Sharareh Sophia – 100% modeinspiration

sharareh-sophia-modeblogg

Foto: Frida Möller

Myshowrooms senaste tillskott heter Sharareh Sophia. Hon är modebloggaren med stort M, i bloggen bjuder Sharareh på dagliga uppdateringar med allt från styling till outfits och modellbilder! Myshowroom intervjuade Sharareh, lär känna henne och bloggen här!

Vem är Sharareh? 

– Det är ju svårt att svara på kortfattat men jag växte upp i Falun men flyttade till Stockholm sen vidare till LA. Jag älskar livet och är inte rädd för utmaningar. Jag trivs bäst när jag får vara kreativ, resa, gå på konsert och vara runt familj och vänner. 

Hur gammal är du? 

– 26, snart 27 år. Hjälp vad tider går fort, känns som jag var 20 alldeles nyss. 

Var bor du?

– Jag bor på Södermalm och älskar det. Älskar pulsen att det alltid händer något. 

Vad gör du om dagarna? 

– Frågan är nästan vad gör jag inte? Känns som att jag gör en miljon grejer om dagarna. Jag jobbar som manager åt min syster Roshana vilket innebär mycket möten, jobbar deltid på BikBok. Jag gör även en del frilans jobb inom styling, en del modellande och så bloggen såklart!

20140701-100434-36274517

Foto: Frida Möller

Hur skulle dina vänner beskriva dig? 

– Känns så förmätet att lägga ord i munnen på folk haha så jag låter min bästa vän beskriva mig;

 Sharareh är ljuset i mörkret och skrattet i gråten. Hon är den mest godhjärtade och lojala vän man kan önska sig. Alla som får känns henne kan intyga att hon är positiviteten personifierad, hon peppar alltid och har alltid ett gott råd när man behöver det. Jag är så tacksam för att hon är min vän och önskar att alla kunde ha en vän som henne. Sharareh är så mycket mer än man ser på bilderna och jag hoppas att ni får lära känna henne bättre i bloggen. Hon är den roligaste människan jag känner och hon får mig att skratta som ingen annan. 

Hur länge har du bloggat?

– Jag började blogga första gången för ungefär sju år sen när jag började som stylistassistent och fortsatte sporadiskt när jag flyttade till LA. Har alltid velat inspirera och dela med mig.

Vad handlar din blogg om? 

– Min blogg är 100 % jag. Det är modeinspiration, mitt liv och det som är en del av mitt liv och jag försöker hitta balansen mellan personlig och privat vilket inte alltid är det lättaste. 

Hur får du så fina bilder? 

– Jag lägger ner mycket tid på bilderna, försöker hitta fina miljöer och jobbar med fotografer där personkemin stämmer. Det är nog mitt tips, lägg ner tiden så får du resultaten. 

ShararehSophia1

ShararehSophia4

ShararehSophia3

Foto: Josef Peyre

Berätta om ditt modereportage med Josef?

– Jag och Josef ville göra nåt mer än bara outfitbilder utan ha en twist. Dom är lekfulla med effekter och citaten står mig väldigt nära hjärtat. Josef är sån kreativ person så det är alltid roligt och lätt att jobba med honom.

Vad har du för planer i sommar? 

– Blir en hel del jobb men även en del resande, redan hunnit med LA en sväng sen får vi se vad det blir framöver för äventyr, gillar inte att planera allt för mycket.

20140627-125557-46557372

Foto: Frida Möller

Hur ser ditt liv ut om fem år?

– Jag hoppas att jag kan jobba som manager på heltid då musik är en så stor del av mitt liv. Jag hoppas också att jag får inspirera andra i någon form. Jag skulle jättegärna leda min egen TV-show och göra min egen klädkollektion och får fortsätta med styling. Jag önskar också att jag har startat en egen familj, ett hus vid havet hade ju inte varit helt fel heller haha. Var jag än är så hoppas jag att jag är lycklig och att mina nära och kära är lyckliga och har hälsan, det är det viktigaste.

Läs Shararehs blogg här: shararehsophia.com

 

8 SNABBA FRÅGOR TILL TOPPMODELLEN, BELLA DAVIS

Bella_Davis2

Bella Davis är tjejen som får ordet vacker att låta som något otillräckligt och elegant att verka alldagligt, den här tjejen har någonting alldeles extra. Med en fot i London, den andra i New York och ett hjärta i Sverige reser denna otroligt vackra tjej runt om i världen och blir plåtad för kända märken som: Lóréal, HTC och Dex New York för att nämna några. Vi på Myshowroom ställde 8 snabba frågor för att lära känna vårt senaste tillskott i MSR-familjen lite bättre.

