Millennium spelas in i Sverige

millennium

Som  många vet om sedan tidigare ska det göras en Hollywood-variant på Millenniumtrilogin och delar av den kommer att spelas in i Sverige. Alla utomhusscener kommer att spelas in både i och utanför Stockholm.

Det är fortfarande oklart vilka som kommer att spela huvudrollerna Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist men som producent och regissör står Scott Rubin respektive David Fincher.

Foto: Filmposter från Nordisk Film
Källa: Aftonbladet.se

Sommarens filmschema

Eclipse

Denna sommaren kommer förhoppningsvis bli en av de mest inkomstbringande somrarna inom film, även i Sverige. Många av storfilmerna är uppföljare och starten går egentligen redan nu i april.

April startar med uppföljaren av Iron Man, maj har bland annat Sex and the City 2 och Robin Hood att bjuda på. I juni får vi se bland annat uppföljaren på Nanny McPhee och tredje filmen i Twilight-serien, Eclipse. Resten av sommaren består bland annat av Shrek, Toy Story, Salt och Karate Kid.

Kinnaman klar för Hollywood

Kinnaman

Enligt Nöjesbladet är nu Joel Kinnaman, känd från “Snabba Cash”, klar för sin första amerikanska långfilm. Filmen heter “The Darkest Hour” och kommer att börja spelas in i början av sommaren.

Filmen kommer att handla om ett gäng ungdomar som försöker överleva när jorden invaderas av aliens.

Läs hela artikeln här!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Harry Potter skrivs om

HarryPotter

Nöjesbladet skrev i förra veckan att det hemliga manuset för den sista filmen om Harry Potter glömts på en pub och att manuset nu ska skrivas om. Tidningen Sun ska ha kommit över en kopia av manuset men har valt att inte avslöja några av de stora förändringar gentemot boken som sägs komma i filmen.

Den sista filmen kommer att delas upp i två delar och den första delen har premiär i november i år.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Den nya Salander?

KirstenStewart

19-åriga Kristen Stewart är mest känd som Isabella Swan i Twilight, men är nu enligt Aftonbladet en het kandidat till rollen som Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Millennium-trilogin.

Många i Hollywood ser henne som given för rollen då hon är kortväxt och både enkel och vacker. Vem som ska spela Mikael Blomqvist är dock fortfarande oklart.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Uppföljare på Avatar

Avatar1

Monica, som bloggar här på Myshowroom, skrev igår att det kommer att komma en fortsättning på succéfilmen Avatar. Kriteriet var att filmen skulle gå med 1 miljard dollar i vinst och den är nu uppe i 2,6 miljarder dollar.

Det finns än så länge ingen tidsram för projektet men förhoppningsvis tar det inte lång tid!

Klicka här för att komma till Monicas blogg.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Rapace gästar Skavlan

Rapace

Imorgon (fredag) gästar det äkta paret Rapace Skavlan där de berättar om sina framgångar inom film och teater. Noomi Rapace har blivit Lisbeth Salander med hela svenska folket medan Ola är troligen är mest känd som polisen Stefan Lindman i flera Wallander-filmer. Han har även en roll i serien Solsidan som sänds på TV4. I höst kommer de dock att synas tillsammans av filmatiseringen av “Svinalängorna”.

Se programmet kl. 21.00 på SVT1 imorgon!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Änglavakt

änglavakt

Filmen “Änglavakt” handlar om Ernst och Cecilia som är ett perfekt par. De har bra jobb, ett bra förhållande och allt är helt enkelt perfekt fram till en dag när allt plötsligt vänds upp och ner. Deras son Alexander hamnar i koma efter en olyckshändelse och svävar mellan liv och död. När allt är som mörkast träffar de en person som förändrar deras tillvaro på ett positivt sätt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83rAJmzVpFM[/youtube]

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail