Trygghetskänsla med kärlek

feelsafe

Överfallsalarmet “Hjärta” från feelsafe.nu med sina 128 decibel överraskar och skrämmer eventuella angripare. Med en liten knapptryckning drar du till dig uppmärksamhet med det extremt höga pipet.

Nu kan du vinna detta överfallalarm på Myshowroom. Skriv din motivering i kommentarsfältet i tävlingen för att delta.

Tävlingen pågår till söndag 31/10 23:59

Hitta alla våra tävlingar på Myshowroom via – Bli en vinnare.com

Tävlingen avslutad. Vinnare är Patricia, du blir kontaktad via mail.

21 thoughts on “Trygghetskänsla med kärlek

 1. Det skulle bli ÄNNU roligare att gå ut med tjejerna om man kände sig helt trygg med en sån här smart (och gullig) pryl! 🙂

 2. Marianne Eriksson skriver:

  Det här är något jag skulle vilja utrusta min 20-åriga dotter med.
  Bra att ha när hon ensam eller tillsammans med kompisar går hem från uteställen frampå natten.

 3. Detta söta men effektiva lilla hjärta skulle göra att min dotter och jag skulle känna oss lite tryggare när man är ute ensam.

 4. Irene Eliasson skriver:

  Skulle ge det här till min dotter som bor i en storstad. Liksom många andra mammor gnager oron i mig när hon är ute sent på kvällen att det ska hända nåt. Med det här i handen kan hon nog skrämma iväg en del av busarna som finns.

 5. Tryggheten i hjärtat ger frihet, och utrymme att välja bort
  Promenader får ersätta bilen, om avståndet är kort

 6. Ute och går vareviga kväll, nära till staden och alltid för mig själv. Även om det kan vara farligt så vill jag ändå ut och gå, men jag skulle verkligen känns mig tryggare om jag detta söta larm skulle få!

 7. Ute och går vareviga kväll, nära till staden och alltid för mig själv. Även om det kan vara farligt så vill jag ändå ut och gå, men jag skulle verkligen känna mig tryggare om jag detta söta larm skulle få!

 8. Är aldrig speciellt orolig när jag är ute och går på kvällarna. Går dock igenom de enligt mina vänner “lite farligare” områdena så för att lugna dem och mig själv i längden vore ett sådant här larm perfekt!

 9. Min mamma skulle inte sluta att vara orolig men hon skulle nog känna sig lite tryggare om hon visste att jag i alla fall har ett överfallslarm nu när jag flyttat hemifrån. Jag har själv tänkt tanken att köpa ett larm men jag vet inte varför jag inte gjort det än om jag ska vara ärlig. Kanske borde jag göra det, inte bara för min egen skull utan också för min kära mamma. <3

 10. Är ute och joggar på kvällarna, jobbar dagtid så jag kommer bara ut när det är mörkt. Det skulle vara tryggt att ha larm.

 11. Själv bor jag i en förort, men min pojkvän (som jag brukar vara hos flera kvällar i veckan) bor i stan.. Känner mig då alltid väldigt otrygg och kollar alltid bakom axeln nästan hela tiden då jag skall ta mig hem, oftast brukar jag stanna där och sover över natten eftersom jag jag inte vågar åka hem. Min rädsla ökade väldigt mycket då en utav mina närmsta vänner för ca ett år sedan blev våldtagen på väg hem efter en fest. Är trött på att behöva vara rädd, det skall ingen behöva vara..!

 12. För att jag är värdefull.

 13. Då jag inte har en stor och stark pojkvän som kan skydda mig på nätterna, skulle det vara perfekt med ett överfallslarm. Har jag ett överfallslarm slipper jag skaffa en pojkvän och kan gå hem själv på nätterna, känna mig trygg och säker.

 14. Min tonårsdotter kommer hem sent från extraundervisning, då det är becksvart ute. Även om det inte är så långt, så skulle det kännas betydligt bättre om hon hade ett överfallslarm, både för mammas skull och hennes egen!

 15. Hej, jag skulle vilja vinna eftersom när jag är ute själv på kvällarna, t ex kommer från kompisar och åker hem från stan eller någon annanstans och så blir jag alltid lite orolig när jag går helt ensam på en stig och det är mörkt och ingen annan människa syns på så nära håll. Det här skulle hjälpa mig att inte behöva oroa mig så mycket.

  btw bra att ni har Hugo Rosas nu ;P

 16. Anneli Larsson skriver:

  Perfekt att ha i fickan när jag cyklar till jobbet kl. 05.15. Jag är nästan alltid ensam ute på gatan i en öde småstad när jag cyklar till jobbet. Mörkrädd är det minsta man kan säga att jag är… Ett överfallsalarm vore toppen!

 17. Johanna Ö skriver:

  Att känna sig trygg är en av de skönaste känslor man kan ha. Det är jättebra att man med små medel som detta kan hjälpa upp situationer där man känner sig otrygg!

 18. Sarah Axelsson skriver:

  När mörkret faller på,
  och man ensam ute ska gå.
  Vill man ha något så man kan känna sig trygg.
  Om man stöter på nån snubbe som är stygg.

 19. När jag går genom vissa gränder
  Kan jag bli rädd, det händer
  En oro som gnager, jag skyndar på stegen
  Plötsligt blir jag liten, och känner mig nästan som en feg en
  Tänk om något händer
  Är det bäst att jag vänder?
  Nej, framåt måste jag, jag andas djupt
  Men det här är ju sjukt
  Att inte få känna sig trygg där man går
  Det gör ju att man dåligt mår

  Med ett överfallslarm i fickan skulle det genast bli bättre
  Jag skulle krama hjärtat, och låta min oro stillas
  Det skulle, på facebook, slå rekord i att gillas
  Och en eventuell angripare skulle jag med stolthet skrämma slag på
  Då jag utan att tveka trycker bestämt
  Så att ljuder skrämmer bort den som oförskämt
  Trodde att han skulle angripa mig
  Bara för att jag är en tjej!
  Där fick han!!!

 20. Då kanske jag skulle våga gå till gymmet på kvällen efter jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.