Rosanna Charles: ”Sätter man inte ner foten på en gång så kommer de ta över hela huset!”

rosanna-charles-svt-under-samma-tak1

Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Myshowrooms toppbloggare Rosanna Charles, 25 år, är med i nya programmet ”Under samma tak” som har premiär den 3:e mars, Myshowroom har tagit reda på vad vi kan väntas få se av Rosanna i rutan – det vill ni inte missa! Läs intervjun här!

"Under samma tak" har premiär den 3:e mars kl. 20 i SVT1 och i SVT Play, kan du berätta kort om vad programmet handlar om?

– Programmet går ut på att 5 personer under 30 ska försöka leva ihop med 5 personer över 70 och under tiden se om vi kan krossa fördomarna vi har gentemot respektive generation och om det verkligen är så stor skillnad mellan oss trots åldern! Vi kommer varje vecka att ställas inför olika utmaningar där det gäller att samarbeta och försöka komma överens.

Hur kommer det sig att du sökte till programmet?

– Jag sökte inte till programmet utan fick en förfrågan om att vara med och det lät väldigt roligt så jag tvekade inte en sekund!

Hur länge bodde du tillsammans med de andra deltagarna?

– Vi bodde tillsammans konstant under tre veckor!

Vad var det allra värsta med att bo i huset?

– Det värsta var de tidiga mornarna och att det var tio olika personer som ville få sin röst hörd och sin vilja igenom.

alla-under-samma-tak

Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Vilken bild hade du av de andra deltagarna när du precis fått träffa dem?

– De unga fick jag träffa innan vi gick in i huset och till en början tänkte jag bara "OMG hur ska detta gå" men efter att ha pratat med dem på vägen till inspelningen kände jag bara att det skulle bli kul då alla var väldigt starka karaktärer. Gamlingarna var rätt bittra när de kom så min första tanke var att det förmodligen kommer att bli väldigt mycket gnäll och tjat!

Var det någon du från början absolut inte kunde tänka dig att du skulle bli vän där det sen visade sig att du hade fel?

– Det var det verkligen men jag vill inte avslöja för mycket så ni får helt enkelt titta på programmet.

Vi har ju sett och läst i bloggen att Ulla är som en mormor till dig och att ni även hörts av efter programmet – har er relation alltid varit så?

– Ulla är helt fantastisk och en utav de coolaste gamlingarna jag träffat i hela mitt liv. Vi har hållit kontakten vilket är jätteroligt och jag har varit och hälsat på henne i Malmö ett par gånger! Ni kommer att få se hur vår relation är under seriens gång.

Kommer dina läsare känna igen dig och din personlighet i programmet eller kommer de få se en annan sida av dig?

– De som känner mig kommer att veta att jag är mig själv till 100 % och jag tror nog mina läsare också kommer att göra det! Min personlighet är rätt svår att dölja om man säger så.

Skulle du säga att programmet har ändrat dig som person på något sätt?

– Det skulle man nog kunna säga. Jag har i alla fall lärt mig mycket på både gott och ont!

Kan du berätta någonting om vad vi kan väntas se av dig i rutan?

– Ni kommer att få se mig i alla lägen. Glad, arg, ful, fet, trött, lökig men framförallt väldigt rolig. Jag håller inte tillbaka för fem öre och det kommer att märkas!

Hur planerar du att se första avsnittet?

– Jag kommer att se det första avsnittet tillsammans med mina närmsta vänner!

Mer av Rosanna Charles får du varje dag i hennes blogg här på Myshowroom.se: rosannacharles.myshowroom.se ››

Hugo Rosas och Paula Uribe i Malou Efter tio

hugo-paula-malou-efter-tio-idag

Paula och Hugo gästar Malou Efter tio idag och diskuterar relationer, omställningen efter att ha fått barn, offentligheten som kommer efter att driva två av Sveriges största bloggar, bristerna hos dem själva och mycket mer. Det vill ni inte missa!

Hur är det egentligen att vara två av Sveriges största bloggprofiler, ha ett barn gemensamt, äga mer än en bostad, träna flera dagar i veckan, jobba och hinna träffa familj och vänner? Hur klarar relationen av det?

Idag gästar Paula och Hugo TV4 och Malou Efter tio där de kommer diskutera relationen, offentligheten, omställningen när man får barn och en hel del mer.

