Jenny Thrumberg modell under Stockholm Fashion Week

thaipinnen-fashion-week

Tidigare skrev vi om Jenny Thrumberg, aka Thaipinnen, som på bara tre månader chockat sig själv med alla modelljobb hon har fått och kommer att göra under sin än så länge korta karriär inom modellyrket, nyligen gick hon modell under Stockholm Fashion Week för KABELIS for RockAfrick och Victoria’s Secret!

I bloggen skriver Jenny:

"Fick äran att gå för KABELIS for RockAfrick och Victoria’s secret. Mycket hud i bilderna men ni får blunda ifall ni inte gillar de…"

Läs bloggen och se bilderna här: THAIPINNEN.SE ››

Jenny Thrumberg: ”Drömmen har alltid varit att få gå på Victoria Secrets Fashion Show”

Jenny Thrumberg Foto: Karin Schulz

Foto: Karin Schulz

Myshowroom bloggaren Jenny Thrumberg som driver bloggen Thaipinnen satsar allt på modellkarriären. I mars sa hon upp sig från jobbet, här näst går hon på runway under Fashion Week, läs hela reportaget här.

Om Jenny Thrumberg

Ålder: 20 år
Bor: Stockholm
Yrke: Modell
Aktuell med: Modell under Fashion Week
Blogg: thaipinnen.myshowroom.se ››

Jenny sa upp sig från sin anställning i 3 butiken i mars och sedan dess har hon chockat sig själv med de jobb hon har hunnit med och de hon har framför sig. När Jenny var på semester i Thailand hade agenturen Raremodels International sin casting hemma i Sverige.

– I mars bestämde jag mig för att satsa på mina drömmar och gå in helhjärtat för det jag älskar istället för att ha det som en hobby. Jag sa upp mig från jobbet, åkte på semester i tre veckor och sedan rullade allt bara på. När jag var i Thailand hade Raremodels International sin casting hemma i Sverige så jag skrev till en av ägarna. När jag kom hem började jag hos dem och där är jag nu. För att bara ha satsat på det här i ca tre månader har jag verkligen chockat mig själv med de jobben jag gjort och kommer att göra. Trodde aldrig att det skulle gå så fort.

Jenny Thrumberg Foto: Karin Schulz

Foto: Karin Schulz

Victoria Secrets Fashion Show är många tjejers dröm, är det så även för dig?

– Ja, drömmen har ju alltid varit att få gå på Victoria Secrets Fashion Show men med min längd, 161 cm, så är det helt omöjligt. Men jag har fått visa upp Victorias Secrets senaste kollektion här i Stockholm för lite drygt en månad sen, så på sätt och vis kan jag bocka av det från listan.

Vilket är drömjobbet som modell för dig?

– Drömjobbet är att få plåtas med välkända märken, att få vara ansiktet utåt för Chanel, Dior eller något liknande!

Hur ser du på framtiden? Finns den i Sverige eller tror du att det skulle vara lättare att flytta utomlands för att få fler jobb?

– Målet är att kunna leva på det här och jag har en extremt lång väg kvar dit, men är stolt över det jag lyckats med nu. Jag har alltid sagt att jag vill flytta till Thailand och jobba med allt där. Men nu när jag blivit lite äldre och har fått starkare band till allt här hemma så vill jag bo kvar. Men skiter det sig här så flyttar jag till Thailand och satsar där. Och blir det samma sak där så åker jag till London. Har agenturer i både Thailand och London som är intresserade. Men jag tror dock att det är i Thailand jag skulle lyckas bäst faktiskt.

Foto: Fanny Sundin

Foto: Fanny Sundin

Vilket modelljobb kan du inte tänka dig att göra?

– Det jag absolut aldrig tänker göra är erotiska plåtningar. Fick ett erbjudande nu i veckan att plåtas för någon dejting/porr sida i Tyskland. Tackade nej utan att tveka direkt, haha.

Vad händer här näst för dig?

– Idag sticker jag iväg på en tre dagars kryssning med Silja Line för reklaminspelning. När jag kommer i land på fredag är det bara raka vägen hem packa upp och packa om och sedan vidare till genrepet för Stockholm Fashion Week som jag ska gå på kvällen. Därefter har jag lite plåtningar, statistjobb och Mercedez Benz Fashion Week samt Africa Fashion Week att se fram emot den här månaden. Vad som händer kommande månaderna återstår att se hur bra castingarna går den här månaden!

Vill du läsa mer om hur det går för Jenny, häng på henne i hennes blogg: thaipinnen.myshowroom.se ››

Sharareh Sophia – 100% modeinspiration

sharareh-sophia-modeblogg

Foto: Frida Möller

Myshowrooms senaste tillskott heter Sharareh Sophia. Hon är modebloggaren med stort M, i bloggen bjuder Sharareh på dagliga uppdateringar med allt från styling till outfits och modellbilder! Myshowroom intervjuade Sharareh, lär känna henne och bloggen här!

Vem är Sharareh? 

– Det är ju svårt att svara på kortfattat men jag växte upp i Falun men flyttade till Stockholm sen vidare till LA. Jag älskar livet och är inte rädd för utmaningar. Jag trivs bäst när jag får vara kreativ, resa, gå på konsert och vara runt familj och vänner. 

Hur gammal är du? 

