5 snabba frågor om Rosannas nya youtube-kanal!

rosannacharles

Myshowrooms bloggare Rosanna Charles har precis startat upp en youtube-kanal där hon kommer bjuda på mycket roliga videos framöver. Vi fick ställa 5 snabba frågor till Rosanna! 

1. Hej Rosanna! SÅ kul att du har startat en youtube-kanal! Hur känns det?

– Det känns sjukt roligt men också ganska tidskrävande hehe!

2. Vad är roligast med att ha en youtube-kanal?

– Det roligaste är nog att folk får se hur man är på riktigt och “helt utan filter”. Jag har ju en ganska rå humor och älskar att driva med mig själv och andra vilket kanske inte riktigt kommer fram i bloggen på samma sätt.

3. Kommer du hålla dig till ett speciellt tema eller kommer vi få se videos från ditt everyday-life?

– Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra än men det lär nog bara flyta på. Man kommer få följa med mig mycket i vardagen, en del pranks och sen är alla tips såklart välkomna.
4. Vilka är dina topp 3 youtube-kanaler som du prenumererar på?

– Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte vem jag prenumererar på för det är Amir som styrt upp det där men är det någons kanal jag kollar på är det “jockibois”. Vi har lite samma humor, haha!

5. Vad kan tittarna förväntas se på din youtube-kanal framöver?

– Mycket humor och ärlighet! Kommer bjuda på mig själv fullt ut! Jag ska bara se till att fixa de där studiolamporna som tydligen är “superviktiga” när man filmar, haha!

 

Kolla in Rosannas youtube-kanal här ›› 

 

LÄS OCKSÅ: Fannys 5 måsten i vinterkylan ››
LÄS OCKSÅ: Kattis 5 bästa motivationstips ›› 

Hugo Rosas klar för Semifinal i Gladiatorerna 2015

hugo-rosas-gladiatorerna-paula-molly

 

Det var en tuff match mellan Hugo Rosas och motståndaren Pontus Ekström under gårdagens Gladiatorerna på TV4! Här berättar Hugo om grenarna och känslan när han klev över mållinjen!

Grattis, wow – semifinal! Hur känns det?

– Grymt! Ont i kroppen! ☺

Hur kände du efter de två första grenarna?

– Helt ok, men inget lyckorus! Ruset kom efter brottningen – då kände jag att nu är jag på gång!

hugo-rosas-gladiatorerna-2015

Vänner och familj fick andningsuppehåll när du höll på att åka av plattan i brottningen mot Phoenix som väger 15 kilo mer än dig! 

– Det var den viktigaste brottningsmatchen i mitt liv! Det är några kilos skillnad, 100 kg VS 84 kg.

[iframe-short https://www.youtube.com/watch?v=bbKseI7KoLs] [iframe-short https://www.youtube.com/watch?v=chrBOTFT2Rc] [iframe-short https://www.youtube.com/watch?v=iz92L5rQO7M] [iframe-short https://www.youtube.com/watch?v=5dZpZKSpRfs]

 

Hur peppade du dig själv backstage mellan grenarna?

– Jag försökte att bara slappna av, fokusera och sedan försöka ha kul. Leva i nuet! Det är lätt att man glömmer bort det när det är sådan cirkus runt omkring. Den enda gången jag egentligen tog tag i mig själv och gick bort och började fokusera var inför hinderbanan.

Vad kände du när du ramlade av balansgångsvågen?

– Jag tänkte ge upp! Men sen kände ja gatt jag hade ganska mycket kraft kvar och att jag fortfarande kunde komma i kapp!

Hur gick tankarna när du såg att Pontus stod och samlade kraft när du var i linbanan på vägen ner mot mattan?

– Nu är det bara att köra! Jag visste att jag aldrig skulle faila på löpbandet!

Hur kändes det att vinna?

– Den känslan var helt sjuk! När jag klev över mållinjen och såg på alla vänner och min familj, som alla hade budskapet ”VINN ELLER KOM INTE HEM”, så kände jag ”Yes, jag får komma hem! Fan vad skönt!”.

Beskriv känslan du fick när Molly och Paula kommer springandes till dig!

