Sofie Norman släpper sin tredje Podcast – “Att bli dumpad”

sofienorman_515x340

Myshowroom-bloggaren Sofie Norman följer trenden och startar tillsammans med en vän sin egen podcast.

Avsnitt 3 är inspelat och ligger nu uppe, berättar Sofie som tillsammans med kompisen Johanna startat sin egen podcast där dem tar upp ämnen som rör deras vardag.  

I veckans avsnitt behandlar dem ämnet  "att bli dumpad" och pratar mycket om hur man går vidare. Vi delar med oss av våra egna förhållanden och erfarenheter, berättar Sofie.

Veckans podcast "Att bli dumpad" hittar ni HÄR

 

Kenza och Tyra lämnar paradiset

kenza

Blogg: Kenza
Efter två veckors lång semester är nu Kenza och Tyra med pojkvänner snart på väg hem igen. Har du följt tjejernas bloggar under resans gång såg du säkert videon när Tyra ska rädda Kenza från att drunkna. Om inte, se den här!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=loCWYNFxMY0[/youtube]

Rösta fram din favorit

START

Nu är det dags att rösta fram Veckans blogg som presenteras på startsidan på måndag nästa vecka! De nominerade denna vecka är:

1. Den galna mamman
2. Katarinaz
3. Erica Perzzon
4. Milly

Rösta på din favorit genom att lämna en kommentar här nedan med namnet eller numret för den blogg du vill rösta på, du får bara rösta en gång. Tipsa dina läsare om att du har röstat och på vem så att din favorit får flest röster. De nominerade kan inte rösta på sig själva, men tipsa era läsare så mycket det bara går.

1 . Den galna mammanCRAZY

2 . KatarinazKATARINAZ

3 . Erica PerzzonERICA

4 . MillyMILLY