– 26, snart 27 år. Hjälp vad tider går fort, känns som jag var 20 alldeles nyss. 

Var bor du?

– Jag bor på Södermalm och älskar det. Älskar pulsen att det alltid händer något. 

Vad gör du om dagarna? 

– Frågan är nästan vad gör jag inte? Känns som att jag gör en miljon grejer om dagarna. Jag jobbar som manager åt min syster Roshana vilket innebär mycket möten, jobbar deltid på BikBok. Jag gör även en del frilans jobb inom styling, en del modellande och så bloggen såklart!

20140701-100434-36274517

Foto: Frida Möller

Hur skulle dina vänner beskriva dig? 

– Känns så förmätet att lägga ord i munnen på folk haha så jag låter min bästa vän beskriva mig;

 Sharareh är ljuset i mörkret och skrattet i gråten. Hon är den mest godhjärtade och lojala vän man kan önska sig. Alla som får känns henne kan intyga att hon är positiviteten personifierad, hon peppar alltid och har alltid ett gott råd när man behöver det. Jag är så tacksam för att hon är min vän och önskar att alla kunde ha en vän som henne. Sharareh är så mycket mer än man ser på bilderna och jag hoppas att ni får lära känna henne bättre i bloggen. Hon är den roligaste människan jag känner och hon får mig att skratta som ingen annan. 

Hur länge har du bloggat?

– Jag började blogga första gången för ungefär sju år sen när jag började som stylistassistent och fortsatte sporadiskt när jag flyttade till LA. Har alltid velat inspirera och dela med mig.

Vad handlar din blogg om? 

– Min blogg är 100 % jag. Det är modeinspiration, mitt liv och det som är en del av mitt liv och jag försöker hitta balansen mellan personlig och privat vilket inte alltid är det lättaste. 

Hur får du så fina bilder? 

– Jag lägger ner mycket tid på bilderna, försöker hitta fina miljöer och jobbar med fotografer där personkemin stämmer. Det är nog mitt tips, lägg ner tiden så får du resultaten. 

ShararehSophia1

ShararehSophia4

ShararehSophia3

Foto: Josef Peyre

Berätta om ditt modereportage med Josef?

– Jag och Josef ville göra nåt mer än bara outfitbilder utan ha en twist. Dom är lekfulla med effekter och citaten står mig väldigt nära hjärtat. Josef är sån kreativ person så det är alltid roligt och lätt att jobba med honom.

Vad har du för planer i sommar? 

– Blir en hel del jobb men även en del resande, redan hunnit med LA en sväng sen får vi se vad det blir framöver för äventyr, gillar inte att planera allt för mycket.

20140627-125557-46557372

Foto: Frida Möller

Hur ser ditt liv ut om fem år?

– Jag hoppas att jag kan jobba som manager på heltid då musik är en så stor del av mitt liv. Jag hoppas också att jag får inspirera andra i någon form. Jag skulle jättegärna leda min egen TV-show och göra min egen klädkollektion och får fortsätta med styling. Jag önskar också att jag har startat en egen familj, ett hus vid havet hade ju inte varit helt fel heller haha. Var jag än är så hoppas jag att jag är lycklig och att mina nära och kära är lyckliga och har hälsan, det är det viktigaste.

Läs Shararehs blogg här: shararehsophia.com

 

Grattis till Johanna!

JohannaGelinder

Företaget Paula Myo hade en tävling förra månaden där flera tjejer fick vara med och tävla om en dag i rampljuset. Vinnaren blev en bloggare här på Myshowroom, nämligen Johanna Gelinder.

Vinsten innebär att du blir sminkad av professionella makeup-artister och plåtad i Paula Myos kläder. Du får även resan betald, mat och tilltugg under dagen, kopior på alla bilder och 3000 kronor att shoppa för.

Paula Myo har nu startat en ytterligare tävling och du kan anmäla dig till och med den 22:a maj!

Johanna Gelinders blogg

Rösta och tävla om ett smycke!

EricaModell

Bloggerskan Erica är en av femton stycken som tävlar om att bli modell för en dag hos Paula Myo. Bortsett från att man blir plåtad i snygga kläder får man även resan betald tur och retur, mat, kopior på alla bilder och 3000 kronor att shoppa kläder för.

Röstningen kommer att pågå fram till den 30:e april och de som röstar på Erica är också med och tävlar om ett valfritt smycke från Nilma Design.

Rösta på Erica!

Top Model 13 – nyheter

TopModel13

Den trettonde säsongen av Top Model hade premiär igår – med två stora nyheter. Programmet sänds numera kl. 20.00 på måndagar och den andra stora nyheten är att deltagarna inte får vara längre än 170 cm.

Som vanligt är det 14 tjejer som är med och tävlar om att bli Americas Next Top Model. Vägen dit är lång och innehåller både utmaningar och plåtningar! Vinnaren får ett kontrakt med ett sminkföretag, ett reportage i en stor tidning och ett kontrakt med en modellagentur.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Kenza och Tyra lämnar paradiset

kenza

Blogg: Kenza
Efter två veckors lång semester är nu Kenza och Tyra med pojkvänner snart på väg hem igen. Har du följt tjejernas bloggar under resans gång såg du säkert videon när Tyra ska rädda Kenza från att drunkna. Om inte, se den här!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=loCWYNFxMY0[/youtube]