Grym design hos Design Emilia!

emilia

Bloggdesignen är mycket viktig för en blogg. Den kan vara avgörande för om en läsare fortsätter att klicka sig vidare i bloggen, eller ännu bättre – återkommer. Därför tycker vi på Myshowroom att det är dags att uppmärksamma Design Emilia.

Design Emilia har verkligen lyckats med sin bloggdesign. Den är genomarbetad och kreativ vilket Myshowroom tycker är väldigt roligt. En eloge till Emilia! För detta så blir Emilia självklart veckans blogg denna vecka! Klicka in hos Emilia HÄR

Vill du ha hjälp med att göra om eller bara förbättra din bloggdesign, tveka inte att maila oss på Myshowroom.

Dagens fråga: Vad är det som gör att du blir intresserad av en ny blogg du besöker?

“Bloggande har börjat bli ett beroende!”

VECKANS-CAROLINE

Caroline Lenner är en tonårstjej som bor ute på landet och älskar att ha roligt. I bloggen får vi följa hennes händelserika liv, där bloggen börjar ta en allt större plats. “Bloggande har börjat bli ett beroende!” skriver hon i sin blogg. Denna vecka är Caroline veckans blogg på Myshowroom.

Besök Caroline Lenner

Meja & Mej blogg om mammalivet och kärleken

erica-veckans-blogg

Veckans blogg denna vecka är Erika, snart 33 år, från Iggesund strax utanför Glada Hudik i Hälsingland. Erika är mamma, livsnjutare och konstnär. – Meja är min dotter som bloggen till största delen handlar om. Därav  är namnet på bloggen: Meja & mej.

Semesterplaner?
Vi funderar på att åka till Tomteland tillsammans med farmor, farfar, faster med sambo och Mejas två kusiner i år. I fjol var vi till Astrid Lindgrens Värld och kände att i år tar vi ett närmare resmål eftersom vi ska åka utomlands till hösten. Annars kommer semestern att bestå av umgänge, kramar, bus och en Winnerbäckspelning!

Vad handlar din blogg om?
Bloggen handlar om vår underbara dotter Meja, mammalivet, kärleken, passionen, konsten, eko-reko-vego-mat och en massa massa mer.

mejan

Vad vill du förmedla till dina läsare?
Jag vill förmedla glädje och jag vill förmedla att livet är här och nu. Jag hoppas att bloggen inspirerar till att välja eko-vego-mat och att kunna inspirera till kreativitet, skaparglädje, läslust och gemenskap.

Till bloggen Meja & Mej

Veckans Blogg: Sofie Smärtrick

Sofie1

Veckans Blogg denna veckan är Sofie Smärtrick som handlar om makeup och skönhet. Sofie frilansar som makeupartist samtidigt som hon heltidsjobbar på Gina Tricot i Oslo.

Vad har du för utbildning?
– Jag gick en 19 veckors utbildning på Makeupstudion i Göteborg. Den finns även i Stockholm, Malmö och Borlänge. Under utbildningen lärde vi oss allt från naturliga sminkningar till bröllop, dragqueen och Twiggy. Vi hade även hårstyling- och hudvårdskurser.

Vad tycker du är roligast med ditt yrke?
– Att man får en speciell tillit från sina kunder som får en att känna, ” det är jag som kan” , och att träffa massa nytt folk i olika spännande arbetsmiljöer.

Sofie2

Har du några favoritprodukter som du använder?
– Jag älskar i.d mineral smink. Du får en perfekt och naturlig bas som håller hela dagen. Favoritmascaran kommer från Lancôme och heter Definicils och så använder jag Lumenes hudvårdsprodukter.
– När jag jobbar så använder jag produkter från ett märke som heter Färg. Hållbart smink som är lätt att jobba med och ger det perfekta resultatet som jag vill ha.

Hur ser en vanlig vardagsmake ut för din del?
– Jag lägger mest tid och energi på en perfekt bas. Rouge i aprikosrosa färg ger ett friskt intryck. Jag målar alltid ögonbrynen med snedskuren pensel och matt ögonskugga. Mascara och lite svart kajal i ytterkant på ögonlocket så att ögat öppnas upp. Ljus ögonskugga, rosa eller ljusbrun funkar alltid! Och glans på läpparna!

Vad tycker du folk ska tänka på som vill bli makeup-artister?
– Det är jätteroligt men det tar tid att lära sig och det är mycket svårare och tuffare än vad många tror. Man måste ge 110% och brinna för att sminka, annars är det inte värt den tid och de pengarna på utbildningen. Det är svårt att jobba som makeupartist på heltid och leva på det men skapar man ett bra kontaktnät så kan man komma långt!

Till bloggen

Rösta fram din favorit

START

Nu är det dags att rösta fram Veckans blogg som presenteras på startsidan på måndag nästa vecka! De nominerade denna vecka är:

1. Den galna mamman
2. Katarinaz
3. Erica Perzzon
4. Milly

Rösta på din favorit genom att lämna en kommentar här nedan med namnet eller numret för den blogg du vill rösta på, du får bara rösta en gång. Tipsa dina läsare om att du har röstat och på vem så att din favorit får flest röster. De nominerade kan inte rösta på sig själva, men tipsa era läsare så mycket det bara går.

1 . Den galna mammanCRAZY

2 . KatarinazKATARINAZ

3 . Erica PerzzonERICA

4 . MillyMILLY