Cornela Smrecki om att leva med add/bipolär eller borderline

cornelia-smrecki-myshowroom-515x340

"Alltid något fel, blir aldrig frisk. Nya läkemdel, högre doser och mår skit. Att leva med ADD är jobbigt som det är men även att jag ska göra en utredning för borderline och bipolär för min läkare tycker att det riktar åt det hållet. Jag med, jag har en känsla att det är något mer än ADD."

Cornelia Smrecki delar med sig i bloggen kring känslorna att känna sig svag och inte veta vad hon ska göra med sitt liv. Sökandet efter svar på frågorna kring om hon har borderline eller är biopolär. I sitt inlägg skirver hon:

"Jag är diagnoserad som depremerad vilket kan leda till bipolär i framtiden om allt startar med en depression. Mitt liv är i skov nästan hela tiden, imorgon kan jag hata mitt liv, idag kan jag älska mitt liv. När jag älskar mitt liv vill jag ge bort så mycket, jag vill göra andra glada för att jag kan vara så onormalt glad. Sen nästa dag, vill jag vara ensam, vill inte prata med någon.. jag stänger in mig och hatar livet."

Läs hela inlägget här i hennes blogg: Att leva med add/bipolär eller borderline ››

Myshowroom intervjuar Therese Persson: ”Jag lever min dröm idag”

thersepersson-intervju

Veckans intervju är med Myshowroombloggaren Therese Persson, 22 årig skåning som idag är bosatt i Stockholm där hon studerar till musikalartist. Här får du lära känna Therese lite mer!

Vad gör du om dagarna?

– Jag studerar till musikalartist på SMU (Stockholms musikal och artistutbildning), vilket innebär att jag utbildar mig till sångare, dansare och skådespelare.

theresepersson

Hur kommer det sig att du började blogga?

– Jag tyckte för några månader sedan att det var dags att starta upp en blogg som följer min väg genom min utbildning och fram till mitt slutliga mål, att bli artist! Jag har en studio hemma som jag spelar in musik på så tanken är att jag ska koppla mitt soundcloud konto till bloggen så folk kan ta del av min musik!

Vad gör du mer på din fritid?

– Jag är gammal elitidrottare (innebandyspelare) så träningen är en stor del av mig, därför fylls tiden utanför skolan upp med träning och hälsa, det får mina läsare ta stor del av. Jag skulle även vilja utbilda mig till näringsfysiolog/PT i framtiden! Att få träna artisteliten och undervisa på våra artistskolor är ett långsiktigt mål jag har.

theresepersson-skola

Vad vill du ge dina läsare?

– Bloggen är till för musikintresserade och för att inspirera andra att följa sina drömmar. Jag lever min dröm idag i Stockholm på SMU. På Myshowroom finns det ingen direkt artist som bloggar, min förhoppning är att folk tycker att musiken och träningen är en spännande mix att läsa om.

Kika in hos Therese Persson och följ hennes resa till att bli artist här: tesspersson.myshowroom.se ››

BILDER – AW med Myshowrooms bloggare

aw-msr-hugo-sharareh

I fredags hade vi på Myshowroom en after work med ett glatt gäng bloggare från både Myshowroom och vår andra sajt Vimedbarn.se. På plats var bland annat Hugo, Bianca, Rosanna, Jenny aka Thaipinnen och Douglas, se mingelbilderna här.

Bild ovan: Hugo & Sharareh

After worken som anordnades i samarbete med restaurangen Bankomat Seaside på Liljeholmskajen blev en lyckad kväll där flera av bloggarna fick chansen att lära känna varandra ännu lite bättre.

På plats bjöds det på goda drinkar – med och utan alkohol – och tilltugg från Bankomat Seaside.

– Det blev bra tryck och jag tror alla var nöjda och glada, skriver Hugo om kvällen i sin blogg.

aw-msr-douglas-ellen-bianca

Douglas, Ellen & Bianca

cmsr

Jenny, Cornelia, Elin & Juliah

MSR-AW1

Stina (Chefredaktör) & Isabelle

aw-msr-martin-hugo-jimmy

Rackartygarna Martin, Jimmy & Hugo

r

Hugo & Rosanna

aw-msr-jimmy

Jimmy & Elin

aw-vmb-msr1

Jenny, Madde, Emelina & Regina

aw-msr-vmb

Jessica, Isabella, Eva-Lotta & Jimmy

 

Stort tack till alla som hade möjlighet att komma och träffas med oss i fredags!

/ Stina & Hugo

Amir: “Man vill ju inte skada en nagel i onödan!”

roadtrip

Amir, aka Gaybloggen, är på roadtrip i en något äldre bil från 1985. Nyligen spenderades några dagar på Öland och nu har det burit av mot Malmö.

