Amir Akrouti AKA Gaybloggen: ” Ge mig hår och hårfärg så är jag som ett barn på julafton”

gaybloggen-frisor

Amir har, som ni kanske sett här på Myshowroom, satt sig i skolbänken för att bli frisör. Nu är snart första skolveckan avklarad, så här ser han på utbildningen och framtiden som frisör!

Var vill du jobba?

– Jag skulle nog inte vilja jobba på en alltför känd frisörkedja. Vore roligt om folk kom till mig för att jag är duktig som frisör, och inte för att jag jobbar på "rätt salong".

Vad ser du mest fram emot?

– Ge mig hår och hårfärg så är jag som ett barn på julafton. Ser verkligen fram emot att lära mig allt tekniken att färga hår. Blir nog många experiment på nära och kära framöver, hehe.

Vilken skola går du i? 

– International Hair Academy. Dom har flera skolor i Norge och öppnar nu sin första i Stockholm, skönt med alldeles nya och fräscha lokaler.

Vems hår skulle du allra helst vilja klippa?

– Kissies!!! Såååå många gånger som jag lekt med hennes löshår i våra yngre dagar. Dags att vi avancerar oss och tar fram frisörsaxen tycker jag.

Vilket tror du kommer vara mest spännande?

– Jag kan självklart ha fel, men något säger mig att det är något svårare med herrklippning, just de korta frisyrerna, så det ska bli spännande att se hur det går och hur man utvecklas.

Följ Amirs utveckling under utbildningen i hans blogg:
Gaybloggen.myshowroom.se ››

Amir: “Man vill ju inte skada en nagel i onödan!”

roadtrip

Amir, aka Gaybloggen, är på roadtrip i en något äldre bil från 1985. Nyligen spenderades några dagar på Öland och nu har det burit av mot Malmö.

I bloggen skriver Amir:

"Har man en äldre bil så får man vara förberedd på att den är lite struligare än dagens moderniteter. Linus bil fick motorstopp igår på väg hem från alla ärenden så André fick knuffa igång den medan jag stod med kameran och gick igenom dagens bilder… man vill ju inte skada en nagel i onödan 😉 Haha!! Bilen är från 1985 men tycker att den kör på riktigt ordentligt. Fick lov att köra den men tackade nej haha, kul att råka fucka en sån där bil… huaah!"

Häng på Amir under hans och vännernas roadtrip, eller som Amir också beskriver resan, "bögarna på turné", här: gaybloggen.myshowroom.se ››

roadtrip-amir