Rösta fram dina favoriter i årets Blogawards!

Myshowrooms nominerade!

Vi på LOPPI är stolta över att ha flera av landets mest omtyckta bloggare hos oss. Varje år arrangeras en stor bloggtävling där Sveriges bloggare läsare har möjlighet att nominera sina favoriter. I år är flera av LOPPI:s toppbloggare nominerade i de olika kategorierna i Finest Awards 2016! In och rösta på era favoriter!

 

paulauribe

Paula Uribe
Kategori: Årets personliga blogg
Läs mer och rösta på Paula Uribe här ››

 

hugorosas

 

Hugo Rosas
Kategori: Årets träningsblogg
Läs mer och rösta på Hugo Rosas här ›› 

 

fitspooration


Ellen Färnström “Fitspooration”

Kategori: Årets träningsblogg
Läs mer och rösta på Ellen Färnström här ›› 

 

gabriellajoss

 

Gabriella Joss
Kategori: Årets instagrammare, Årets nykomling i bloggvärlden & Årets personliga blogg.
Läs mer och rösta på Gabriella Joss här ››

 

jessicalagergren

 

Jessica Lagergren
Kategori: Årets nykomling i bloggvärlden, Årets personliga blogg & Årets podcast med “Tvillingpodden”
Läs mer och rösta på Jessica Lagergren här ››

 

herrochfrulagergren

 

Herr & fru Lagergren
Kategori: Årets personliga blogg & Årets podcast med “Tvillingpodden”
Läs mer och rösta på Herr & fru Lagergren här ››

Hugo Rosas och Paula Uribe i Malou Efter tio

hugo-paula-malou-efter-tio-idag

Paula och Hugo gästar Malou Efter tio idag och diskuterar relationer, omställningen efter att ha fått barn, offentligheten som kommer efter att driva två av Sveriges största bloggar, bristerna hos dem själva och mycket mer. Det vill ni inte missa!

Hur är det egentligen att vara två av Sveriges största bloggprofiler, ha ett barn gemensamt, äga mer än en bostad, träna flera dagar i veckan, jobba och hinna träffa familj och vänner? Hur klarar relationen av det?

Idag gästar Paula och Hugo TV4 och Malou Efter tio där de kommer diskutera relationen, offentligheten, omställningen när man får barn och en hel del mer.

"Med oss kommer vi att ha en psykoterapeut som vi kommer att diskutera relationer med. Ni kommer att få se en mer mänsklig sida hos mig och Hugo där vi pratar om omställningen till att bli föräldrar, offentligheten, brister hos oss själva, vad vi kan göra för att inte falla ner i fallgropar under årens gång och så vidare. Jag är supertaggad och ser fram emot torsdag. Lite nervös eftersom att det går live. Tänk om jag säger fel? Uttrycker mig konstigt? Haha min nervositet när det handlar om att prata inför människor (ännu värre i tv) kommer aldrig att försvinna!"

Följ Paulas och Hugos bloggar!  

The love story – Saker du inte visste om Hugo och Paula

hugo-paulas

Råa skämt, brottningsmatcher på köksgolvet, sjuka pranks, diss och hiss! Här är Hugo Rosas och Paula Uribes råa kärleksförklaringar till varandra.

Hugo börjar dagen med att skriva ett långt inlägg och radar upp saker om honom och Paula som ingen visste tidigare. Bland annat har Hugo berättat att han, kissat på Paula… Agerat hennes pimp och försökt sälja henne till två argentinare, att Paula älskar att klämma pormaskar på Hugos rygg och att han hellre lyssnar på Mollys skrik än att han hör Paula sjunga…

hugopaula

Paula kontrar senare under dagen med ett inlägg om Hugo där hon berättar varför Hugo hämnades på henne genom att kissa på henne, att Hugo har svår beslutsångest, är en reakille oavsett om det gäller strumpor eller stekpannor, bara det är nedsatt pris och att han har en förkärlek till att somna på soffan.

Läs alla punkter i Hugos inlägg HÄR och i Paulas inlägg HÄR.

Paula avslutar sitt inlägg med raderna:

"Mycket konstigt har vi haft för oss men vi ska inte glömma att han ofta överraskar mig med frukost, stryker mina kläder, får mig att skratta och är världens bästa pappa till min dotter. Vi båda har en energi som driver oss framåt vilket gör oss i grund och botten till en lycklig familj med mycket kärlek på både gott och ont."