Tjejen bakom Fattybom

Fattybom

Simone är 21 år och bor tillsammans med sin pojkvän i Göteborg. Hon driver bloggen “Fattybom” och drömmer att bli större inom journalism och modellande.

Hur länge har du bloggat och varför började du?
Lite mer än ett år idag, jag började skriva mest för att lätta på den tunga ryggsäck jag bar på, skriva om mobbing jag gått igenom. Tankarna precis i början var att skriva av mig helt, för mig själv. Sedan insåg jag hur många där ute som faktiskt går eller hat gått igenom liknande saker som jag själv och hur många som behöver höra att “du är inte ensam”. Målet är att kunna finnas för så många ungdomar som möjligt som behöver någon att tala med, råd och tips eller bara en vän att bolla med.

Vad skriver du helst om och varför?
Jag skriver mycket debattinlägg, mina åsikter och rörande inlägg från mitt förflutna för att just kunna visa att det är inget fult och skamligt att ha varit mobbad, jag vill kunna stärka ungdomars självförtroende och självkänsla  hos dem som mobbad och de som mobbar andra. Men även glada roliga inlägg för att visa hur jag är som person idag, en lycklig människa!

Har du några tips till andra bloggare där ute?
Personligen anser jag att provokation är ute, att bara vara sig själv, ett glatt leende och skriva om det du älskar – inte om det man “bör” skriva om. Och – Vill Du ha läsare anser jag att du även måste läsa hos andra!

Glöm allt vad alter-ego, spam, topplistor och bloglovin heter. Lägg ner tiden om du verkligen vill satsa på bloggen och ge inte upp!

Fattybom2

Fem snabba med Simone:

Inredning eller mode?
Mode.

Hemmakväll eller utekväll?
Utekväll.

Vin eller öl?
Både och, beroende på humör.

Svart eller vitt?
Svart.

Raka av håret eller lägga ner bloggen?
Då jag redan är rakad så säger jag det 🙂

Klicka här för att komma till Simones blogg!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

5 thoughts on “Tjejen bakom Fattybom

  1. Va kul att du valde att skriva om Simone som jag ville läsa om!

  2. älskar hennes blogg! 😀 den var bland de första “vanliga” bloggarna som jag började följa 🙂

  3. Det verkar vara en fin tjej, ska titta in hos henne 🙂 Hade totalt missat den jäntan!

  4. Jag läser hennes blogg varje dag! Tycker den är så bra för den ta utt så bra saker och hon får en att tänka till lite ibland. Hon verkar vara en rikgit go tjej! 🙂

    /Elinor

  5. En blogg jag följer med stort nöje – hon ger energi till andra genom att bara vara, så jag är glad att hitta mer skrivet om denna trevliga tjej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.