– Molly gav mig ett lugn genom hela tävlingen. Jag bara tittade på henne och tänkte, ”Fan vad jag vill krama henne nu”. Sedan när jag vann och Paula kom fram till mig så var det så mycket känslor på samma gång. En glädje man bara uppnår vid vissa tillfällen i livet.

Vad vill du säga till alla som hejade på dig under gårdagens program?

– Vi ses snart igen, hehe! 😉

Mer om Hugo i Gladiatorerna hans hårdsatsning inom Crossfit och familjelivet läser du i hans blogg: Hugorosas.se ››

Josephine Almbladh – Aktuell i SVT:s nya serie “Under samma tak”

JOSEPHINE_UNDER_SAMMA_TAK

Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Josephine Almbladh, 21 år, bor med sin sambo i Stockholm. Nu är hon aktuell med premiären av SVT:s nya serie ”Under samma tak” som börjar den 3:e mars. Här får du veta lite mer om Josephine och tiden i programmet!

Hur kommer det sig att du sökte till programmet?

– Jag har alltid velat bli skådespelare sedan jag var liten. Jag har aldrig vågat satsa på det eftersom att jag varit kamerarädd och haft scenskräck. Jag ville vara med för att "bota" kamerarädslan samt för att jag är ganska egenkär och ville se mig själv på tv.

Vad var det allra värsta med att bo i huset?

– Det värsta måste nog vara att man aldrig var själv. Jag älskar att umgås med folk men någon gång per dag vill jag vara ensam. Det kan vara så att det bor en liten ensamvarg inom mig.

Vilken bild hade du av de andra deltagarna när du precis fått träffa dem?

– När jag först såg alla unga fick jag en chock. Alla vi är så sjukt olika till utsidan och är verkligen olika typer av människor. Men snabbt lärde jag mig att jag hade likheter med de alla på insidan. Gamlingarna tyckte jag såg lite arga och läskiga ut.

Var det någon du från början absolut inte kunde tänka dig att du skulle bli vän där det sen visade sig att du hade fel?

– Jag trodde inte från början att jag skulle komma någon nära, allt kändes så långt från mig. Men oj så fel jag hade.

alla-under-samma-tak

Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Kommer dina vänner och bekanta känna igen dig och din personlighet i programmet eller kommer de få se en annan sida av dig?

– Jo alla kommer nog känna igen mig i både personlighet och utseende. Jag kanske är lite mer fixad i serien än vad jag brukar orka. Och i vissa lägen är jag nog lite mer dryg än vad jag är vanligtvis. Jag är väldigt odryg annars faktiskt.

Skulle du säga att medverkan i programmet har förändrat dig som person på något sätt?

– Jag har blivit en mycket mer öppen människa till allt. Jag har lärt mig att umgås med väldigt olika människor och att komma överens med människor med mycket starka viljor. Jag har fått större förståelse varför människor är olika och lärt mig se saker från alla perspektiv. Nu ser jag det bara som intressant och givande att få umgås med någon som är helt olik mig. Jag har också blivit modigare och är inte rädd för gamlingar längre, haha!

Kan du berätta någonting om vad vi kan väntas se av dig i rutan?

– Man kan nog förvänta sig det mesta, klumpighet, skratt, humor, galenskap, lite charmigt korkade uttryck, förvirring, ilska och framförallt mycket av MIG!

Hur planerar du att se första avsnittet?

– Jag har faktiskt inte hunnit planera så långt, men ska i alla fall försöka vara ledig från jobbet tror jag, haha!

Josephines blogg

Vill du veta mer av Josephine och lära känna henne innan programmet drar igång? Då ska du följa henne här i bloggen på Myshowroom.se: josephinealmbladh.myshowroom.se ››

Myshowroom intervjuar Therese Persson: ”Jag lever min dröm idag”

thersepersson-intervju

Veckans intervju är med Myshowroombloggaren Therese Persson, 22 årig skåning som idag är bosatt i Stockholm där hon studerar till musikalartist. Här får du lära känna Therese lite mer!

Vad gör du om dagarna?

– Jag studerar till musikalartist på SMU (Stockholms musikal och artistutbildning), vilket innebär att jag utbildar mig till sångare, dansare och skådespelare.

theresepersson

Hur kommer det sig att du började blogga?

– Jag tyckte för några månader sedan att det var dags att starta upp en blogg som följer min väg genom min utbildning och fram till mitt slutliga mål, att bli artist! Jag har en studio hemma som jag spelar in musik på så tanken är att jag ska koppla mitt soundcloud konto till bloggen så folk kan ta del av min musik!

Vad gör du mer på din fritid?

– Jag är gammal elitidrottare (innebandyspelare) så träningen är en stor del av mig, därför fylls tiden utanför skolan upp med träning och hälsa, det får mina läsare ta stor del av. Jag skulle även vilja utbilda mig till näringsfysiolog/PT i framtiden! Att få träna artisteliten och undervisa på våra artistskolor är ett långsiktigt mål jag har.

theresepersson-skola

Vad vill du ge dina läsare?

– Bloggen är till för musikintresserade och för att inspirera andra att följa sina drömmar. Jag lever min dröm idag i Stockholm på SMU. På Myshowroom finns det ingen direkt artist som bloggar, min förhoppning är att folk tycker att musiken och träningen är en spännande mix att läsa om.

Kika in hos Therese Persson och följ hennes resa till att bli artist här: tesspersson.myshowroom.se ››

Cornelia Smrecki: ”Jag kände mig attraherad av henne”

515_cornelia

Cornelia Smrecki är en av Myshowrooms bloggveteraner, i år fyller hon 18 år. Myshowroom har frågat Cornelia om hennes bisexualitet, bloggen, framtidsplaner och VEM Cornelia är. Läs intervjun här!

Cornelia bor utanför Västerås och pluggar andra året på Vård och omsorg. Cornelia är en av de som har bloggat längst på Myshowroom och har varit månadens toppbloggare under 2014. Efter ett lite juluppehåll är hon nu tillbaka på bloggen och utlovar mer bloggning nu när alla rutiner är tillbaka i livet igen!

Hej Cornelia! Har du haft en mysig jul?

– Jag firade min jul med min släkt, det var mysigt!

Fick du några efterlängtade julklappar?

– Önskade inte mig något speciellt, så nej.

Kan du beskriva dig själv med minst tio ord?

– Jag är en väldigt öppen person, jag har alltid tyckt att det är skönast så! Även om det finns nackdelar med att vara för öppen ibland. Jag är överkänslig, jag kan bli väldigt ledsen ganska lätt och bli glad ganska fort. Jag är väldigt envis, jag är snäll, omtänksam och vill att människor ska ha de så bra som möjligt. Jag kan ha världens bästa självförtroende sen kan de sjunka till noll, det varierar väldigt mycket på vad det handlar om. Jag kan vara väldigt översocial men i andra sammanhang väldigt blyg, beroende på hur mitt humör är. Jag skrattar sjukt mycket åt mig själv för jag kan trycka ut ord som ingen annan, jag är alltid mig själv och det älskar jag med mig själv, att jag vågar vara mig själv.
Jag kan vara långsint och grubbla länge över saker och ting, vilket jag tycker är sjukt jobbigt.

Hur länge har du bloggat?

– Jag började vid 12 års ålder, min första blogg hade jag ihop med en vän. Men när jag blev en mer seriösare bloggare var jag runt 15 år gammal.

Vad skulle du säga att din blogg handlar om?

– Mycket om mig själv skulle jag tro, jag är en öppen person och skriver mycket om mig själv och vill kunna inspirera andra, många bloggare tycks ha ett perfekt liv enligt läsarna… Att livet är perfekt, eller att bloggarna uttrycker sig så i bloggen, gör att många läsare blir avundsjuka och önskar att dem också hade ett sådant liv. Jag vill kunna visa verkligheten, istället för ett "fejk" liv. Tipsar även mycket om skönhet och mode.

Finns det något ämne du aldrig skulle ta upp i bloggen?

– Tror faktiskt inte det, min första tanke nu var sex. Men nu kom jag på att det skulle jag säkert kunna ta upp om jag verkligen vill blogga om det, men just nu skulle jag verkligen inte vilja ta upp sex i min blogg.

Du har ju berättat att du är bisexuell, hur kom du på det?

– Detta kommer jag faktiskt ihåg och det låter nog ganska kul haha… Jag kanske var 8-10 år och jag såg min första film med Angelina Jolie som heter ”The Cradle of Life”. Jag kände mig attraherad av henne, och sen efter det börja jag liksom tänka mer och mer på om jag även kunde gilla tjejer… Och ja det var då jag fick det intrycket, men jag förstod inte så mycket när jag var 8-10 år om man kunde vara bisexuell/lesbisk, jag trodde att det var något fel på mig. Men genom åren så har jag ju fått se mer av världen och nu känns det inte alls fel. För nu förstår jag.

Vad sa dina föräldrar?

–  Jag berättade detta när jag var 12-13 år… Men de trodde att jag var inne i någon barnfas? Att jag bara sa så för att jag innan sa att jag ser upp till människor med en annan läggning som vågar stå för vilka dem är. Men då blev jag ganska sårad för att jag faktiskt hade öppnat mig för dem om mina känslor men de lyssnade inte. Så jag struntade i det, de fick tro vad de ville – jag hade i alla fall berättat. För några månader sedan var jag seriös i tonen och sa, "jag är bisexuell och det vet ni om för jag har berättat det men ni tog inte mig på allvar".
Vill ju såklart att de ska tro på vad jag säger, vem hittar ens på att ha någon annan läggning? Kände mig nedvärderad åren i mellan men efter mer instinkt så skämdes jag inte att berätta det nu. Men idag så accepterar dem det och vill det bästa för mig för att jag ska vara lycklig, så det uppskattar jag.

Vad är viktigt för dig i livet?

– Att försöka tänka så positivt som möjligt även i våra mörka dagar, försöka ha så kul som möjligt och skita i alla idioter. Lägga ner tid på människor som lägger ner lika mycket av sin tid på dig, och människor som vill dig väl och inte drar in dig i skit. Umgås med personer som gör dig glad.

Vad har du för framtidsplaner?

–    Att jag ska klara av gymnasiet, klara av matten och få behörighet till högskolan om jag vill plugga vidare. Sen få ett jobb jag tycker om, flytta hemifrån, ut och resa mycket och hitta en bra pojkvän.

Besök Cornelias blogg och se om hon hittat sin pojkvän under jul och nyår… 😉 smrecki.myshowroom.se ››

Andrea Clausen: “Sprang min pojkväns fotbollslag 3 rundor i skogen skulle jag springa 4”

Andrea Clausen

Andrea Clausen är en av Myshowrooms veteraner, i bloggen får du följa med henne bland hennes intressen inom träning, mode och inredning. Läs Myshowrooms intervju med Andrea!

Om Andrea Clausen

Ålder: 21 år
Bor: Helsingborg
Partner: Dennis Stojanovic Fredin.

Hej Andrea! Hur är läget med dig?

– Det är grymt bra, som vanligt! Dumt att klaga tycker jag.

Vad gör du om dagarna?

– Jobbar för tillfället som servitris och bartender på en av Helsingborgs finaste restauranger. Sen pluggar jag även till inredningskonsult och arkitekt.

Vad har du för intressen?

– Det är mycket som intresserar mig! Men mest mode, inredning och träning. Sen mat och godsaker är ju kul också.

andrea-3

Hur tränar du helst just nu?

– Just nu tränar jag helst högintensiv träning, helst ingen vila typ! Metoden Tabata är till grym hjälp där!

Hur stor del är kosten i din träning?

– Jag tycker inte att kosten och min träning hänger ihop på det sättet. Jag äter jättemycket, men så mycket som jag tränar ibland så skulle jag nog behöva äta ännu mer! Men jag äter precis vad jag vill, när jag vill och det mår jag bäst av!

Vad har du för mål med träningen?

– Bra fråga, har ställt den till mig själv några gånger också. Jag vet faktiskt inte, jag tränar mest för att det utsöndrar så många lyckohormoner hos mig!

andrea-1

Du började träna på allvar för 1,5 år sen, vad var det som fick dig att komma igång?

