Isabella och Odd väntar barn nummer 2

isabella-odd-barn-tva2

Vi säger stort grattis till Isabella, Odd som väntar sitt andra barn och sist men inte minst lille Gillis som ska få ett litet syskon i vår. Under tisdagskvällen berättade Isabella den glada nyheten.

Barnet beräknas komma i april 2015 och det blir då ca 17 månader mellan Gillis och hans syskon.

”Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla. Jag går in i vecka 13 i övermorgon och nya bebisen beräknas att komma den 14 april.” Skriver Isabella i sin blogg, läs hela hennes inlägg här: "Vi väntar barn"

Grattis önskar vi på MSR!

Foto: Isabella Löwengrip Spångberg

Babylycka! Miss Kenving gravid i vecka 13!

gravid-vecka-12-cajsa

Det har varit tyst i Cajsa Kenvings blogg under sommaren – tills idag då hon släppte den roliga nyheten att hon väntar barn. Myshowroom frågade Cajsa om den glada babylyckan, illamåendet och kommande tävlingar i Body Fitness!

Grattis Cajsa, vad roligt! Hur mår du?

– Tack så mycket! Jag mår bra förutom att jag spyr och mår illa! ☺

Har du mått illa hela den första tiden nu?

– Ja, sen dag ett men det börjar bli bättre nu. I början mådde jag illa och åt hela tiden, precis allt för då kändes det lite bättre. Gick upp 5-6 kg på en gång och blev väldigt vätskefylld, och i vecka 7-8 började jag spy allt mer och mer. Cirka 6-10 gånger om dagen. Jag var ganska uttorkad och blev sjukskriven. Men nu är jag på bättringsvägen.

Vad har du gjort för att motverka illamåendet? Finns det något som du har kunna behålla?

– Det som funkat för mig att behålla i magen är mannagrynsgröt, fin crisp, mandariner och röda äpplen manna- och risifrutti.

Är det därför som det har varit så tyst i bloggen?

– Ja, jag trodde först att jag var riktigt sjuk. Graviditeten var inte planerad, men väldigt önskad och välkommen. Hade väldigt konstiga symptom. Så jag la allt åt sidan och fokuserade på att bli bra igen. Sen när jag fick veta att jag var gravid ändrades livet helt och hållet.

missk

Hur har det gått med träningen, har du lagt den helt åt sidan?

– Jag har inte kunnat träna på 8 veckor på grund av illamåendet och alla kräkningar. Nu går jag promenader och cyklar mycket. Nu när jag mår bättre ska jag börja på gravidträning också med andra mammor, och så fort kroppen säger att jag mår bra kommer jag ge mig ut till gymmet igen. Jag har lagt det lite ofrivilligt åt sidan just nu men det är viktigt att lyssna på kroppen. Jag är snart färdigutbildad personlig tränare så träning kommer alltid vara en del av mitt liv.

Hur blir det med kommande tävlingar som ligger inplanerade?

– Tanken var att jag skulle tävla i Bodyfitness våren 2015, men det får jag skjuta lite på. Drömmen om att komma upp på scenen igen finns där och jag kommer att kämpa hårt för att komma i form efter förlossningen. Tiden får utvisa när jag är redo – men upp ska jag.

Följ Cajsa graviditet i hennes blogg: misskenving.se ››

Angelica: “Vi ska in nu!”

iform-forlossning

Flera av Myshowrooms fitnessbloggar är eller ska bli föräldrar, den 24/7 föddes Angelicas dotter Eliza. Angelica ser tillbaka på förlossningen som det häftigaste hon varit med om.

Nu har Angelica publicerat del 1 av sin förlossningeberättelse i bloggen, så här skriver hon:

"Efter att ha lagt på luren drar värkarna igång. Håller sig till en 30 sekeunder och kommer var 3-5 minut. Efter 2 timmar håller värkarna sig i ca 1,5 minut och kommer fortfarande var 3-5 minut men är så pass intensiva så jag kryper på golven/ duschen hemma och vet inte var jag ska ta vägen. Plötsligt börjar jag spy något sjukt mycket och då säger jag till Linus att ringa in… Eller enligt honom skrek jag: VI SKA IN NU!! Då ber jag honom att ringa in och sköterskan vill givetvis tala med mig. Jag får inte ut så många ord utan bara meddelar att det gör jävligt ont och jag måste in nu!"

Läs hela första förlossningsberättelsen här: Förlossningsberättelse del 1

Blogg: iform.myshowroom.se

Khloe Kardashian ryktas vara gravid

ryktas-vara-gravid

Kardashians systern och stjärnan, Khloe Kardashian njuter av en måltid på lyxiga Katsuya i Hollywood tillsammans med sin make och tillika LA Lakersspelaren Lamar Odom. Khloe bar en tight figurdress som väl avslöjade hennes kurviga figur och eldar därmed på ryktena om att hon skulle vara gravid. Vad tror du?

Khloe ryktas vara gravid

Andra mer säkra kort är vackra och gravida sångerskan Alanis Morissette. Här iförd en tight tröja med ett leende på läpparna på väg mot sitt hem i Kalifornien.

Alanis Morissette

Jamie Oliver och hans gravida hustru Jools Oliver lämnar London på väg till Portland Hospital.

 Jools Oliver gravid

Gravida Christina Applegate och hennes fästman Martin LeNoble i Malibu 2010.

christina-appelgate gravid

Den höggravida skådespelerskan Ali Larter lämnar av sin hund hos frisören i sällskap av sin make Hayes MacArthur. Paret sätter sig på café Griddle och äter en sen frukost för att sen gå vidare till biografen för eftermiddagsvisningen av Ali´s senaste film “Resident evil: Afterlife” i 3D

ali-larter-gravid