Ny header på gång?

foto
Hugo skriver i sin blogg att han, Paow och Steffi är på kontoret där Paow och Steffi ska fotas. Är det nya headers på gång kanske?

Hugo själv har ju fått en ny nyligen så det är väl inte mer än rätt. Paow kan ju inte vara brunett på sin blogg hur länge som helst heller, det överensstämmer ju inte med verkligheten. Och bloggare representerar ju verkligheten, eller?

Det säger POW om Paows bilder i alla fall.

Så lätt skapar du collage

collagemyshowroom

Nu kan vem som helst skapa ett eget collage utan några kunskaper i Photoshop eller annat bildredigeringsprogram. Ladda bara hem Shape Collage, skapat av Windows, till din dator. På några sekunder är du redan igång och skapar egna collage. Ta en snabb titt på instruktionsvideon nedan och se möjligheterna med Shape Collage.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iMrSkUzg7ws[/youtube]

heart

Beatrice Norenius

beatrice

Namn och ålder?
Jag heter Beatrice Norenius och fyller hela 19 vårar i september.
Sysselsättning?
Just nu går jag mitt sista år på samhällsvetenskapliga linjen på Duveholmsgymnasiet. Så för tillfället ägnar jag nästintill all min tid åt skolan och åt bloggen förstås.
Vad har du för utrustning när du fotar?
De flesta utav mina kort tar jag med min Nikon D3000. Objektivet jag använder heter 18-55 VR. Jag ska faktiskt erkänna att jag är lite utav en nybörjare i fotovärlden. Efter att jag gått en fotokurs tog fotograferingen mig med storm. Jag är tokintresserad och utforskar de mesta som har med foto att göra på egen hand.
Vilket är ditt favoritmotiv?
Oj, favoritmotiv, det var svårt. För att inte låta allt för tråkig och originell så ska jag inte säga att jag gillar att fota “allt”. Om jag var tvungen att välja något så måste jag nog säga naturen. Jag fullkomligt älskar att fota i skogen, ute på ängar eller vid vattnet.
Vad kommer man få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer man få läsa om de saker som får mig att må bra. Min vardag, mina resor, mina underbara vänner, musik, mode och så kommer man få se en herrans massa foton förstås. Som läsare får man ta del av mitt liv som en väldigt förväntansfull 18-årig och blivande student som drömmer om framtidens alla äventyr. Jag hoppas framförallt att kunna bidra med en massa med vackra foton och glädjefyllda inlägg.
Stadsliv eller lantliv?
En väldigt knepig fråga måste jag säga. Under mina första levnadsår bodde jag centralt i huvudstaden och nu bor jag väldigt lantligt. Jag är som sagt väldigt svag för naturen och att bara kunna ta ett morgondopp på sommaren är ju alldeles underbart. Men å andra sidan så älskar jag pulsen och shoppingen i storstäderna. Nej, jag kan faktiskt inte välja. Både statslivet och lantlivet har sina för- och nackdelar, men jag måste säga att båda delarna lockar mig.

Besök Beatrice Norenius blogg här och hälsa henne välkommen till Myshowroom!