Tobias – Grymt rolig person

grymtroligperson

Killen bakom bloggen ”Grymtroligperson” heter Tobias Lindqvist, är 19 år gammal och bor söder om Stockholm, i Tyresö. Han jobbar deltid på ICA och när han inte står i butiken och packar upp varor umgås han med vänner och familj, shoppar, reser eller tränar. Och bloggar givetvis!

Hur gick dina tankar när du startade upp din blogg? Vad hade du för mål?
Jag har aldrig haft något konkret mål med bloggen. Jag bloggar för att det är roligt och mitt enda mål är att driva en underhållande och inspirerande blogg.

Tobias blogg skulle enklast kunna beskrivas som en blogg med ett mycket varierande innehåll. Där finns alltid något som passar alla, oavsett intresse. Det bästa med bloggen, enligt Tobias, är all positiv respons och det sämsta är att det tar extremt mycket tid, vilket är helt förståeligt eftersom bloggen har ca 8500 unika besök per vecka. Han uppdaterar dessutom bloggen dagligen och försöker bjuda på sig själv så mycket som möjligt. Det tror han är sådant som lockar läsare!

grymtroligperson2

Vad är viktigast på en blogg? Vad får dig att återkomma till den?
För mig är det viktigaste en bra kombination av bilder och text, dagliga uppdateringar och en positiv inställning av bloggaren. Det är viktigt att man ser att personen som driver bloggen brinner för det den gör!

5 snabba med Tobias Lindqvist

Vanilj eller choklad?
Vanilj

Liseberg eller Gröna Lund?
Liseberg

Planeringsfreak eller spontan?
Spontan

Hemmakväll eller partyparty?
Hemmakväll

En vecka i stringtrosor eller knallrosa hår?
Haha, en vecka i stringtrosor får det nog bli

Klicka här för att komma till Tobias blogg!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

5 thoughts on “Tobias – Grymt rolig person

  1. Kul, för mig känns Tobias som en av få manliga storbloggare!

    🙂

  2. Hahaha jag älskar den sista av fem snabba! Och tycker det är riktigt kul att du gjorde denna intervjun, för det finns ju inte, som Stina säger, så många stora manliga storbloggare 🙂

  3. måste ju säga att han ser ganska bra ut ;P

  4. Jag var inne och kikade på hans blogg och på alla bilder jag såg hade han samma randiga tröja på sig, som han dessutom ville att man skulle klicka på så man kunde köpa den- lite väl kommersiellt för mitt tycke. Men visst ser han trevlig ut !

  5. Haha, Tobias i string vore nått ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.