– Jag bodde då i Tyskland med min pojkvän och hade nog för mycket fritid vilket gjorde att jag började hänga mer och mer på gymmet. Sen triggade allt igång mig till nya utmaningar med träningen. Sprang min pojkvän och hans fotbollslag 3 rundor i skogen så skulle jag springa 4, och sen dagen efter det ville jag ju slå det med att springa 5. Sen satte jag upp nya utmaningar till mig själv som hela tiden var så roliga att klara av! Jag behövde ju något att brinna för till 100 %, och jag är glad att träningen blev den grejen.

Hur svårt var det för dig att komma igång med din träning?

– Det var inte speciellt svårt med tanke på att det inte var något jag tvingade mig till att göra, utan jag ville verkligen var på gymmet för att jag kände att det var roligt och det fick mig att må lite extra bra! Så fort något blir framkrystat så funkar det inte, man måste själv ha viljan! Jag kände ganska snabbt att jag mådde sämre de dagarna jag inte tränade, huvudvärk, allmänt seg och så vilket också gjorde det enkelt att hålla kvar vid träningsrutinerna.

Vad har du för tips till andra som känner att det är dags men kanske inte har kommit igång med sin träning?

– Träning GER så mycket, inte bara lyckovibbar till din kropp och ditt humör. Det ger dig en snygg och stark kropp, du mår bra både på utsidan och insidan och det får dig att aldrig ge upp. Träning ger dig alltid en chans för belöning, har du kämpat hårt får du belöning. Och svettas… Finns det något härligare?

Följ Andrea i bloggen här på Myshowroom: andreaclausen.myshowroom.se ››

Tvillingarna Vanessa och Vendela: “Kunskap är makt”

w-laukkanens-intervju

Tvillingarna Laukkanens, Vanessa och Vendela, driver tvillingbloggen Wlaukkanens tillsammans på Myshowroom, här berättar de om resorna, träningen och framtidsplanerna om jobb utomlands.

Tvillingarna Vanessa och Vendela

Ålder: 16 år
Bor: Trosa
Gör om dagarna: Går första året på Östra Reals gymnasium
Blogg: wlaukkanens.myshowroom.se ››

Hej på er! Berätta, vad handlar er blogg om?

– Om allt möjligt! Vår vardag, våra resor, träning, shopping, tips på en massa olika saker och våra personliga åsikter.

Hur kommer det sig att ni har valt att blogga tillsammans?

– Vi tänkte att två tvillingar som bloggar tillsammans inte är så vanligt, vilket kan vara kul för läsarna. Att ha en blogg tillsammans gör det också mycket roligare och enklare att hålla upp en bra uppdatering, vilket vi tycker är väldigt viktigt när man har en blogg!

Vilka ska inte missa er blogg?

– De som vill läsa en positiv blogg som riktar in sig på flera olika ämnen. När man lämnar vår blogg ska man känna sig glad och peppad, inte deppig.

laukkanens

Hur skulle ni beskriva varandra som personer?

– Vendela är envis, principfast, gillar inte orättvisa, ödmjuk, världsförändrare, tålmodig, empatisk, givmild, eftertänksam och mörkrädd.

– Vanessa är mörkrädd, grubblande, principfast, rakt på sak, empatisk, påhittig, omtänksam, har fobi mot baciller, rolig och givmild.

Att vara tvillingar – berätta, hur är det?

– Den här frågan får vi väldigt ofta och vi vet ju inte hur det är att inte vara tvillingar, eftersom vi alltid har haft varandra. Men det kan liknas vid att ha sin bästa vän med sig överallt, fast ett snäpp ännu bättre – vi vet att vi aldrig skulle svika varandra.

Bästa vänner eller bara systrar?

– Bästa vänner helt klart.

Hur pass lika är ni till sättet?

– Vi är väldigt väldigt lika, men det är klart att vi inte är kopior så det finns saker som skiljer oss åt. Men vi tänker och tycker alltid likadant om det mesta.

Vad skulle ni säga är det som skiljer er åt mest?

