Isabella och Odd väntar barn nummer 2

isabella-odd-barn-tva2

Vi säger stort grattis till Isabella, Odd som väntar sitt andra barn och sist men inte minst lille Gillis som ska få ett litet syskon i vår. Under tisdagskvällen berättade Isabella den glada nyheten.

Barnet beräknas komma i april 2015 och det blir då ca 17 månader mellan Gillis och hans syskon.

”Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla. Jag går in i vecka 13 i övermorgon och nya bebisen beräknas att komma den 14 april.” Skriver Isabella i sin blogg, läs hela hennes inlägg här: "Vi väntar barn"

Grattis önskar vi på MSR!

Foto: Isabella Löwengrip Spångberg

Hugo sammanfattar veckan som gått

blondinbella
Hugo presenterar en bloggresumé för veckan som gått.
Han nämner Kissies vikt, Micah och Kevins fram och tillbaka-förhållande, Isabelle Strömbergs modeprogram (eller vad det nu är för något) och Blondinbellas publicerande av fyllesms från uppvaktande charmör (eller vad det nu var för något). Bra gjort Hugo!

Jag gillar särskilt hans kommentar
“…man kan ta skandalbloggandet från Blondinbella men aldrig Blondinbella från skandalbloggandet!”

Utöver det har Blondinbella varit hemlig gäst på Nyhetsmorgon igår där hon pratade om hur det är att vara känd bloggare och entreprenör. Utan pappas inblandning. Hade hon bara inte lagt upp de där smsen på bloggen hade jag tyckt att hon var helcool.

VIKTIGT i bloggsfären

paow

Bloggdrottningarna Blondinbella, Kissie och Paow har nyligen berättat vad de väger. Intressant eftersom vikt nästan alltid är hemlighetsstämplat. Varför släpper alla bomben samtidigt?

Kissie ligger på 48 kg och Paow på 46 kg. De väger ungefär 20 kg mindre än Blondinbellas sunda kropp. Kissie har publicerat bilder på sig själv från i somras där hon påstår sig väga 20 kg mer. Alltså runt 70 pannor. Hon har döpt bildfilerna till ”fet.jpg” och lagt upp på bloggen. Imorgon ska hon operera sig, undrar om det kommer tas bort eller läggas till kilon?

Isabella Löwengrip är Årets Affärsnätverkare 2010

blondibella

Den 23 november utsågs Årets Affärsnätverkare 2010 och vinnaren är Isabella Löwengrip (Blondinbella). Konkurrensen var tuff och bland de nominerande fanns både kända och okända, duktiga affärsnätverkare. Bland dessa kan nämnas Paolo Roberto, Maria Rankka, Pigge Werkelin, Sven Hagströmer och Johan Stael von Holstein.

20-åriga Isabella Löwengrip från Stockholm är mest känd som en av Sveriges största bloggerskor – Blondinbella. Bloggen startade Isabella redan som 14-åring och den har idag flera hundratusen läsare per vecka. I bloggen får man följa Isabella i hennes fartfyllda vardag som innehåller allt från kändisfester, politik och föreläsningar till jobbmöten. Förutom bloggen äger Isabella även 80 procent av Blondinbella AB som säljer annonser och driver bloggens kommersiella verksamhet, hon har startat nätbutiken Bellme och designar en egen klädkollektion. Isabella har också en egen TV-show, hon har skrivit en bok om självförtroende, är en flitigt anlitad föreläsare och kommer att medverka i en ungdomsfilm.

Foto: Linnea Frank

Skatteverket granskar storbloggare

blondinbella katrin

Sveriges populäraste bloggare är attraktiva reklamplatser för företag, särskilt de som vill synas billigt. För en annons på bloggar med hög trafik får företagen betala dyra pengar, ett sätt för dem att komma undan det är att skicka sina produkter till populära och duktiga bloggare i hopp om att de ska skriva om deras produkter i sina bloggar.

– Vi ser inte det här som presenter och gåvor, utan det är att betrakta som ersättning bloggaren får för att utföra ett arbete eftersom de skriver om varor och på så sätt gör reklam för dem, säger Karin Andersson på Skatteverket till dn.se.

Till newzglobe.com har tre av Sveriges största bloggare, Katrin Zytomierska, Isabella Löwengrip “Blondinbella” och Alexandra Nilsson “Kissies”, skrivit en gemensam krönika om Skatteverkets syn på deras verksamheter. Här är ett litet utdrag ur krönikan.

Det senaste i raden av “aktioner mot bloggare” är att vi nu ska krävas på skatt för de gåvor som vi får från företag. Men var ligger logiken i det resonemanget? Ber vi om de här gåvorna? Är det någon som frågar oss om vi vill ha deras grejer? Eller är det så att företag och PR-byråer skickar över prylar i hopp om att vi ska tacka, bocka och sen skriva om dem? Nu är det inte bara till bloggare de skickar sina produkter.

På precis samma sätt och med samma förhoppningar prylbombarderar de landets alla tidningsredaktioner. Men bryr sig Skatteverket om det? Närå! Varför skulle det vara så mycket värre att skicka prylar till en bloggare än till en tidningsredaktion?

I 90 procent av fallen då vi får produkter budade till oss, skickade till oss, hängda på våra ytterdörrar, är det fullkomligt ointressant skit. Oftast hamnar det rätt i papperskorgen. Ska vi betala skatt för det då också?

Läs hela krönikan här Ställ in häxjakten, Skatteverket!

Vad tycker du? Ska vi bloggare betala skatt för de produkter som företag kan tänkas skicka ut?

stina_redRedaktör: Stina
Läs Stinas blogg här
Tipsa Stina, skicka ett mail

Bella & Tyra Show

show

Bella & Tyra Show kommer att livesändas på Blondinbellas blogg, Tyras blogg och på Nyheter24. Showen kommer att handla om bloggvärlden, skvaller och allt som hör det till.

I premiäravsnittet kommer de att gästas av Kenza, som även hon driver en av Sveriges största bloggar. Den 11 mars kl 21.00 sätter det igång!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=28U4DvY8Z-I[/youtube]

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail