnny Depps garderob innehåller en del t-shirts från Knokk. Hur känns det?

– Det känns så klart riktigt bra, att få sina kläder till Hollywood är riktigt fett och att en skådespelare som han bär dem är grym marknadsföring.

Nu kan du vinna antingen en klocka eller t-shirt från Knokk två vinnare

knokk

Det är mycket enkelt att tävla. Vi vill att du väljer ut den produkt du skulle vilja vinna och bifogar en länk till produkten i kommentarsfältet tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna här i . Tävlingen pågår tom tisdagen 21 september klockan 23:59.

Nu är tävlingen avslutad och vinnare till en snygg Knokk t-shirt är myshowroom´s egen Absolut vardag(http://absolutvardag.myshowroom.se/) med motiveringen:

Finns det nåt snyggare nånstans? Vill bara veta -för jag tror inte att det är möjligt.
Jag vill också se streetslackerskitsnygg ut även om det är jag som behöver hjälp över gatan…

Och vinnare till den snygga Knokk klockan är Malin från blogg.se (http://theotott.blogg.se/) med sin motivering:

Sliten småbarnsmamma som ägnar dagar åt att städa upp lego,
behöver klocka för att se till att få tid över till att boosta sitt ego!

Vinnarna är kontaktade via mail.

44 thoughts on “Vinn priser från populära Knokk

 1. http://www.knokk.se/7-knokkrent-1020-rosa.html

  Åhh vilken snygg klocka. Bara älskar rosa.

  Tid är viktigt och inget man kan ta tillbaka. Jag är en busy tjej som har många bollar i luften. En klocka med alarm skulle göra min vardag så mycket enklare.

 2. christina olsson skriver:

  Snygg T-shirt s det skulle vara väldigt kul att få vinna.

 3. Margareta Eriksson skriver:

  Klocka naturligtvis: Den som vinner tiden vinner allt

 4. Jag vill vinna denna t-shirten http://www.knokk.se/20-tikktakk-blakk.html

  Jag älskar kläder som är oversize, dels är de snygga och dels kan man känna sig bekväm i dem – den här är supersnygg och jag har hört att Knokks t-shirts är typ det bekvämaste som finns! Så den är PERFEKT för mig!

 5. Sofie Degeryd skriver:

  http://knokk.se/9-knokkrent-1020-purple.html

  Jag äger idag 10 armbandsklockor och har kommit fram till att jag borde ha en lila i samlingen då jag älskar lila och har det på mig ganska ofta. Jag har redan en ljusgrön och en ljusblå klocka från knokk, och de slår helt klart de andra i min samling! Skönare och fränare klocka får man ju leta efter!

  Allt gott!
  //Sofie

 6. Sluta tjafsa, skicka över en snygg t-shirt, nu!

 7. Anna Åvall skriver:

  http://www.knokk.se/22-ikkon-white.html

  Jag menar, bara kolla på den! LORDILORD
  Tischan är nästan för snygg för att existera, men som tur är, så gör den ju det! Jag behöver ett nytt hem att bo i, då jag tyvärr slitit ut mina gamla. Alltså: hjälp en hemlös att skaffa tyg på kroppen! 😉

 8. http://knokk.se/3-knokkrent-1020-rod.html

  Gud va roligt att ha chansen att vinna vad man vill från knokk!
  Jag vill ha en röd klocka och tycker att jag förtjänar att vinna den!
  Jag älskar klockor och att matcha dem med kläder!

  Skulle jag då vinna denna skulle det betyda massor och att ha chansen att gå runt med en knokk klocka är helt underbar!
  Att veta att vart jag än går vet jag hur mycket klockan är, att veta att jag har en knokkklocka på armen skulle vara härligt! 😀

  / najnas.devote.se :]

 9. http://www.knokk.se/9-knokkrent-1020-purple.html

  Alla som ser min blå och dotterns vita vill ha en KNOKK. Med en lila på armen matchar jag det mesta i garderoben Knokkrent, eller hur? 😉 Jag blir den perfekta ambassadören och KNOKK lär pryda många armar!!!

 10. Andreas Samuelson skriver:

  http://www.knokk.se/24-ikkon-green.html

  Det är synd om mig. Jag föddes som oäkting till en hyena och en schizofren kleptoman. Jag dumpades i en soptunna där råttor åt upp mina ben. Sen hittades jag av clowner som utnyttjade mig i sin cirkusshow. Jag lyckades rymma och försörjde mig som strippa på en svartklubb där jag betaldes med ruttna tomater. När socialen hittade mig adopterades jag till en blind, senil tant som misstog mig för sin hund och lät mig bo i hundkojan i 5 år. När hon dog ärvde jag alla hennes pengar. Jag träffade en vacker fru och köpte ett hus och flygplan för alla pengar. Min fru kraschade dock flygplanet i huset och dog. Nu är allt jag vill ha en T-shirt från Knokk. Så jag tycker jag förtjänar det.

 11. Hanna Cedervall skriver:

  http://knokk.se/34-ikkon-purple.html

  En sjukt snygg och clean t-shirt som helt klart kommer att lysa upp höstmörkret.

  Snygg design, sjukt nice fit………det måste vara Knokk….

  Keep it up!! 😀

 12. det syns att det kommer från knokk helt klart!
  kolla bara klockan, hur snygg är den inte liksom ?!
  alltid velat haft en sån dära klocka, men får inte för mamma…
  vet inte varför..
  därför jag tycker jag borde vinna denna tävling är för att jag ÄLSKAR knokk & avgudar klockan så iniåt ****** , men får som sagt inte den för mamma.
  jag vill helst ha en grön eller ROSA! 😀

 13. Fan vilken grym tävling, det skulle inte sitta fel med en http://knokk.se/21-tikktakk-white.html sådan snygga tisha.

  Det är fan på tiden att jag skaffar mig en knokk t.shirt men just nu är jag ägare av en HEL tjuga (kanske får en ärm av tröjan för det) och det kan ju vara kul att ha hela tröjan och det får jag ju inte för den pengen, tyvärr…
  ?

 14. absolutvardag skriver:

  http://www.knokk.se/27-basikk-grey.html

  Finns det nåt snyggare nånstans? Vill bara veta -för jag tror inte att det är möjligt.
  Jag vill också se streetslackerskitsnygg ut även om det är jag som behöver hjälp över gatan… 😛

 15. http://knokk.se/6-knokkrent-1020-gul.html

  Klokkene fra Knokk er helt fantastiske ! Jeg hadde en i hvit, men desverre knakk rett og slett klokka fra reima da jeg var på festival i sommer.. Et stort, stort savn! Jeg har aldri likt å gå med klokker før, men de her fra Knokk klarer jeg nesten ikke ta av ! 😀

 16. Helene Sofie skriver:

  http://www.knokk.se/11-knokkrent-1020-dark-blue.html

  Jeg hadde blitt så glad om jeg vant en knokk-klokke! Jeg hadde en i gul tidligere i år, men da jeg i ren ekstase rullet rundt på en festival i sommer, var det noe som brått løsnet på armen og det var klokken. Den knakk og lykken gikk fra å være på topp til bunns i løpet av få sekunder. Har vært småulykkelig siden, så seier i denne tävlingen ville hjulpet mye 😀

 17. http://www.knokk.se/26-basikk-pink.html

  Att välja EN favorit av Knokk blev inte lätt
  men efter en stund kändes valet rätt.
  Alla t-shirtar snygga är
  men tror denna mig bäst klär.
  Nya garderobsfavoriten den lätt skulle va
  passar till fest,lyx eller vanlig varda´.
  Att jag vinner hoppas nu jag
  så jag kan använda Knokks t-shirt nästan varje dag.

 18. Amanda Göransson skriver:

  http://www.knokk.se/10-knokkrent-1020-green.html

  Denna gröna klocka skulle definitivt pigga upp vilken outfit som helst! Och just klockor i olika färger är min absoluta favotiraccesoar.

  Jag brukar vanligtvis använda mörka, svarta och grå kläder vilket kan bli väldigt tråkigt om man inte lägger till en liten färgklick. Och finns det något bättre sätt att göra det med än med en klocka? Jag måste ju ändå ha klocka på mig varje dag så då kan den lika gärna vara snygg.

  Sååå, snyggt och praktiskt. Det kan inte bli bättre.

 19. http://www.knokk.se/9-knokkrent-1020-purple.html

  Jag är 23 år och aldrig ägt en armbandsklocka, är för snål helt enkelt för att köpa en, finns alltid viktigare saker som dyker upp som måste hem till garderoben. Men nu är jag less på detta och vill kunna komma i tid någongång i mitt liv.
  /Emma den evigt sena

 20. http://www.knokk.se/11-knokkrent-1020-dark-blue.htm

  Tidsoptimist är mitt rätta jag´, för tillfället. Jag har länge tänkt investera i en klocka men skjutit upp det. Så resultatet har blivit att jag har blivit en expert på att inte komma i tid. Men ack nu ska det bli ändring på det.. förresten va e klockan??

 21. Jag vill jätte gärna vinna http://www.knokk.se/20-tikktakk-blakk.html

  Dröm t-shirten ju, snygg och pösig alltså ser den sjukt skön ut, jag förstår inte varför tjejer jämt ska bära så tighta & obekväma kläder? Nej det är dags att göra en ändring på det i höst och bara använda sköna kläder!:)

 22. http://www.knokk.se/8-knokkrent-1020-blue.html

  Önskar pigga upp höstens grådask med en färgglad Knokk
  ljusblått/*turkos. När jag sen tittar på klockan tänker jag på azurblått vatten, varma vindar, färgglada drinkar och känslan av solstrålar som värmer kroppen när jag tar brädan på stekhet asfalt för en kall Pucko på korvmojjen.

  *uttalas “slash” i sann Knokk-anda för ytterligare coolhetsfaktor (som om det behövs??)

 23. http://www.knokk.se/20-tikktakk-blakk.html

  Ok, min meritlista som skådespelare innehåller rollen som pepparkaksgubbe utan repliker under lågstadietiden.
  Hollywood känns ganska avlägset därför skulle det vara grymt najs att dela något extra värdefullt med en Hollywoodstjärna!

  Jag vill bli Knokk-tishasvåger med Johnny Depp!

 24. jag har inte uppfattat att nån vinner något härifrån…ta bara tävlingen om namnsmycken som plockades bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.