Tävla & Vinn julklappen från BoConcept

avslutad

Tack för alla era bidrag. Tävlingen är nu avslutad, vinnare presenteras inom kort!

Nu har du möjlighet att vinna en grym julklapp från danska BoConcept! Allt du behöver göra är att hitta din favorit av deras produkter hos BoConcept.se och sedan skriva om den i ditt bidrag här under inlägget. Motivera också varför du vill vinna!

Vi vill ha ditt bidrag senast den 30:e december! Lycka till!

69 thoughts on “Tävla & Vinn julklappen från BoConcept

 1. Åh, nu måste jag helt klart vara med och tävla!

  Det var riktigt svårt att välja bara en produkt men jag säger den svarta klädhängaren. Just nu har vi en standard hatthylla i lägenheten som ser ut som den är importerad direkt från 50- eller möjligen 60-talet. SKITFUL! Denna i svart hade suttit riktigt bra där får jag lova.

  Och varför jag ska vinna? Ja, efter diverse hyreshöjningar och felaktigheter med lägenheten så håller vi nu på och letar nytt. Vad hade passat bättre då än en inredningsdetalj från BoConcept? De har otroligt mycket snyggt men det passar inte alltid studentkassan så att vinna något hade vart toppen.

  Nu håller jag alla tummar och tår kan jag säga =)

 2. Hej! Tack för tipset jag vill absolut vara med o tävla i denna supertävling!

  Det var svårt att bestämma sig för bara en produkt men slutligen föll det på det som vi är i absolut störst behov av! Nämligen Officestolen i svart. Just nu sitter vi på en sliten plaststol framför datorn vilket gör att man ganska snabbt får ont både i axlar och rygg. Men vi har inte råd att köpa oss någon annan stol, sambon är arbetslös och jag sjukskriven.

  Nu hoppas jag verkligen att turen är på min sida för jag skulle bli så jädrans lycklig om jag vann!

 3. Hej! Jag deltar mer än gärna! 🙂 Min favorit blev..

  “Överkast, svart. Finns även i vitt. 1299kr” Jag skulle välja den vita!!! 🙂

  God Jul på er !!!! ALLA!!!

 4. min favorit på boconcepts hemsida är: Funktionellt soffbord med förvaring, valnötsfanér/krom. jag skulle vilja vinna för att mitt hem består av ikeamöbler, nästan bara. och hur roligt är det??.. inte alls! och jag är trött på det!!! alla möbler har någon skråma eller fel på sig som jag stör mig på.. Åh det är så irriterande. min studentplånbok är så tyvärr väldigt tunn för tillfället så den kan inte hjälpa mig med nya möbler tyvärr. kanske kan ni göra det?
  /marty

 5. Hej! Min favorit produkt hos boconcept är:
  “Rumsdelare, svartbetsad ekfanér. 8.999:- Kombination
  Amari – 50 ,Höjd 105cm ,Bredd: 170cm, Djup 47½cm ” och det tycker jag därför att den är otroligt snygg och stilren samtidigt väldigt bra för att dela av rum och ge en helt annat känsla till rummet.
  Varför jag vill vinna denna är för att den 8:e maj gifter jag mig med min Älskling och då kommer vi under de första månaderna att bo i en liten etta (med sovalkov) och skulle då behöva en praktisk och snygg möbel som kan skärma av i lägenheten och samtidigt bli en extra avlastningsyta. En perfekt julklapp till mig och min älskling helt enkelt!

 6. åh vilka underbara saker kan lätt säga att jag hade många favoriter men valde till sist en skit cool spegel,

  http://www.boconcept.se/Default.aspx?ID=84417&ImageID=4016&flashimageid=0

  kolla gärna in den, vill ha den i svart eller vitt den skulle verkligen göra vilken hall som helst läcker

  varför ska jag vinna ? jo förrutom att jag bara är såååå underbar ensamstående 3-barns mor och sötast så har jag en skitful hall och spegeln ser ut att faktiskt vilja bo med mig

 7. ÅH! Vilken tävling 😀

  Jag har kikat och funnit en ny kärlek jag letat efter:)
  Nämlingen Mega Desk golvlampan i svart 4499kr. Skulle passa som pricken över iet här hemma och i mitt blivande hem.

