Motivera och vinn Alice i Underlandet

alice i underlandet

19-åriga Alice återvänder till den magiska värld där hon upplevde sin barndoms äventyr. Var med och tävla om en av fem DVD filmer med Alice i Underlandet. Bästa motiveringarna vinner!

Motivera varför just du ska vinna Alice i Underlandet och tipsa om tävlingen i din blogg! Lämna en kommentar i det här tävlingsinlägget med din motivering och en länk till inlägget där du tipsar om tävlingen på Myshowroom. (Endast ett bidrag/ipadress).

Myshowroom.se utser vinanrna. Tävlingen pågår tom söndagen den 11 juli klockan 15.00! Lycka till!
Foto: ©Disney
Alice i Underlandet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9POCgSRVvf0[/youtube]

19-åriga Alice återvänder till den magiska värld där hon upplevde sin barndoms äventyr. Där återförenas hon med sina gamla vänner, och med deras hjälp inser hon sin livsuppgift. Att störta Hjärter Dams terrorstyre i Underlandet.

11 thoughts on “Motivera och vinn Alice i Underlandet

 1. Jag vill väldigt gärna vinna filmen “Alice i Underlandet” då jag tycker att den är så himla bra. Jag är inte gärna den som ser om filmer, om det inte har gått först 10 år emellan så att man hunnit glömma en hel del scener. Men denna film ville jag se om igen redan efter att ha klivit ut från biosalongen vid premiären.

  Hon som spelar Alice, gör verkligen rollen beundransvärt bra och Johnny Depp är underbart konstig som alltid.

  Här är min tipslänk:
  http://emmalou.myshowroom.se/tavling-vinn-filmen-alice-i-underlandet/

 2. Jag vill va med och här har jag länkat http://neccin.blogg.se/2010/june/sara-tavlar-31.html

  Min motivering är att både jag och sambon är ena rediga filmnördar, det är vårt mys. När båda barnen lagt sig så slänger vi på en film och har egen tid, vi ville så hemskt gärna se Alice i underlandet på bio men hade inte möjlighet till detta då det inte passade sig med varken barnpassning eller ekonomin. Vi har två små töser den “stora” är 1år & 2månader och den lilla är 4 månader, så efter en hel dag med våra små solstrålar är det himla skönt att stressa ner framför en film och det skulle ju va perfekt att vinna denna eftersom vi båda vill se den men inte gjort det ännu 🙂 Sen att vi båda är stora tim burton fans är ju bara en extra bonus 😛

 3. Jag har velat se Alice på bio hur länge som helst men har fan aldrig råd, vilket suger.

  Tim Burton är en fantastisk regissör och jag älskar alla hans filmer. Han skapar en sån speciell och vacker atmosfär i sina verk, det är helt underbart.

  Så jag tycker att jag borde vinna filmen för att jag är ett Burton-fan helt enkelt 🙂

  Länk: http://auroranebulosa.bloggplatsen.se/2010/06/30/3187132-annu-en-tavling/

 4. jag är gärna med! 🙂 jag vill vinna därför att jag älskar Johnny Depp och när jag såg den här filmen på bio och såg att Johnny Depp spelade The Mad Hatter (hehe jag är lite trög så jag hade inte riktigt fattat det) så skrek jag “HERREGUD, ÄR HAN MED? SÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖT!” hm, lite pinsamt… hursomhelst skulle det vara jättebäst om jag vann den här filmen, inte bara för att min älskling spelar i den utan också för att det är en otroligt bra film och skådisarna spelar rollerna riktigt bra! en av världens bästa film om du frågar mig 🙂
  mitt inlägg: http://hellavixx.devote.se/blogs/5200824/alice-i-underlandet.htm

  kram Helena 🙂
  helenaeklund97@hotmail.com

 5. Benny Eriksson skriver:

  Min motivering till att jag vill vinna DVD:n är kanske lite udda, men det är så att min vuxna dotter (20 år) gärna vill se filmen och har tjatat på mig länge om att vi ska se den på bio. Hennes kompisar vill inte se den, och hon vill ha sällskap. Mitt filmintresse innefattar inte sagoberättelser, så jag har med olika metoder lyckats klara mig undan hittills. Det skulle vara trevligt att kunna överraska henne med DVD:n som plåster på såren. Mvh/Benny

 6. Jag är gärna med och tävlar om detta fantastiska pris. Alice i underlandet är en fantastisk berättelse som kan berättas om och om igen och som barn var Disney filmen Alice i underlandet en av mina stora favoriter – därför ser jag det som en självklarighet för mig nu som vuxen att jag ska ha den filmen hemma i filmhyllan för att titta på om och om igen. Extra bonusen i filmen är helt klart att det är den fantastiske Johnny Depp som spelar en av rollerna.

  Har länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/july/tavlar-om-filmen-alice-i-underlandet.html#comment

 7. Att se film är något av de underbaraste ting,
  Speciellt utan semester eller charter planerat in!
  Nu förstår ni väl att jag pratar om sommarplaneringen min
  …just därför förtjänar jag denna film! 🙂

  har länkat tävlingen på min blogg:
  http://miss-soni.blogspot.com/2010/07/tavla.html

 8. Vill absolut vara med och tävla och jag hoppas attt jag blir en av de lycklige då jag skulle vilja ge den till min äldsta flicka som föddes med blåsextrofi volket betyder en massa sjukhusbeskök och även sängliggandes hemma. Hon skulle verkligen behöva lite nytt att titta på så detta vore toppen

  Länkar det gör jag här
  http://familjengranberg.blogg.se/2010/july/vinn-en-dvd.html

  Hoppas på tur
  Kram Linda

 9. Jag vill vinna Alice i underlandet så att jag kan ha den för en mysig filmkväll tillsammans med min syster som kommer och hälsar på i sommar. Vi älskar filmkvällar och det skulle vara så kul att få överraska henne med denna som vi har många minnen från. Har ingen blogg men jag har tipsat 4 vänner om tävlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.