Paow dissar Kissies bröst

DSC04521“Det ser helt ärligt för jävligt ut”, skrev Paow i sin blogg idag efter att hon förklarat att hon inte tycker att silikonbröst är snyggt.

Paow erkänner att det finns snygga silkonbröst, men att hon har svårt för “runda bollar som sitter en halvmil från varandra”. Paow dissar inte Kissie rakt ut, men det blir ganska tydligt när exempelbilden hon lägger upp är en bild på Kissies bröst.

Många pikar riktade mot Kissie från Paows sida på sistone. Någon som har en teori om varför?


17

 Bilden Paow publicerade.

Hugo sammanfattar veckan som gått

blondinbella
Hugo presenterar en bloggresumé för veckan som gått.
Han nämner Kissies vikt, Micah och Kevins fram och tillbaka-förhållande, Isabelle Strömbergs modeprogram (eller vad det nu är för något) och Blondinbellas publicerande av fyllesms från uppvaktande charmör (eller vad det nu var för något). Bra gjort Hugo!

Jag gillar särskilt hans kommentar
“…man kan ta skandalbloggandet från Blondinbella men aldrig Blondinbella från skandalbloggandet!”

Utöver det har Blondinbella varit hemlig gäst på Nyhetsmorgon igår där hon pratade om hur det är att vara känd bloggare och entreprenör. Utan pappas inblandning. Hade hon bara inte lagt upp de där smsen på bloggen hade jag tyckt att hon var helcool.

Kissie håller hårt i sina bröst

implantat

Kissie har vaknat upp och håller hårt i sina gamla bröst. Operationen verkar ha gått bra men hon vill inte berätta mer än att hon bytt ut sina förra implantat.

Implantaten har bytts ut och stoppats in under bröstmuskeln istället för över. Den förra kliniken gjorde fel när de satte implantaten över bröstmuskeln vilket ledde till att Kissie haft bröstsmärtor och att brösten sjunkit och blivit olika stora. Nu är den stora frågan: Är det så att hon har bytt till större eller mindre? På bilderna ser de onekligen mindre ut…

VIKTIGT i bloggsfären

paow

Bloggdrottningarna Blondinbella, Kissie och Paow har nyligen berättat vad de väger. Intressant eftersom vikt nästan alltid är hemlighetsstämplat. Varför släpper alla bomben samtidigt?

Kissie ligger på 48 kg och Paow på 46 kg. De väger ungefär 20 kg mindre än Blondinbellas sunda kropp. Kissie har publicerat bilder på sig själv från i somras där hon påstår sig väga 20 kg mer. Alltså runt 70 pannor. Hon har döpt bildfilerna till ”fet.jpg” och lagt upp på bloggen. Imorgon ska hon operera sig, undrar om det kommer tas bort eller läggas till kilon?

The battle is won but the war is still on?

jackie

I slaget mellan Kissie och Nyheter24 verkar den senare komma ut som en vinnare. Antal klick på Nyheter24 har ökat lavinartat eftersom så många  tidningar rapporterat om händelsen medan Kissie inte fått uppmärksamhet  på riktigt samma sätt. På Kissies blogg har det däremot gått att läsa att polisanmälan mot henne är nerlagd, och Kissie själv skriver att nu  är stormen “över”.
 
Nästa attack mot Kissie kommer från Jackie Ferm.  Jackie säger att Kissie borde sluta photoshopa sig som en “jävla anorexiabrud”.

Kissies premiäruppträdande med nya singeln!

kissies premiäruppträdande

Kissie går från att vara Sveriges största bloggerska till att bli artist. Igår kväll gjorde hon sitt första uppträdande med låten Success på Berns i Stockholm. 16 spelningar har hon redan inbokade i sommar, men Kissie har inga som helst problem med nervositeten.

“Folk frågar om jag kan komma till deras stad och mejlar hela tiden. Jag är inte rädd. Jag har stått på andra scener och kommer bli väl mottagen”, säger Kissie till Expressen. “Låten handlar om framgång och att man inte är intresserad av något annat än det”, förklarar bloggerskan. “Det är en powerlåt för tjejer som inte är lycksökerskor”.

Låten är skriven och producerad av Adam Kulling Gersztenkorn och den ligger på bolaget Giljotin Music. På frågan om Kissie kan sjunga svarar hon: “Jag sjunger utmärkt! Jag är den första bloggaren som tagit det här steget, det är spännande. Jag vet inte om de andra bloggerskorna skulle klara av det dock”.

Vi får se om Kissies singeldebut blir den succé hon hoppas på. Kanske blir det årets sommarplåga? Lyssna och bedöm själva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N7cjZdiimUU[/youtube]

Gillade du låten? Köp den HÄR om du vill.

Vad tror du? Kommer Kissie att slå som artist?

Shopoholicchic “Kissie släng dig i väggen”

shopoholicchic

Shopoholicchic i sin blogg idag: Jag tycker inte jag behöver visa mina bröst för hela världen för att få bekräftelser. Så tummen upp för plagg som inte e urringade!! Till bloggen

Vad tycker du? Är det ett bekräftelsebehov man har när man går runt i urringat? Eller är det bara snyggt?

stina_redRedaktör: Stina
Läs Stinas blogg här
Tipsa Stina, skicka ett mail