Ny TV-kanal främst för kvinnor!

bindefeld TLC Myshowroom

Nu lanserar Discovery Networks TV-kanalen TLC på den svenska marknaden. En ny underhållningskanal riktad till framförallt kvinnor!

TLC  har ett brett och varierat programinnehåll med program inom allt från karriär, livsstil, mode, hälsa, äventyr, familj, relationer, resor, mat, brott, drama och dokumentärer.

I går anordnades en stor fest för att presentera den nya kanalen. Arrangör var Bindefeld, och som vanligt på hans fester var det kändistätt. Det var en extremt exklusiv tillställning. Varje rum i lokalen speglade de olika delarna av kanalens innehåll. Ett skorum, ett klänningsrum, där Lars Wallin fanns på plats. Ett sminkrum, ett nagelrum, ett yoga rum, ett erotiskt rum med lättklädda män… För att inte tala om all god mat och alla otroligt vackra bakverk.

Jag tog med min kära vän Leone och dokumenterade hela festen!

030

021024038027028037bf1-e1297200840632022029bf7-e1297200369723Leone & jag  på bilden. Skrev inte ut namnen på personerna på de andra bilderna, för jag antar att ni känner igen dem!


Här är några av programmen på TLC  jag kommer att följa!

Kell i karriären
En serie om Kelly Cutrone som driver en egen framgångsrik PR-byrå i New Yorks stenhårda modebransch. Kelly balanserar karriären som stark affärskvinna med rollen som ensamstående mamma. Nytt och inspirerande att få följa en kvinna i ledande position i något som påminner om ”Djävulen bär Prada” – fast på riktigt.
Torsdagar kl. 21:00

Police Women

En serie som både belyser det krävande och riskfyllda arbetet som kvinnlig polis i USA och kontrasten till familjelivet och rollen som mamma. Police Women följer kvinnliga poliser i en vardag som få svenska kvinnor kommer i närheten av.
Måndagar kl. 21.00

Fabulous Farming Boys
Gayparet Josh och Brent lämnar sitt kosmopolitiska city-liv i New York bakom sig till förmån för en bondgård på landet och ambitionen att lansera ett nytt ekologiskt varumärke. De kan egentligen ingenting om hur man praktiskt sköter en farm, vilket leder till stora humoristiska utmaningar, skön dialog och en skildring av varm vänskap.
Torsdagar kl. 22.00

Mer om TLC

Se fler bilder från festen & läs mer på min blogg