Tjejen bakom Lily-bloggen

LindaBlom
Fotograf: Emma Bertilsson

Linda Blom beskriver sig själv som en go och glad värmlänning med hjärtat på det rätta stället. Hon brinner för färg och form och älskar foto, inredning, kläder, hårvård och webbdesign. Hon bor tillsammans med sin sambo och de två små chihuahuatjejerna Polly och Tyra, och är just nu i full gång med att leta efter en ny lägenhet i Karlstad.


Vad handlar din blogg om?

– Jag har alltid älskat att skriva så det föll sig naturligt att börja blogga. Bloggen är svår att placera inom en speciell genre då den handlar om allt från hår- och hudvård till tävlingar till inredning, kläder, chihuahua och en massa Linda.

Bloggen har blivit som en liten bebis för mig då jag har jobbat med den under så lång tid och det jag får mest respons på är faktiskt de personliga inläggen. De som handlar om livet och tankar! Möjligheten att skriva av sig och kontakten med läsarna är oerhört viktig.

LindaVovvar

Tjäna pengar på bloggen

Många större bloggare tjänar pengar på sin bloggar och det gör även Linda. Hon har försörjt sig på bloggen ett tag men har nu även fått ett extrajobb på Minomin. Linda tror inte att hon hade fördel av att ha en stor blogg när hon sökte sitt jobb utan att hon hade samma förutsättningar som de andra som sökte samma jobb. Dock har bloggen givit henne chansen att prova mycket produkter och har därmed fått god produktkännedom – DET är en fördel.

I april är det bloggfest i Borlänge, dit Linda är inbjuden, och efter det tar hon det som det kommer.

Lindas tips till er bloggare där ute

– Jag tycker inte att man skall sträva efter att bli stor, man ser ofta igenom sådana texter. Blogga från hjärtat. Kommentera mycket andra bloggar och var aktiv.

5 snabba med Linda Blom

Jul eller påsk?
Jul

Inredning eller mode?
Inredning

Dator eller TV?
Dator

Lila eller rosa?
Lila

Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar eller bada i en fontän på ett torg?
Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar

Klicka här för att komma till Lily-bloggen!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

5 thoughts on “Tjejen bakom Lily-bloggen

 1. Vi är så glada att Linda kommer på våran bloggfest i Borlänge i April 🙂

 2. Hihi, lite som mig ju, jag skriver också mycket om hår och skönhet (2 nya tävlingar i bloggen varje vecka!) eftersom jag är utbildad frisör 🙂 Även jag har blivit erbjuden att jobba inom försäljning av produkter 🙂 och jag kan faktiskt erkänna att det är på grund utav bloggen.

  Dessutom har även jag svårt att placera min blogg i en genre eftersom den inte bara handlar om hår och skönhet utan även om mina barn, matlagning, barnmat, tips, pyssel, produktrekommendationer samt annat smått och gott 🙂

  Kan hålla med Linda att jag nog får mest gehör vad det gäller de personliga inläggen 🙂 Men jag menar, när jag visar bilder på det vi äter så är man ju faktiskt personlig också på ett sätt, hehe.

 3. Känner också igen mig eftersom min blogg också är svårplacerad 🙂 Det blir mode, inredning/renovering och mat blandat med [massor med] vackra bilder och lite vardagligt. Gemensamt för det mesta jag bloggar om är ändå
  I N S P I R A T I O N . 🙂 Titta in och bli inspirerad!

 4. Jag tycker Linda verkar vara en bra tjej, jag gillar hennes blogg och följer den. Dock tycker jag att det är tråkigt att se alla de negativa kommentarer som hon får. Dessa kommentarer förtjänar hon inte. Jag hoppas att hon inte tar åt sig så mycket. Hon är riktigt duktig och fin tjej.

 5. Att Lindas blogg är stor är inte så konstigt, hon har hela tiden hållit sig väldigt jordnära, trots att det är en rätt så stor blogg hon driver. Det är en salig blandning så det tilltalar nog de flesta på någon nivå, och det är nog en styrka när det kommer till bloggande, om man kan vara “bred” nog att ha något för alla, och det är Linda en av få som lyckas med, tycker jag.
  Själv skriver jag också lite om mycket, eftersom jag känner att det är svårt att hålla sig inom en viss nisch, det är klart roligare för både mig och läsarna om det är lite blandat.
  Linda lyckas med något som jag annars retar mig på, nämligen att visa outfits och kläder utan att det blir långtråkigt. Jag HATAR modebloggning, men det passar liksom på Lily-bloggen. Eloge till Linda för det, helt klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.