I bloggen skriver Amir:

"Har man en äldre bil så får man vara förberedd på att den är lite struligare än dagens moderniteter. Linus bil fick motorstopp igår på väg hem från alla ärenden så André fick knuffa igång den medan jag stod med kameran och gick igenom dagens bilder… man vill ju inte skada en nagel i onödan 😉 Haha!! Bilen är från 1985 men tycker att den kör på riktigt ordentligt. Fick lov att köra den men tackade nej haha, kul att råka fucka en sån där bil… huaah!"

Häng på Amir under hans och vännernas roadtrip, eller som Amir också beskriver resan, "bögarna på turné", här: gaybloggen.myshowroom.se ››

roadtrip-amir

Kissie håller hårt i sina bröst

implantat

Kissie har vaknat upp och håller hårt i sina gamla bröst. Operationen verkar ha gått bra men hon vill inte berätta mer än att hon bytt ut sina förra implantat.

Implantaten har bytts ut och stoppats in under bröstmuskeln istället för över. Den förra kliniken gjorde fel när de satte implantaten över bröstmuskeln vilket ledde till att Kissie haft bröstsmärtor och att brösten sjunkit och blivit olika stora. Nu är den stora frågan: Är det så att hon har bytt till större eller mindre? På bilderna ser de onekligen mindre ut…

Tjejen bakom Lily-bloggen

LindaBlom
Fotograf: Emma Bertilsson

Linda Blom beskriver sig själv som en go och glad värmlänning med hjärtat på det rätta stället. Hon brinner för färg och form och älskar foto, inredning, kläder, hårvård och webbdesign. Hon bor tillsammans med sin sambo och de två små chihuahuatjejerna Polly och Tyra, och är just nu i full gång med att leta efter en ny lägenhet i Karlstad.


Vad handlar din blogg om?

– Jag har alltid älskat att skriva så det föll sig naturligt att börja blogga. Bloggen är svår att placera inom en speciell genre då den handlar om allt från hår- och hudvård till tävlingar till inredning, kläder, chihuahua och en massa Linda.

Bloggen har blivit som en liten bebis för mig då jag har jobbat med den under så lång tid och det jag får mest respons på är faktiskt de personliga inläggen. De som handlar om livet och tankar! Möjligheten att skriva av sig och kontakten med läsarna är oerhört viktig.

LindaVovvar

Tjäna pengar på bloggen

Många större bloggare tjänar pengar på sin bloggar och det gör även Linda. Hon har försörjt sig på bloggen ett tag men har nu även fått ett extrajobb på Minomin. Linda tror inte att hon hade fördel av att ha en stor blogg när hon sökte sitt jobb utan att hon hade samma förutsättningar som de andra som sökte samma jobb. Dock har bloggen givit henne chansen att prova mycket produkter och har därmed fått god produktkännedom – DET är en fördel.

I april är det bloggfest i Borlänge, dit Linda är inbjuden, och efter det tar hon det som det kommer.

Lindas tips till er bloggare där ute

– Jag tycker inte att man skall sträva efter att bli stor, man ser ofta igenom sådana texter. Blogga från hjärtat. Kommentera mycket andra bloggar och var aktiv.

5 snabba med Linda Blom

Jul eller påsk?
Jul

Inredning eller mode?
Inredning

Dator eller TV?
Dator

Lila eller rosa?
Lila

Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar eller bada i en fontän på ett torg?
Gå runt i en Lisebergskanindräkt en hel sommar

Klicka här för att komma till Lily-bloggen!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Camilla Waltin

camilla

Beskriv dig själv med 3-5 ord: En rolig, kreativ, kläd- och sporttokig tjej som ser positivt på livet.
Nämn tre saker som får dig att må bra: Jag älskar att hela tiden vara aktiv vare sig det är en heldag på stan med min bästa kompis, en mysig hemmakväll med min pojkvän eller genom att kasta lite boll på handbollsplanen.
Kaffe eller te? Helt klart kaffe latte.
Solsemester eller skidsemester? Vilken var bästa semestern? Är ingen direkt stjärna i backen så solsemestern toppar listan. Den bästa semestern är nog från i somras då jag och min pojkvän var på Kreta en vecka. Underbart!!
Fredrik Reinfeldt eller Blondinbella? Blondibella, girl power!!
Mysig hemma kväll eller partynatt? En galen partynatt med mina bästa vänner följt utav en mysig hemma kväll dagen efter.
Vilket är ditt bästa filmtips? För oss blödiga filmtittare måste jag definitivt rekommendera Pearl Harbor. En film som man kan se om och om igen utan att tröttna.

Vi passar på att hälsa Camilla välkommen till Myshowroom! Besök hennes blogg camillawaltin.myshowroom.se här!