– Vendela visar känslor mer medan Vanessa håller dem mer inom sig. I klädstilen skiljer vi varandra åt, då Vanessa har en mer "tuff" stil och Vendela har en mer "söt" stil.

Vem är mest morgontrött?

– Det kan nog vara Vanessa.

Vem är bäst på att spara pengar?

– Vanessa är mer sparsam. Vendela kan hitta något att köpa i vilken affär vi än är i, något som hon bara "måste ha", så Vendela slösar nog lite mer.

Vilka fördelar har ni haft som tvillingar genom åren?

– Det finns många fördelar med att vara tvillingar, vi har blivit väldigt uppmärksammade i olika sammanhang, men den största har nog varit att vi är starka i varandra.

wlaukkanens

Vilket resminne är ert bästa?

– Eftersom vi reser väldigt mycket så har vi varit med om så många sjukt häftiga och underbara saker, så det är svårt att bara välja en. Men några vi minns speciellt mycket är nog; helikopter turen över Grand Canyon, danslektionerna på Broadway i New York, solnedgången på Sunset beach på Hawaii, vattenshowen man fick goosebumps av utanför världens högsta byggnad i Dubai och när vi bodde vid världens finaste strand på Turks & Caicos öarna.

På vilket sätt försöker ni vara förebilder för andra unga tjejer?

– Vi vill uppmuntra andra att kunna stå upp för sig själva, vad man själv vill och tycker. När man är ung i dagens samhälle är det många som tycker att man kan testa på det ena och det andra bara för att man är ung en gång. Vi tycker att man ska ta vara på alla bra möjligheter, lära sig tänka efter innan man gör någonting så att man kan stå för de valen man gör. Vi har fått höra att många läsare gillar att vi har en positiv inställning till livet, och det är det vi vill förmedla till alla och särskilt till dem som har det tufft.

Vanessa Laukkanen

Vanessa Laukkanen

Vilken träningsform kör ni?

– Vi dansar balett och jazz ungefär 8 timmar i veckan, och så gymmar vi så mycket vi hinner. Då kör vi amrap eller tabata och styrka, och ibland kan det hända att vi är med på brottarnas uppvärmning.

Varför tränar ni?

– För att vi tycker att det är väldigt roligt, nyttigt för kroppen och ett bra sätt att ta ut negativ energi på. Sen sätter vi alltid upp små mål för att nå dit vi vill, och det är individuellt för alla vad man har för mål med sin träning.

Vendela Laukkanen

Vendela Laukkanen

Hur viktigt tycker ni att det är att skaffa sig en utbildning?

– Det är absolut det allra viktigaste för alla, för oavsett om man vill bli skådespelare, idrottare eller dansare så är det alltid viktigt att ha en utbildning att ramla tillbaka på om det inte blir som man har tänkt sig. Vi tror på att kunskap är makt oavsett inom vilket område man vill utbilda sig i.

Vad har ni för framtidsplaner?

– Ända sedan vi var i New York första gången har vi haft en dröm om att flytta dit. Då skulle vi först öppna ett katthem och ett cupcake café på samma gång. Sedan ville vi ha ett eget klädmärke. Men nu studerar vi till jurister. Våra framtidsplaner kanske inte kommer vara detsamma om 5 år, men vi har alltid varit säkra på att vi vill öppna något eget och flytta utomlands.

Vad står högst upp på era önskelistor i år inför julen?

– Högst upp på önskelistan står alltid en resa, och som tur är så åker vi till Mauritius på juldagen, men en bikini eller en klänning till nyår skulle inte sitta fel.

Följ tvillingarnas vardag i bloggen wlaukkanens.myshowroom.se ››

Blogga på Myshowroom.se

Har du också en blogg på Myshowroom som du tycker bör uppmärksammas? Maila ditt tips till stina@myshowroom.se och skicka med dina allra bästa bilder! Har du ingen blogg hos oss är du varmt välkommen att börja blogga här och bli en del av MSR-gänget!

Alexandra Pallvid: “Jag har säkert över 30 bikinis och kan inte få nog”

alexandra-pallvid-intervju

Här får du lära känna Myshowroom bloggaren Alexandra Pallvid, 17 år, som driver bloggen Hejsan Alexs. Du får bland annat veta om hon är singel, vart hon helst reser och hur hon föredrar att shoppa!

