Trubbel i Paradiset!

DENNISM

Tre av Myshowrooms Superbloggar har dragit på en partyresa till den heta semesterorten Magaluf, men enligt Dennis verkar det inte lika hett längre om annat än bakom hans öron! Dennis är tydligen vansinnig då dom enligt honom lever i en svinstia. Ja, lite förståelse kan man ha för själva situationen då vi vet att utgången inte kan bli annat när man blandar dessa personligheter i ett och samma “trånga” rum.

Så här skrev Dennis:
 Nu är jag på riktigt dåligt humör! Funderar seriöst på att ringa och boka om min flygbiljett till imorgon bitti. Har försökt att hålla humöret uppe, vara trevlig och positiv men nu brister det fan snart. Vart ska jag börja.. Vi bor som packade sillar, det är totalt kaos och luktar skit i vår lägenhet, vi har inget toapapper, inga rena handdukar, bara kallvatten i duschen, alla är griniga, det bråkas, Paulina vill ta in på hotell ensam, jag blir sjuk hela tiden av all ohygien och det känns nästan som att ingen tar mig på allvar eller bryr sig om vad jag har att säga… Och det där är bara några av alla grejer. Tro mig.. Jag klarar mycket och jag är allt annat än den som måste bo i lyx och överflöd för att känna mig nöjd, men det här är bara TOO MUCH! Jag vill bara hem.
 
Vi får väl se hur utvecklingen av detta inferno ter sig dom sista dagarna i Magaluf.
 
Vill ni följa den galna trion gör ni det här på Hugo, Paow Och DennisM.

10 Vinnare av exklusiva Michael Kors solglasögon…

kors

Nu har du möjlighet att bli en av 10 vinnare av ett par riktigt snygga Solglasögon från Michael Kors värde ca 1700kr/st.  För er som inte vinner hittar ni solbrillorna på ABFAB

Tävlar gör du enkelt genom att motivera varför du ska vinna ett par av dessa grymma solglasögon. Tävlingen pågår tom fredagen den 29 april klockan 23:59. Kom ihåg att ange en korrekt mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutad! Dessa är vinnarna:

petrasplace.blogg.se/
vesterlunds.blogg.se/
jennyalexx.blogspot.com/
lisasjosten.myshowroom.se/
micahs.myshowroom.se
irinakr.blogspot.com/
fannysahlin.blogg.se/
www.anneliesdagbok.blogspot.com/
www.nattstad.se/hannastangberg

Ytterligare en vinnare kommer att presenteras


Blogg-Galapremiär! Tävla om biljetter till Never Say Never den 21 mars

Never-Say-Never-3D-Justin-B

Tävla och vinn biljetter den till förhandsvisning av Justin Biebers “Never say Never” vi lottar ut 10 platser, det är 5 biljetter och varje biljett är för 2 personer (så du kan ta med en polare).

Tävlingen avslutas den 18 Mars. Viktigt att ni svarar i kommentarsfältet med giltig mail så vi får tag på er snabbt! Behöver era namn så vi kan skriva er på Biolistan. OBS! Ingen åldersgräns, alla kan tävla. Du kommer gå på filmen tillsammans med Paow, Hugo, Nemo, Annie, Micah, Sebastian Krantz med flera….

Okej, här kommer tävlingsfrågan: I vilket land är Justin född?