Tjejen bakom Lily-bloggen

LindaBlom
Fotograf: Emma Bertilsson

Linda Blom beskriver sig själv som en go och glad värmlänning med hjärtat på det rätta stället. Hon brinner för färg och form och älskar foto, inredning, kläder, hårvård och webbdesign. Hon bor tillsammans med sin sambo och de två små chihuahuatjejerna Polly och Tyra, och är just nu i full gång med att leta efter en ny lägenhet i Karlstad.


Vad handlar din blogg om?

– Jag har alltid älskat att skriva så det föll sig naturligt att börja blogga. Bloggen är svår att placera inom en speciell genre då den handlar om allt från hår- och hudvård till tävlingar till inredning, kläder, chihuahua och en massa Linda.

Bloggen har blivit som en liten bebis för mig då jag har jobbat med den under så lång tid och det jag får mest respons på är faktiskt de personliga inläggen. De som handlar om livet och tankar! Möjligheten att skriva av sig och kontakten med läsarna är oerhört viktig.

LindaVovvar

Tjäna pengar på bloggen

Många större bloggare tjänar pengar på sin bloggar och det gör även Linda. Hon har försörjt sig på bloggen ett tag men har nu även fått ett extrajobb på Minomin. Linda tror inte att hon hade fördel av att ha en stor blogg när hon sökte sitt jobb utan att hon hade samma förutsättningar som de andra som sökte samma jobb. Dock har bloggen givit henne chansen att prova mycket produkter och har därmed fått god produktkännedom – DET är en fördel.

I april är det bloggfest i Borlänge, dit Linda är inbjuden, och efter det tar hon det som det kommer.

Lindas tips till er bloggare där ute

– Jag tycker inte att man skall sträva efter att bli stor, man ser ofta igenom sådana texter. Blogga från hjärtat. Kommentera mycket andra bloggar och var aktiv.

5 snabba med Linda Blom

Jul eller påsk?
Jul

Inredning eller mode?
Inredning

Dator eller TV?
Dator

Lila eller rosa?
Lila

Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar eller bada i en fontän på ett torg?
Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar

Klicka här för att komma till Lily-bloggen!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail