Sebastian, Kennet, Sebbe! Kärt barn har många namn…

sebastian

Det har varit mycket stoj kring ungtuppen Sebastian Krantz senaste tiden. Han har sin egna serie “Kennet” och snart även en dockussåpa “Den rätte för Sebbe” för att inte tala om sitt nya heta album där 3 heta musikvideos lovas!

Sebastian är bara 17 år och vi kan stolt presentera honom som Sveriges svar av justin Bieber! Enda skillnaden är att Sebastian ej kan klassas som troende där seder som sex före äktenskap tolkas som en synd. Sebastian Krantz är i såna fall syndernas synd, men ack så  förbannat bra på att sjunga!
 
Då säger vi väl som Sebbe här på redaktionen, FUCK YOU!


Blogg-Galapremiär! Tävla om biljetter till Never Say Never den 21 mars

Never-Say-Never-3D-Justin-B

Tävla och vinn biljetter den till förhandsvisning av Justin Biebers “Never say Never” vi lottar ut 10 platser, det är 5 biljetter och varje biljett är för 2 personer (så du kan ta med en polare).

Tävlingen avslutas den 18 Mars. Viktigt att ni svarar i kommentarsfältet med giltig mail så vi får tag på er snabbt! Behöver era namn så vi kan skriva er på Biolistan. OBS! Ingen åldersgräns, alla kan tävla. Du kommer gå på filmen tillsammans med Paow, Hugo, Nemo, Annie, Micah, Sebastian Krantz med flera….

Okej, här kommer tävlingsfrågan: I vilket land är Justin född?