  Och varför just jag borde vinna är att jag planerar att ta mitt pick och pack och flytta hemifrån och tills ekonomin tillåter det måste jag samla på mig saker som skulle göra mitt blivande hem mysigt, hemtrevligt och snyggt. Lampan skulle göra både mig och mitt blivande hem så lyckligt så jag skulle kunna hoppa jämfota:)

 8. Vilken underbar tävling

  Jag älskar inredningar. Favorit produkt hos Boconcept.se är
  Spegel med vippfunktion, borstat stål. Kostar 4.300:-

  Jag har retat efter en sån liknande spegel på jätte länge. Äntligen så har jag hittat den hos Boconcept. Vilken underbar.

  Fakta till produkt:
  Kombination
  Metro – 3060

  Höjd 166½cm
  Bredd: 50cm
  Djup 51cm

 9. Hej!
  Vilken tävling!
  Det finns mycket snyggt hos BoConcept.se och det är svårt att välja EN favorit.

  Byrån Global är kanon, likaså spegeln Metro AF och för att inte tala om bordet Occa 312121…

  Ska jag välja så blir det nog spegeln metro af i svart. Jag har letat spegel till hallen länge nu och den här känns så rätt. Det var det snyggaste jag sett på länge och jag är glad att jag hittade den 🙂 Den skulle med sina cirklar vara pricken över i-et i våran hall.

  Jag håller tummarna för att jag blir den lycklige vinnaren, saknar den där känslan man hade som barn då man var spänd av förväntan över alla klappar och tomten. Därför hoppas jag på denna julklapp, då det får mig att längta och hoppas – precis som förr 🙂

  God Jul!
  Kram Therese

 10. Britt-Marie Rosbäck skriver:

  Den vackra prydnadskudden, grå med flerfärgade ulldekorationer för 599:- (avlång) Ursnygg!!

  Motivering:
  Sonen flyttat hemifrån, till en liten lya,
  tagit med sig prydnadskuddar och mormors gamla rya
  jag behöver mitt hem med nya accessoarer förnya!

 11. Mix bordslampa röd är den jag förälskade mig i
  den skulle passa perfekt i mitt vardagsrum där den skulle
  lysa upp .

 12. En favorit för mig på Bo concept är den jättefina fåtöljen Reclinerfåtölj med armstöd och snurrfunktion i svart läder, med den tillhörande fotpallen. Den hade gjort susen i min nyinredda lägenhet. Jag har nämligen ingen skön fåtölj att sitta i.

  Jag tycker jag är värd denna julklapp eftersom jag också fyllar år idag den 22/12.

  God Jul och ettt Gott Nytt År!

 13. Linn Eriksson skriver:

  Åh vilken site!!! Hur skall man kunna välja???

  Kärlek vid första ögonkastet blev det när jag såg den svarta pallen i läder…..Celano – C20, skulle passa perfekt till min soffa

 14. Linn Eriksson skriver:

  glömde ju varför jag skulle vinna…..

  trots att jag har en divansoffa som är stor
  får inte alla gäster plats där jag bor,
  golvet är kallt och det drar,
  sitter man där har man ingen bakdel kvar,
  så denna pall vore verkligen perfekt,
  då kunde jag fortsätta med mitt gästfria sätt.

 15. aaaw va kul med denna tävling 😀 inredning är askul.. 😀 ha dock världens minsta lägenhet så får inte plats med nått. men kul tävling! BRA!!

  tack fölr kommentarern om min blogg! 😀

  läget då?

 16. Mega Desk golvlampa, svart.

  Saker som traditionellt är små men som är förstorade till jenkarmått är svåra att inte gilla. Den här golvlampan är som hämtad från vilket svenskt skrivbord från vilket årtionde som helst. Men i ett jätteformat, i en snygg blank svart färg och i en form som passar i alla hem.

  Ett särskilt hem som den skulle passa i är mitt. Jag skulle gärna äga denna briljant designade lampa och låta den ta upp 0,5 m2 av mina totala 24.
  Med en tight studentbudget har jag inte möjlighet att uppdatera mitt hem så ofta och om jag vinner den fina lampan skulle det göra hela mitt 2010.

  God jul och vänliga hälsningar,
  Ellen

 17. Vår favorit är en soffa Largo med vilmodul;
  där alla i familjen i hög kan mysa fredagskul.
  En ny soffa är vad vi behöver i vår vackra härd –
  så vi kan njuta av varandra och soffig flärd!

 18. Jenny Karlsson skriver:

  Soffa Terni – BM54, snyggaste jag sett men det var inte lätt.
  Alla saker är så fina, nästan så jag börjar grina. Skulle vilja ha massa men svårt med min hushållskassa. Men den vackra soffan jag röstar på, färgen ska vara vattenblå.