"Med oss kommer vi att ha en psykoterapeut som vi kommer att diskutera relationer med. Ni kommer att få se en mer mänsklig sida hos mig och Hugo där vi pratar om omställningen till att bli föräldrar, offentligheten, brister hos oss själva, vad vi kan göra för att inte falla ner i fallgropar under årens gång och så vidare. Jag är supertaggad och ser fram emot torsdag. Lite nervös eftersom att det går live. Tänk om jag säger fel? Uttrycker mig konstigt? Haha min nervositet när det handlar om att prata inför människor (ännu värre i tv) kommer aldrig att försvinna!"

Följ Paulas och Hugos bloggar!  

Biggest Loser i Sverige

BiggestLoser

I höst kommer den andra svenska säsongen av TV-programmet Biggest Loser att sändas i Sverige. Fjorton personer ska bli av med sina överflödiga kilon med Jessica Almenäs som programledare och de personliga tränarna Tanja Djelevic och Mårten Nylén.

Programmet går ut på att ändra deltagarnas matvanor och hjälpa till med träningen. Varje vecka är det invägning och de som lyckats sämst riskerar att få åka hem.

Foto och källa: Expressen

Arga Snickaren

ArgaSnickaren

Foto: Tv4

I kvällens avsnitt av “Arga Snickaren” blir Anders rejält arg på Ia när han får veta att hon bott i en stuga som mer eller mindre har varit farlig för hennes barn. Elkablarna har hängt oskyddade ur väggarna och det har eldats i skorstenen trots att den har varit trasig.

Ia är envis och vill klara det själv men nu tar Anders och hans team över stugan och hjälper till att renovera.

Programmet sänds ikväll kl. 20.00 på Kanal5

Fångarna på fortet

fangarnapafortet01

Fångarna på fortet är en svensk version av det franska “Fort Boyard” och sändes första gången 1990. Mellan 1992 och 1994 var Agneta Sjödin och Gunde Svan lagledare respektive programledare och det var mycket populärt hos svenska folket. Nu är de tillbaka i rutan och programmet ska återigen börja sändas!

Enligt Nöjesbladet ska inspelningarna börja i sommar och till hösten drar programmet igång.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

CSI – Trilogin

CSI

Kriminalserierna CSI, CSI New York och CSI Miami sänder nu tillsammans en trilogi fördelad över tre kvällar. Ikväll kl. 21.00 på Kanal5 är det dags för den andra delen!

Under kvällens avsnitt upptäcker polisen i New York ett lik i en bagagelucka och spåren pekar mot en liga som håller på med illegal organhandel.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Millennium – hela historien

millennium

Millennium-triologin skrevs av Stieg Larsson och har även visats på biografer runt om i Sverige och även i utlandet. Den första delen, “Män som hatar kvinnor”, gick upp på bio i februari förra året och drog 1,8 miljoner biobesökare på bara 30 dagar, vilket är nordiskt rekord. Filmen har sedan sålts till 25 länder utanför norden och vunnit en guldbagge för “Bästa film” 2010.

Uppföljarna “Flickan som lekte med elden”  och “Luftslottet som sprängdes” hade biopremiär i september 2009 respektive november 2009.

Nu visas hela historien om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist på SVT. Varje lördag i sex veckor kommer serien att sändas och starten var redan i lördags men för er som missade det finns det möjlighet att se en repris på fredag. TV-serien är drygt en och en halv timma längre än filmerna och bjuder på fördjupningar av både historier och karaktärer.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Rädda Let’s Dance

letswilly

Ikväll väntar semifinal i Let’s Dance och de tre par som är kvar är Mattias & Cecilia, Claudia & Tobias och Willy & Charlotte, något som juryn inte är helt nöjda med. I fredags tog Willy Björkman en biljett till finalen trots sämst jurypoäng i bagaget och slog alltså ut Molly Sandén ur tävlingen.

Tony Irving, en av jurymedlemmarna, har sagt till Aftonbladet att han tycker att man ska ändra reglerna och låta de två sämsta duellera mot varandra precis som de gör i det engelska Let’s Dance. Därefter är det juryns beslut vem som får stanna kvar och vem som får åka hem! Han tror nämligen att svenska folket ser det som en rolig grej att rösta på Willy för att jävlas med programmet.

Willy själv säger att han försöker att inte ta åt sig av vad juryn säger om detta.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail