Tävla om boken Superkroppen!

superkroppen_tavling_2

Vill du ha de bästa verktygen för att bli vältränad på två månader? I Hugo Rosas bok Superkroppen guidas läsaren till funktionella och högintensiva övningar som verkligen ger resultat. Nu kan du tävla om ditt eget exemplar här!

TÄVLINGSFRÅGA:

Varför vill du vinna boken Superkroppen – Träna 2 månader med Hugo Rosas?

De fem bästa motiveringarna vinner varsitt exemplar av boken. Lämna ditt bidrag som en kommentar till det här inlägget. Inga bidrag visas utåt under tävlingsperioden. OBS! Glöm inte att skriva din mejladress så att vi kan nå dig om du vinner. Tävlingen håller på till 31/5-2016. Lycka till!

Rosas_Omslag_11_04.indd

 

 

 

4 thoughts on “Tävla om boken Superkroppen!

  1. Det här året har verkligen varit motigt för mig. Jag har flyttat till en ny stad och varit tvungen att hitta nya vänner, börjat leva en ny, osundare livsstil och mått väldigt dåligt. Detta har gjort att jag gått upp en hel del i vikt. Först nu, för några veckor sedan, har jag äntligen börjat hitta tillbaka till en sund livsstil men jag är långt ifrån en kropp jag trivs i. Jag hoppas att Superkroppen ska kunna hjälpa mig på traven!

  2. Träning hit och inspiration dit. Det är mycket att välja på men hur ska det struktureras så träningen blir av? Hur får jag med hela kroppen?
    Jag blir förvirrad i denna djungel och det slutar med att jag håller mig till löpning och cykling. Jag skulle absolut behöva lägga in mer styrka i min träning och jag tror att denna bok skulle hjälpa mig, att på ett strukturerat sätt uföra detta. Allt samlat i en bok, sida för sida, nu kör vi!

    Kramar /Anna

  3. Vem vill inte vara lika vältränad som Hugo? Jag åker ju till Ibiza om 2 månader så detta hade ju varit rena rama drömvinsten för mig! Jag behöver lite hjälp på traven för att komma igång så detta hade ju varit helt perfekt, bara namnet på boken gör mig motiverad!

  4. Jag vill vinna den här boken för att kunna ge bort till min pojkvän som ser upp till Hugo och som tack vare han blivit intresserad av Crossfit och nu vill satsa mer än någonsin på sin träning. Vore otroligt roligt att få ge bort den som en present! Sedan ska jag inte ljuga och säga att den endast är till honom, läst Hugos blogg så länge jag kan minnas och vill så gärna läsa hans bok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.