Sharareh Sophia – 100% modeinspiration

sharareh-sophia-modeblogg

Foto: Frida Möller

Myshowrooms senaste tillskott heter Sharareh Sophia. Hon är modebloggaren med stort M, i bloggen bjuder Sharareh på dagliga uppdateringar med allt från styling till outfits och modellbilder! Myshowroom intervjuade Sharareh, lär känna henne och bloggen här!

Vem är Sharareh? 

– Det är ju svårt att svara på kortfattat men jag växte upp i Falun men flyttade till Stockholm sen vidare till LA. Jag älskar livet och är inte rädd för utmaningar. Jag trivs bäst när jag får vara kreativ, resa, gå på konsert och vara runt familj och vänner. 

Hur gammal är du? 

– 26, snart 27 år. Hjälp vad tider går fort, känns som jag var 20 alldeles nyss. 

Var bor du?

– Jag bor på Södermalm och älskar det. Älskar pulsen att det alltid händer något. 

Vad gör du om dagarna? 

– Frågan är nästan vad gör jag inte? Känns som att jag gör en miljon grejer om dagarna. Jag jobbar som manager åt min syster Roshana vilket innebär mycket möten, jobbar deltid på BikBok. Jag gör även en del frilans jobb inom styling, en del modellande och så bloggen såklart!

20140701-100434-36274517

Foto: Frida Möller

Hur skulle dina vänner beskriva dig? 

– Känns så förmätet att lägga ord i munnen på folk haha så jag låter min bästa vän beskriva mig;

 Sharareh är ljuset i mörkret och skrattet i gråten. Hon är den mest godhjärtade och lojala vän man kan önska sig. Alla som får känns henne kan intyga att hon är positiviteten personifierad, hon peppar alltid och har alltid ett gott råd när man behöver det. Jag är så tacksam för att hon är min vän och önskar att alla kunde ha en vän som henne. Sharareh är så mycket mer än man ser på bilderna och jag hoppas att ni får lära känna henne bättre i bloggen. Hon är den roligaste människan jag känner och hon får mig att skratta som ingen annan. 

Hur länge har du bloggat?

– Jag började blogga första gången för ungefär sju år sen när jag började som stylistassistent och fortsatte sporadiskt när jag flyttade till LA. Har alltid velat inspirera och dela med mig.

Vad handlar din blogg om? 

– Min blogg är 100 % jag. Det är modeinspiration, mitt liv och det som är en del av mitt liv och jag försöker hitta balansen mellan personlig och privat vilket inte alltid är det lättaste. 

Hur får du så fina bilder? 

– Jag lägger ner mycket tid på bilderna, försöker hitta fina miljöer och jobbar med fotografer där personkemin stämmer. Det är nog mitt tips, lägg ner tiden så får du resultaten. 

ShararehSophia1

ShararehSophia4

ShararehSophia3

Foto: Josef Peyre

Berätta om ditt modereportage med Josef?

– Jag och Josef ville göra nåt mer än bara outfitbilder utan ha en twist. Dom är lekfulla med effekter och citaten står mig väldigt nära hjärtat. Josef är sån kreativ person så det är alltid roligt och lätt att jobba med honom.

Vad har du för planer i sommar? 

– Blir en hel del jobb men även en del resande, redan hunnit med LA en sväng sen får vi se vad det blir framöver för äventyr, gillar inte att planera allt för mycket.

20140627-125557-46557372

Foto: Frida Möller

Hur ser ditt liv ut om fem år?

– Jag hoppas att jag kan jobba som manager på heltid då musik är en så stor del av mitt liv. Jag hoppas också att jag får inspirera andra i någon form. Jag skulle jättegärna leda min egen TV-show och göra min egen klädkollektion och får fortsätta med styling. Jag önskar också att jag har startat en egen familj, ett hus vid havet hade ju inte varit helt fel heller haha. Var jag än är så hoppas jag att jag är lycklig och att mina nära och kära är lyckliga och har hälsan, det är det viktigaste.

Läs Shararehs blogg här: shararehsophia.com

 

Fanny tipsar – inspiration inför midsommar

midsommar-outfits

Vet du inte vad du ska ha på dig på midsommarafton? Fanny Magnusson ger dig inspiration till en snygg outfit.

Kanske har vi varit bortskämda ett par år med riktigt bra väder på sina håll och kanter i Sverige, i år ser det inte lika ljust ut. Klicka dig vidare in till Fannys blogg om du vill se var du hittar kläderna!
 

Läs Fannys blogg här: fannym.myshowroom.se ››

9 snygga must have bikinis 2014 – 40% på semestermåsten!

Hetaste badmodet

Få upp till 40% rabatt på sommarens hetaste badmode! Se utvalda favoriter bland snygga bikinisar, här finns bikinitrosor och bikinitoppar för alla. Vi listar 13 snygga och säkra semestermåsten i sommar.

Fynda snygga bikinis till sommaren 2014!

badmode1

Leopard och zebramönstrade bikinis

1. Gloria Bikini från Pieces, nu från 69 kr HÄR. 2. Goda Bikiniset från Pieces, 118 kr HÄR. 3. Bikini från Wonderland, bikinitop Mix & Match, 149 kr HÄR, och bikinitrosa, 99 kr HÄR.

bikinisar i sommar 2014

Snygga bikinisar i rosa, paljett och mönstrat

4. Darling bikinitrosor, nu 99 kr HÄR, bikinitop nu 109 kr, HÄR. 5. Sparkle bikintrosa med paljetter nu 119 kr HÄR och bikinitop nu 119 kr HÄR. 6. Fancy Weekend Bikini set 298 kr HÄR.

Bikini i paljetter

Glittriga bikinis i paljetter

7. Sparkle bikinitop och bikinitrosa från Wonderland, top nu 119 kr HÄR och trosan nu 119 kr HÄR. 8. Saskia Lux Halter, bikinitop 149 kr HÄR och trosan 149 kr HÄR. 9. Mix & Match Brazilian bikini, top 149 kr HÄR och trosor 129 kr HÄR.

Solsskydd - Behåll färgen

Solskyddsfaktor för olika hudtyper – bevara din bränna med after sun!

Vi rekommenderar att du är skyddar dig mot solens starka strålar och listar här tre produkter för dig med ljus hy och för dig med mörkare ton eller redan etablerad solbränn samt även en kräm för dig som vill bevara din färg längre. 

10. För dig som redan har en etablerad solbränna, Clarins Smooth Cream Gel Spf 10, nu 179 kr HÄR. 11. För dig med mörk ton i din färg, använd Silky Touch Cream Spf 15, nu 199 kr HÄR. 12. För dig med ljus hud, använd Velvet Touch Cream Spf30, nu 199 kr HÄR. 13. Ta till vara på din solbränna med Lancaster After Sun, nu 199 kr HÄR.

Fixa outfiten till vinterns fester – Myshowroom tipsar

Fixa stilen till vinterns fester

Vad passar inte bättre till vinterns fester och tillställningar än något som glittrar och lyser upp? Myshowroom har listat tio utmärkta plagg och accessoarer för dessa tillfällen!

Festklänningar till vinterns fester
1. Guld klänning HÄR – 2. Klackar HÄR – 3. Svart klänning HÄR – 4. Väska HÄR – 5. Svart topp HÄR

Glitter och höga klackar

Rebecca Stellas senaste kollektion har precis släppts och där finns flera glittriga alternativ att välja emellan och med ett par höga klackskor så är du redo för kvällen.

– Det behöver absolut inte vara nyår för att man ska kunna ta ut svängarna, säger Vicky Eriksson som driver bloggen Imvicky och utbildar sig till stylist i Stockholm.

partykollage2medsiffror
1. Blå klänning HÄR – 2. Guld topp HÄR – 3. Höga klackskor HÄR – 4. Klackskor med guld HÄR – 5. Svart klänning HÄR – 6. Klänning med pärldetaljer HÄR

Gör dig redo för vinterns alla fester, klicka hem dina favoriter redan idag!