1. Hur gammal var du när du började arbeta som modell?

– Jag blev upptäckt av en modell scout här i London när jag var 12 år men började arbeta som professionell modell när jag var 17 år
 
2. Bor du på heltid i utomlands? Är det London eller New York som gäller just nu? 
– Jag har agenturer både i New York och London så jag jobbar självklart där jag får mest jobb och just nu är London bättre för mig men kommer åka tillbaka till New York nästa år och jobba där i några månader
 
3. Har du jobbat med några stora designers eller företag?
Jag har jobbat för alla möjliga designers och företag bland annat var jag ansikte för Dex New York och sen gick jag visning för Irina Shabayeva som vann Project runway, har även gjort Intel Kampanj, jobbat för L’oreal, HTC, Keith Lloyd,Claire’sCantamessa Jewelry. Jaa listan är lång…
 
4. Saknar du Sverige? Och vad saknar du mest?
Jag trivs jätte bra här i London men självklart saknar jag familjen och vännerna där hemma 
 
5. Hur ofta kommer du hem?
Det blir inte mer än 2-3 gånger per år eftersom jag jobbar så mycket men som tur är kommer dom hit och hälsar på mig ofta
 
6. Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat i bara något år nu
 
7. Vad betyder din blogg för dig?
Min blogg betyder väldigt mycket för mig eftersom det alltid är skönt att kunna skriva av sig, jag är även glad att kunna inspirera andra tjejer som har samma dröm som mig
 
8. Vilka bloggar läser du?
Oj… Jag har ingen direkt favorit eftersom jag föredrar att inspireras av många olika bloggar istället för några få. Det är alltid kul med nytt 🙂
 
Och med de orden tackar vi Bella och hälsar henne varmt välkommen till oss på Myshowroom.
 
Bella blogg hittar ni HÄR
 
Bella_Davis
 
Bella_Davis
 
Bella_Davis

Dollyblond – Jag är personligare än de flesta

dollyblond

Vad fick dig att börja blogga?
– Mitt intresse för bild, layout, text och min kreativa ådra som ville skapa något. Bloggen är ett perfekt forum om du känner ett måste att uttrycka dig, då du får göra det fritt samt får respons på det du gör. Det är givetvis motiverande!

Tror du att det är många tjejer som har dig som förebild?
– Jag får dagligen kommentarer och mail om att jag är en förebild för tjejer, både inom VDE (avståndstagande från supande), samt då jag skriver om problemlösning, självkänsla och annat som stärker tjejer. Det är en viss press på mig att jag ska vara en bra förebild och vissa dagar blundar jag för det, men oftast känner jag att det är okej.

Varför hänger inte du med andra storbloggare som exempelvis Paow, Amir, Kissie osv?
– Jag tror inte att vi har mycket gemensamt utanför bloggen, jag är inte den som tar för mig, snackar skit och startar bloggbråk. Jag har dock träffat Paow och tycker att hon är supertrevlig, men det är en stor åldersskillnad och jag tror att många bloggare har svårt att lita på varandra, så det är svårt att klicka med andra bloggare eller känna att man blir “vänner”. Jag har hellre mina äkta, livslånga vänner.

Läser du några andra kända bloggar?
– Jag läser alla bloggar, känns det som. Alla större bloggar hänger jag med i, samt många modebloggar och mindre bloggar. Stylebykling, Kenzas och Dessie är bara några av dem jag läser.

Är du dig själv till 100% i din blogg?
– Nej, det kan jag ju inte säga, eftersom att jag sållar bort mycket ointressant, så som osminkade bilder, mig i mjukiskläder dagen efter, eller fejkar ett leende vissa dagar då jag egentligen mår dåligt. Men otroligt mycket privat kommer upp i bloggen och jag är nog personligare och ärligare än de flesta andra. jag försöker verkligen att vara så ”true to myself” som jag kan vara och inte skilja på Elin och Dollyblond.

Har du fått några modellerbjudande eller andra förfrågningar genom din blogg?
– Jag har deltagit i en fotografering för modekungen.se, jag har varit modell för modeflickan.se, och har fått vara med i många skolprojekt och intervjuer, vilket är otroligt roligt och egoboostande!

Vad betyder mode för dig?
– Kläder har intresserat mig, men mode är inte ens nu så otroligt intressant. Jag klär mig hellre efter vad jag själv gillar än vad som visas på catwalken, och jag försöker mig hellre på att starta en egen trend som handsmycket.

Dollyblonds modetips

Hetast i sommar – Jeansshorts, korsett, pastellfärger, sailorkavaj, höga byxor och grova klackar!

Snyggast på festen – Om man vill vara säker på att passa in så funkar alltid svart klänning som kan uppdateras med stora halsband eller mycket ringar. Annars tycker jag korsett och kjol plus kavaj är en hit.

Favoritplagg just nu – Höga byxor, korsetter och lösa linnen!

Dollyblonds budgettipsChapnlle.com, en ny favorit med snygga klänningar!

Här hittar du Dollyblonds blogg!

red_idahRedaktör: Idah
Läs Idahs blogg här

Kenza och Tyra lämnar paradiset

kenza

Blogg: Kenza
Efter två veckors lång semester är nu Kenza och Tyra med pojkvänner snart på väg hem igen. Har du följt tjejernas bloggar under resans gång såg du säkert videon när Tyra ska rädda Kenza från att drunkna. Om inte, se den här!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=loCWYNFxMY0[/youtube]