FEBBS – “Var inte besatta av att tjäna pengar!”

Febbs1

Louise Carlstedt är 17 år och bor i Stockholm. Hon pluggar just nu på gymnasiet men driver även den populära bloggen “FEBBS” sedan början på 2009.

Varför tror du att din blogg lockar så många?
– Jag vet inte riktigt. Jag bryr mig inte om att vara bäst, störst och vackrast i bloggvärlden, jag är mig själv och bjuder på mig själv bara.

Louise tycker att det har blivit otroligt mycket fokus på pengar och om man tjänar något på sin blogg. Hon tjänar i dagsläget inget på sin egen blogg och tycker inte att man ska glömma att blogga för att det är kul i första hand.
– Var inte besatta för då blir det ingen bra blogg, säger Louise.

Febbs2

Du bloggar ganska mycket om mode. Är du modeintresserad?
– Jag kan inte säga att jag varit modeintresserad, eller att jag är det men jag älskar att shoppa och när man hittar mycket snygga kläder man vill ha eller inspireras av så är det underbart att kunna dela med sig och tipsa folk. Mitt budskap med bloggen är att visa ungdomar att man kan ha en egen stil, fast man inte köper dyra kläder. Jag lägger ju i princip bara upp budgetkläder.

Hur klär du dig i vår och sommar?
– I det jag tycker är snyggt! Ljusslitna shorts, stora skjortor (även på sommaren, ja, tänk va underbart det kommer fläkta) klackskor, blommiga toppar.

Vad är det roligaste med att blogga?
– Att hjälpa mina läsare och ge de bättre självförtroende, både stilmässigt och i sinnet. Alla kommentarer man får in dagligen är guld värda och jag skriver det jag vill skriva, och jag får kritik på en gång.

Till bloggen