 19. Vilket härligt och fräck utbud Bococept.se har! Här fanns verkligen mersmak för inspiration till hus och hem. Coolt!
  Min favoritprodukt var svår att välja ut bland allt som erbjudes på webbsidan, men helt klart så fastnade jag för tavlan “Canvastryck Please” – den är grym!
  Jag hoppas vinna en fräck produkt från Boconcept.se just för att deras utbud var grymt vad gäller inredning med stil och inspirationskänsla.

 20. Jag älskade Terni Soffan, hur mysig som helst!

  Nu i vinter vill jag inte frysa,
  jag vill ta på mig mjukis och mysa.

  Då en soffa jag verkligen behöver,
  så snälla skänk oss en om det finns en över.

  Jag är arbetslös, fattig och pank,
  och tyvärr äger jag ingen bank!

  Jag vill gärna min kille överraska,
  tänka om man vann denna och hem till honom traska.

  Även om han nyss krascha med sin fina bil,
  så behöll vi dock vår grymma stil.

  Denna soffa var snyggare än allt,
  att ha den i vår lägenhet vore mer än ballt!

  Jag och killen ska snart hemmen flyga ur,
  så nu hoppar vi verkligen på tur!

  Så snälla låt oss vinna denna,
  Gud vilken glädje vi då kommer känna!

  Nu håller jag tummar och tår!

 21. Carola Stenroos skriver:

  Min mamma har fula aprikosa smålampor, i vardagsrummet, från 80-talet.Om man vill läsa måste man ta av skärmen för det är så dåligt ljus.Hon har ingen taklampa eller golvlampa.Vardagsrummet behöver uppdateras och jag har hittat en favoritgolvlampa som heter Salon golvlampa med svart skärm 4.249:- som jag tycker att hon ska få.

 22. nu när jag ÄNTLIGEN fått en SOFFA( ett bra tag hade jag en SÄNG istället för soffa att sitta på i vardagsrummet!) så saknar jag ju förstås en snygg golvlampa!! lampan FLEX skulle jag bli överlycklig av att ha i mitt vardagsrum!!annars hade de ju mycket snygga prylar jag vill ha!!!

 23. marianne karlsson skriver:

  Jag skull gärna vilja ha taklampan Tulip, till vårt kök som vi håller på att renovera just nu.

  “Från en viss sorts affär, kommer en glödande mackapär, som skapar en strålande atmosfär”

 24. 8.271:-

  Säng, svartbetsad ekfanér, exkl. ribbotten och madrass

  Man säger att ” den som sover syndar inte”
  och vem vill inte vara denna ömsinte.
  Om man inte en skön säng har
  är risken för synd uppenbar
  och sömnlösheten blir kännbar
  Hjälp! Jag sover inte gott
  nu känns behovet av skön säng brått.
  Verkar som BoConsept
  för mig är rätt recept

 25. Mycket fina saker! Men att klaga att folk inte har råd dessa produkter när de är studenter fast oftast har råd att supa skallen i bitar minst en gång i veckan. När jag var student så hade jag råd med det mesta trots dyrt boende fast jag använde mina pengar smart. Hoppas fjäsk inte hjälper utan bäste man eller kvinna må vinna utan fjäsk.

 26. Mix bordslampa röd när jag in i medelåldern kliver
  mina ögon sämre bliver
  jag önskar denna makaper eftersom jag i lampan blev kär

 27. Jag har nu inlett en förälskelse på avstånd och “the object of my affection” är soffan Nova n44 kombinationen.
  Det är lätt att drömma sig bort till den när jag för tillfället befinner mig i en mindre kärleksfull relation till IKEA soffan klippan ( jag tror ni alla kan relatera). Jag känner i mitt hjärta att det är dags att gå vidare då klippan och jag har växt ifrån varandra och jag och mon son behöver något större och mer tillförlitligt samt mjukare i våra liv. Nova vi välkomnar dig med öppna armar och mycket kärlek, POK.

 28. Cube golvlampa- hur cool som helst
  vid första anblicken blev jag frälst
  Boconcept.se jag nu kommer att bevaka
  även om jag inte vinner kommer jag tillbaka

 29. Den svarta reclinerfåtöljen med armstöd och fotpall skulle göra mig så glad för på julaftonskvällen gick våran åstad
  den rasade ihop, och tyget brast, snälla hjälp mig i en hast
  så jag åter kan få sitta, och på tv åter titta

 30. Underbar inredning!
  Fåtöljen Prato blev en favorit hos mig och eftersom vi ska köpa ny soffa skulle den bli ett bra komplement. Den gamla är dessutom nersutten och ful.

 31. Underbar inredning!
  Fåtöljen Prato är min favorit. Den skulle passa perfekt i vårt hem.

 32. Förlåt att jag skrev så många inlägg men jag kunde inte se dem förrän jag bytte webbläsare.

 33. Jag förälskade mig i fotöljen Pavia chaiselounge. Stilren, läcker och den ser otroligt skön ut. Där kan jag tänka mig att ligga med laptopen på magen och blogga, läsa böcker och vid fint väder- släpa ut den på altanen för glamouröst solande.

  Vi håller på att uppdatera hemmet lite, dags att kliva in i 2010. Den här vinsten skulle hotta upp vardagsrummet markant!

 34. Mrs Wikenmark skriver:

  God fortsättning på er allihopa!

  Jag önskar mig den stora hallspegeln, så att jag kan slänga en blick i den innan jag går ut. Ibland är det en riktig chansning när man inte har någon spegel i hallen.

 35. Eleonor Hållbus Dahlin skriver:

  Hej! Min favorit produkt hos boconcept är:
  ”Rumsdelare, svartbetsad ekfanér. 8.999:- Kombination
  Amari – 50 ,Höjd 105cm ,Bredd: 170cm, Djup 47½cm ”

  Bor på landet i ett litet hus med få stora rum. Har ett stort behov att skärma av och försöka “göra” fler rum till vår lilla familj!

 36. Office kontorsstol är mitt val då jag tillbringar 12-14 timmar framför datorn varje dag. Den har armstöd vilket jag tycker är skönt och avlastande och hjälper till för en stunds axel och nackgympa. Svart harmonierar med min lilla bokhylleavskärmare för mitt “kontor” i min lägenhet.

  Allra helst hade jag velat ha reclinerfåtöljen för att ta en paus i, vilket jag måste börja göra innan kroppen säger ifrån.Det är mitt nyårslöfte till mig själv.Men med en nystartad egen firma måste man jobba hårt för att få det att gå runt.
  Roligt att få titta runt och önska.Lycklig den som vinner!

 37. Kombination
  Sängar – BB10

  Höjd 92½cm
  Bredd: 168cm
  Djup 232½cm

  Madrass B160xL200cm

  Jag vill ha den i samma färg som på bilden.

  Motivering: Trots att jag nu läst reklam i tre år så är jag mållös när jag sitter här och ska sälja in mig själv i en liten motivering. Men det är kanske ett bra tecken. Jag bara älskar sängen och det vore så skönt att slippa det eviga knarrandet från min nuvarande.
  Efter allt porslin jgan u fått i julklapp är det bara sängen so msaknas. Sedan är jag nästan redo att lämna boet. 😉

 38. Boxy – 1480 svart

  Stor familj med många gäster,
  saknar ofta sittplatser på våra fester.
  BoConcept kan lösa vårt dilemma,
  genom att ställa pallen Boxy här hemma!

  Gott nytt år!

 39. Nathali A. Samstrand skriver:

  Jag ska snart flytta hemifrån, ut i den stora världen. Det jag inte vill ta med mig från mitt barnrum är min loftsäng, med tillhörande skummadrass, som jag haft sen jag var liten.

  Om jag vann skulle jag vilja ha en riktig säng. En vuxen säng som jag kan vara stolt över. Jag vill bli vuxen och jag vill att min säng ska bli vuxen med mig. Allra helst skulle jag vilja ha sängen i svartbetsad ekfanér;
  Sängar – 5230
  Höjd 107½cm
  Bredd: 158cm
  Djup 211cm

 40. Hej,
  Jag skulle vilja vinna soffan Messina – AB10 i tyg Ica beige. Den är snygg och tidlös. Dessutom är det jättebra att man lätt kan komma åt att dammsuga under den. Ett stort plus med allergiker i familjen. Vår nuvarande soffa är en gammal trist rosa plyschvariant som är inköpt på Röda Korset för 60 kr! Visserligen lite av ett fynd med ack så tantig och trist. Så något nytt skulle verkligen inspirera.

