Millennium spelas in i Sverige

millennium

Som  många vet om sedan tidigare ska det göras en Hollywood-variant på Millenniumtrilogin och delar av den kommer att spelas in i Sverige. Alla utomhusscener kommer att spelas in både i och utanför Stockholm.

Det är fortfarande oklart vilka som kommer att spela huvudrollerna Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist men som producent och regissör står Scott Rubin respektive David Fincher.

Foto: Filmposter från Nordisk Film
Källa: Aftonbladet.se

Namnet var felstavat på Walk of Fame

Julia

Julia Louis-Dreyfus fick sitt namn felstavat på den otroligt kända Walk of Fame. Senast det hände var 1993 för Dick van Dyke.

Trots detta var Seinfeld-skådespelerskan glad och ska ha sagt att det var en bra metafor för hur nöjesbranschen är.

Foto: Popculturenerd.com
Källa: Aftonbladet.se

Biggest Loser i Sverige

BiggestLoser

I höst kommer den andra svenska säsongen av TV-programmet Biggest Loser att sändas i Sverige. Fjorton personer ska bli av med sina överflödiga kilon med Jessica Almenäs som programledare och de personliga tränarna Tanja Djelevic och Mårten Nylén.

Programmet går ut på att ändra deltagarnas matvanor och hjälpa till med träningen. Varje vecka är det invägning och de som lyckats sämst riskerar att få åka hem.

Foto och källa: Expressen

Arga Snickaren

ArgaSnickaren

Foto: Tv4

I kvällens avsnitt av “Arga Snickaren” blir Anders rejält arg på Ia när han får veta att hon bott i en stuga som mer eller mindre har varit farlig för hennes barn. Elkablarna har hängt oskyddade ur väggarna och det har eldats i skorstenen trots att den har varit trasig.

Ia är envis och vill klara det själv men nu tar Anders och hans team över stugan och hjälper till att renovera.

Programmet sänds ikväll kl. 20.00 på Kanal5

Erik Grönwalls “nya” singel

ErikGrönwall

Idol-vinnaren Erik Grönwalls första singel är lanserad som nyskriven men är i själva verket en cover på Magnus Bäcklunds “Crash and burn” från 2006, skriver Aftonbladet idag. Magnus själv tycker att det hela känns märkligt men skyller inte på Erik utan tycker snarare synd om honom som får börja sin karriär på det här viset.

Vi hoppas att detta inte påverkar Eriks karriär allt för mycket!

Team Picasso och Team Moreaus till final i Körslaget

TeamRongedal

Igår kväll var det dags för Team Rongedal att lämna Körslaget efter en jämn match. På programmet stod opera, vilket inte är helt lätt att behärska. Magnus Rongedal sa senare till Aftonbladet att det var trist att snubbla på målsnöret men att han, trots förlusten, ändå tyckte att brödernas kör var bäst under kvällen.

Alla lag fick bra kritik från gästande Malena Ernman samt körexperten Gabriel Forss.

BWO läggs på is

BWO

Nöjesbladet skriver idag att medlemmarna i BWO nu kommer att lägga bandet på is och fokusera på solokarriärer ett tag framöver. Alexander Bard och Marina Schiptjenko är aktuella med andra band medan Martin Rolinski fokuserar helt på ett soloalbum. Albumet beräknas vara ute nästa vår.

BWO har bland annat släppt sex album och varit med i Melodifestivalen fyra gånger sedan 2003, då bandet startades.

Tips för en lyckad festivalsommar!

Festival

I sommar kommer bloggaren Punklantis att besöka två festivaler, Getaway Rock Festival i Gävle och Sonisphere i Stockholm. Hon har på sin blogg skrivit upp lite tips på saker som kan vara bra att tänka på för att få en så lyckad festivalsommar som möjligt, bland annat om säkerhet, hygien och vätska.

Punklantis tips för en lyckad festivalsommar!