Trubbel i Paradiset!

DENNISM

Tre av Myshowrooms Superbloggar har dragit på en partyresa till den heta semesterorten Magaluf, men enligt Dennis verkar det inte lika hett längre om annat än bakom hans öron! Dennis är tydligen vansinnig då dom enligt honom lever i en svinstia. Ja, lite förståelse kan man ha för själva situationen då vi vet att utgången inte kan bli annat när man blandar dessa personligheter i ett och samma “trånga” rum.

Så här skrev Dennis:
 Nu är jag på riktigt dåligt humör! Funderar seriöst på att ringa och boka om min flygbiljett till imorgon bitti. Har försökt att hålla humöret uppe, vara trevlig och positiv men nu brister det fan snart. Vart ska jag börja.. Vi bor som packade sillar, det är totalt kaos och luktar skit i vår lägenhet, vi har inget toapapper, inga rena handdukar, bara kallvatten i duschen, alla är griniga, det bråkas, Paulina vill ta in på hotell ensam, jag blir sjuk hela tiden av all ohygien och det känns nästan som att ingen tar mig på allvar eller bryr sig om vad jag har att säga… Och det där är bara några av alla grejer. Tro mig.. Jag klarar mycket och jag är allt annat än den som måste bo i lyx och överflöd för att känna mig nöjd, men det här är bara TOO MUCH! Jag vill bara hem.
 
Vi får väl se hur utvecklingen av detta inferno ter sig dom sista dagarna i Magaluf.
 
Vill ni följa den galna trion gör ni det här på Hugo, Paow Och DennisM.

Paow dissar Kissies bröst

DSC04521“Det ser helt ärligt för jävligt ut”, skrev Paow i sin blogg idag efter att hon förklarat att hon inte tycker att silikonbröst är snyggt.

Paow erkänner att det finns snygga silkonbröst, men att hon har svårt för “runda bollar som sitter en halvmil från varandra”. Paow dissar inte Kissie rakt ut, men det blir ganska tydligt när exempelbilden hon lägger upp är en bild på Kissies bröst.

Många pikar riktade mot Kissie från Paows sida på sistone. Någon som har en teori om varför?


17

 Bilden Paow publicerade.

Paow & Steffi går i Annies fotspår!

vanita-behandlar

Inte bara Annie som gör ingrepp på sin kropp, nu har även slanka Paulina kört på och lyckats fått bort dom sista grammen, dock ej naturella sättet som görs med hård träning utan även där ett enklare kroppsligt ingrepp nämligen “Fettsugning med ultraljud” Vart: På Vanitas nya klinik goddess Här ser ni ett bildspel på hur det gick till när Steffi och paow gjorde sig i ordning inför sommaren.

tjej1

paow8

paow6

steffi1

paow_spikmatta

steffi8


10 Vinnare av exklusiva Michael Kors solglasögon…

kors

Nu har du möjlighet att bli en av 10 vinnare av ett par riktigt snygga Solglasögon från Michael Kors värde ca 1700kr/st.  För er som inte vinner hittar ni solbrillorna på ABFAB

Tävlar gör du enkelt genom att motivera varför du ska vinna ett par av dessa grymma solglasögon. Tävlingen pågår tom fredagen den 29 april klockan 23:59. Kom ihåg att ange en korrekt mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutad! Dessa är vinnarna:

petrasplace.blogg.se/
vesterlunds.blogg.se/
jennyalexx.blogspot.com/
lisasjosten.myshowroom.se/
micahs.myshowroom.se
irinakr.blogspot.com/
fannysahlin.blogg.se/
www.anneliesdagbok.blogspot.com/
www.nattstad.se/hannastangberg

Ytterligare en vinnare kommer att presenteras


Paow har skaffat räls

paow2

Paow har skaffat tandställning. Hon skämtar i bloggen om att hon snart kommer se ut som Kissie eftersom hon inte kan äta ordentligt.

“Och fy satan i helvete vad jag har ont i tänderna. Kan knappt prata typ. Stackars mig. Somnade inte förrän typ halv nio i morse för att det spände så mycket.” kan man läsa i hennes blogg.

Vad tycker ni om Paows nya räls?

Annie har inga madrasser i behån

tjej
Det är snack om bröst på Falsksanning. Paows kompis Annie har stora bröst. Och detta måste ju såklart undersökas.

Enligt Falsksanning har Annie en behå från Victoria Secret som gör att brösten ser dubbelt så stora och välpumpade ut. Paow tycker att det är strunt och publicerar en bild på Annies bröst. Utan hemligheter. Hon reder dessutom ut att Annie har storlek F.

Vi klipper in ett citat för skojs skull.
“…bara för att hon har stora bröst så betyder det inte att hon har madrasser i behån… Damn people!” säger Paow.

Vill du ha en madrass i behån? Klicka här.

Ny header på gång?

foto
Hugo skriver i sin blogg att han, Paow och Steffi är på kontoret där Paow och Steffi ska fotas. Är det nya headers på gång kanske?

Hugo själv har ju fått en ny nyligen så det är väl inte mer än rätt. Paow kan ju inte vara brunett på sin blogg hur länge som helst heller, det överensstämmer ju inte med verkligheten. Och bloggare representerar ju verkligheten, eller?

Det säger POW om Paows bilder i alla fall.