Om Alexandra Pallvid

Ålder: 17år

Bor: Hovås, Göteborg

Gör om dagarna: På dagarna så går jag i skolan, fikar och umgås med vänner, tränar och bloggar!

Partner: Ingen partner för tillfället, haha.

Bloggat sen: Jag har bloggat sedan jag gick i 6/7an, så i ca 5 år.
Blogg: hejsanalexs.myshowroom.se

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

– Hm, svårt, men skulle beskriva mig själv som öppen, glad och ärlig.

Vad handlar din blogg om?

– Min blogg handlar om de mesta som på rör mitt liv. Allt från resor och vardag till tips och shopping.

Vad betyder bloggen för dig?

– Jag har som sagt haft bloggen i ett par år nu och den har varit, och är, en stor del av mitt liv. Jag älskar att blogga och jag är glad över att jag började blogga för fem år sedan.

Hur skulle du säga att din blogg har utvecklats genom åren?

– Min första blogg bestod av webbkamera bilder, korta meningar om min vardag och en massa ”<3” haha. På senare år så har jag börjat ta bloggen mer seriöst och satsar på välskrivna inlägg med bra kvalité på bilderna.

Vad är det bästa/sämsta du har varit med om som bloggare?

– Jag fått uppleva grymt mycket roliga grejer genom bloggen, men något av de roligaste var när jag och några andra bloggare hade en bloppis här i Göteborg för ca 1 år sedan, den blev väldigt lyckad och det var roligt att få träffa massa läsare! 
En tråkig sak som bloggen har fört med sig är att jag under perioder fått mycket elaka kommentarer och vissa har svidit mer än andra.

Vad har du för intressen?

-Det är lite tråkigt, men jag vet inte om jag skulle säga att jag har så många intressen. Kanske bloggen i så fall? Eller att umgås med mina vänner om de kanske räknas. Annars älskar jag att resa!

Spara eller slösa, vad passar bäst in på dig?

– Skulle säga att jag är en mix, jag är väldigt sparsam och lägger undan nästan allt jag tjänar så på det sättet är jag extremt sparsam men sedan får jag mitt studiebidrag att klara mig på under månaden och de bara rinner ur mina fingrar.

Hur shoppar du helst och vad?

– Jag har blivit lite halv lat och otålig så när jag shoppar här hemma i Sverige så föredrar jag faktiskt att internetshoppa, tycker att det är super smidigt och man ser tydligt vartenda plagg istället för att missa en massa plagg i trånga affärer. Jag har fått en dille på att shoppa bikinis och har en hel låda full hemma. Jag har säkert över 30 bikinis och kan inte få nog. Älskar färger, mönster och fina stenar/paljetter.

alexandra-pallvid-bikinisar

alexandra-pallvid-bikini-1

Favoritresmål?

– Måste svara Mexico på det, där har jag tillbringat två jular och det har vart oslagbart båda gångerna. Annars är jag ett stort fan av New York också, men det är ju två helt olika grejer och jag hade alltid valt solsemester framför storstadssemester.

Vad står högst upp på önskelistan inför jul i år?

– Jag har inte insett att julen börjar närma sig så detta är inget jag riktigt börjat fundera på, men högst upp på önskelistan kan jag ändå svara att en resa till ett varmt land står!

Hur ser du på framtiden, vad gör du om fem år?

– Om fem år så är jag 22 år, vid det här laget har jag antingen tagit upp skolan igen efter något/några år på resande fot och pluggar på någon högskola, förhoppningsvis i Göteborg, Lund eller Stockholm. Bor i egen lägenhet och hoppas såklart att jag fortfarande har mina kära vänner kvar nära. Eller så är jag fortfarande ute och reser. Kanske pluggar några kurser någonstans i USA eller Australien? Eller har ett jobb någonstans, förhoppningsvis på någon spännande plats i antingen en storstad som New York eller i något varmt paradis.

Följ Alexandra i bloggen: hejsanalexs.myshowroom.se ››