 41. Futuna lampkrona, med 8 glas. Wow vilken lampa!!! Den tror jag skulle göra sig kanon till vår nya jättestora soffa. Som en stjärnhimmel som svävar över soffan liksom……. mmmm……
  = )

 42. Hejsan!

  Oj, det var mycket som jag skulle vilja ha!! Har kollat runt på allt, det är ju så mycket man behöver, så jag kunde inte bestämma mej,…men så hitta jag Mezzo soffa i vitt läder!! Tänk att få kasta ut den gamla som har sätt sina bästa dar, det finns ju snart inte tillstymmelse av soffa kvar. En vit soffa har stått på min önskelista i många många år,….så om jag denna får då glädjen högt i tak står!

 43. Jag önskar mig den gula fåtöljen som visas på si d 127 i er katalog
  för den är precis rätt formad för att sitta skönt när man pratar i telefon vilket jag gör ofta

 44. Nathalie Gunnarsson skriver:

  Jag skulle vilja vinna TV-/Mediamöbel, valnötsfanér (Kombination: Basic 3D – RS), riktigt stilig möbel, som skulle göra sig perfekt i vårt vardagsrum. Tv-möbeln är ju annars något som lätt “glöms bort”, men denna inredningsenhet blir ett smycke i rummet!

  Jag vill vinna eftersom jag inte kommer att kunna unna mig några vackra möbler de tre närmsta åren. Jag har efter en dramatisk händelse som påminde mig om livets skörhet, bestämt mig för att börja studera igen.

 45. Amari 60 kombination – satsbord

  En perfekt kombination –
  av snygg design och smart funktion!
  En riktig drömpresent
  till en fattig student,
  som nyligen egen lya fått
  och behöver massor – stort som smått!

 46. Flex golvlampa

  För riktat läsljus precis där jag vill –
  en flexibel och smart lösning!
  Drömlampa för stort rum där flera aktiviteter ofta pågår samtidigt.

 47. Satsbord Amari 60

  En perfekt kombination –
  av snygg design och smart funktion!
  En riktig drömpresent
  till en fattig student,
  som nyligen egen lya fått
  och behöver massor – stort som smått!

 48. Vår favorit är en soffa Largo med vilmodul;
  där alla i familjen i hög kan mysa fredagskul.
  En ny soffa är vad vi behöver i vår vackra härd –
  så vi kan njuta av varandra och soffig flärd!

 49. Helt enkelt underbart 😉

 50. Taklampan Suomi skulle passa i vårat allrum var vi i dag har en lampa som ger ingen lyse alls. Den är alldeles hopplös.

 51. Soffa Kombination “Celano – C23”. Den är mycket snygg och stilren! En soffa som skulle lysa upp vilket vardagsrum som helst med sitt vackra läder och fina form.

  Jag flyttade till min nuvarande lägenhet för 7 år sedan, med familjen. Vi köpte en begagnat soffa som endast skulle stå där “tillfälligt” men den står kvar även idag! Tycker att det är jätte jobbigt men alla vägrar lyssna. Därför vill jag hemskt gärna vinna en soffa nu till nyåret. Nytt år – ny snart.

 52. Annbritt Forslöf skriver:

  Gud som haver mammor kär, se till mig som trötter är,
  Vart jag mig i världen vänder,hittar ingen praktisk säng….(er:-) )
  Sambos flyttar ,säng försvinner
  Hoppas nu på Bo concept,
  Rädda mig och dottern min,från att sova utan säng.
  Limo säng med lådmodul vore skänk från ovan nu!

 53. Sandra Pelkonen skriver:

  Ternisoffan är en drömsoffa!

  Mjuk och inbjudande lockar den inte bara en trött mamma, utan hela familjen. Med vilmodulen blir den perfekt för mysstunder eftersom vi ryms i den samtidigt, vilket vi inte gör nu. Jag kan välja tyg och färg som klarar spill och fläckar från barnen, och kan dessutom tryggt planera modell så att den passar i vårt lilla vardagsrum. Terni är en drömsoffa för hela familjen!

 54. Kombination Mezzo – M42, passar vår familj då vi ej är enbart två!
  En stor familj behöver massiv yta, därför kan vi absolut tänka oss att byta, vår utnötta soffa som följt med ett tag, till en med läder – ja, så tänker jag!

 55. Givet det svartbetsade soffbordet “Kombination
  Occa – 4600 “.

  Varför?

  Vi köpte en soffa från BoConcept för fem år sedan. Två flyttar och två barn senare är den fortfarande lik fin! Tyget (som dessutom går att ta av och tvätta – men som är så smutsavvisande att det aldrig behövts) är helt onött och kuddarna precis lika spänstiga. Dessutom håller designen än. (Jag tror att det är en “Indivi 2”, som fortfarande säljs.)

  Denna kvalitet vill vi uppleva igen!

 56. Ferrara stol med armstöd

  “Vart ska jag sitta?” är mitt stora dilemma,
  när jag med datorn arbetar hemma.
  Soffan eller köksstolen har jag att välja på,
  snart väljer jag nog att stå.
  Ond rygg och värk i nacken,
  timmars slit framför datorn och det blir tacken?
  Drömmer om en kontorsstol med bra ergonomi,
  då blir Ferrara stol med armstöd årets prick över i.
  Lockar till arbetslust då värken släppt,
  det tackar jag för – BoConcept!

  God fortsättning!

 57. Underbara saker har mitt öga just skådat. Tänk så mycket jag vill ha, och så mycket jag behöver. Jag har precis flyttat hemifrån till en 1:a med kök. Jag tror nog att jag allra bäst behöver det svarta överkastet, för det är inte så himla kul att ha kompisarna sittande i min obäddade säng. Det svarta, ursnygga överkastet skulle bli perfekt. Nu håller jag tummarna så knogarna vitnar, för jag skulle aldrig få råd att köpa det själv.

 58. Helt enkelt underbart med Dansk Design!
  Jag har visserligen varit inne i BoConcept’s butik tidigare, men det här var första gången som jag besökte deras hemsida. Som dansk fastnade jag för den möbel som väckte flest gamla minnen hos mig. Fåtöljen Imola fanns i en snarlik version hos flera av mina släktingar när jag var litenm och jag minns som igår när jag och mina två äkdre syskon trängde ihop oss i fåtöljen hemma hos vår Farfar. Det var trångt, men fåtöljen var ju allas favorit.

  Det skulle vara otroligt kul att vinna, och en Imola fåtölj måste jag nog genast börja spara ihop till 🙂

 59. Utan dubbelsängen från BoConcept vet i katten
  hur vi ska tillbringa bröllopsnatten!

 60. Att krypa ner och mysa i en BoConcept dubbelsäng
  är som att vara uppe bland molnen en sväng

 61. Utan sängen vet i katten,
  hur vi ska tillbringa bröllopsnatten

 62. Åhh…matta, matta vill jag vinna – MATTAN CAROLINA.
  Den skulle liksom bara LYFTA hela rummet.
  -Otrolig design
  -Perfekt färgkomposition
  -Oslagbar kvalitet enligt bild – kan i nuläget bara se och inte känna.

 63. Carola Sjöstrand skriver:

  Dubbelbyrå i valnötsfanér skulle passa bra i vår hall. ( Global – GL49)
  det ligger saker överallt, vart jag än vänder mig hittar jag prylar på fel ställe, hur mycket jag än städar och sorterar så blir det aldrig bra, den här skulle underlätta för en stressad småbarnsmamma.

 64. Volani väggsystem är perfekt för mitt rum
  modern skön design i varje tum!

 65. Hej!
  Min favorit är BoConcepts rumsavdelare i svartbetsad ekfanér för 8.999:- (lite dyr i och för sig). Men den är först och främst oerhört snygg ochi innovativ design. Perfekt för att dela av rum, skapa ny atmosfär eller som möbel. Tänker att det är något man lätt glömmer bort; att rumsavdelare kan skapa fantastiska lösningar och möjligheter i ett boende (framförallt för trångbodda).

  Varför ska jag vinna?
  Jag och min sambo är nyinflyttade på 66 kvadrat efter tidigare trångbodda 44.
  Jag har nyligen fått ett nytt jobb och behövt lägga mycket tid där varav att hemmets estetik blivit lidande. Efter 4 veckors renovering på vår semester i höstas så skulle vi behöva få en knuff i rätt riktning nu när ork och tid trytit.
  Något snyggt från BoConcept skulle definitivt få igång kreativitet och inspirationen hos oss båda igen! Så kanske vår lägenhet blir den fina (och färdiga) oas vi drömt om.

  Maliade mina närmaste om denna härliga tävling och hoppas att de också uppskattar denna sajt .

  God fortsättning och ett Gott nytt år,
  Emma C.

 66. Elisabeth N skriver:

  Skoskåp i valnötsfanér, snyggt och praktiskt, skor är ju ingen stapelvara, i skoskåpet kan jag par om par av mina älsklingar förvara. Blir det plats över kan mössor och vantar få ett fack nu när vintern är i antågande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.