Vinn biljetter till förhandsvisning av Kommissarie Späck

Kommissarie Späck

Vinn biljetterna till förhandsvisningen av Kommissarie Späck, det enda du behöver göra är att motivera nedan varför du och en vän ska vinna varsin biljett till förhandsvisningen! Fem stycken vinner två biljetter var! Kommissarie Späck visas den 2:a juni kl. 21:00 i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Lycka till, senast den 1/6 14:00 måste du ha tävlat!

[youtube width=”416″ height=”335″]http://www.youtube.com/watch?v=-MQtjsE8mnE[/youtube]

Tycker du karaktärerna är sköna? Här hittar du dem på facebook!
Kommissarie Späck-gruppen
Kommissarie Späcks profil
Irene Snusks profil
Grünwald Karlssons profil

Harry Potter skrivs om

HarryPotter

Nöjesbladet skrev i förra veckan att det hemliga manuset för den sista filmen om Harry Potter glömts på en pub och att manuset nu ska skrivas om. Tidningen Sun ska ha kommit över en kopia av manuset men har valt att inte avslöja några av de stora förändringar gentemot boken som sägs komma i filmen.

Den sista filmen kommer att delas upp i två delar och den första delen har premiär i november i år.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Uppföljare på Avatar

Avatar1

Monica, som bloggar här på Myshowroom, skrev igår att det kommer att komma en fortsättning på succéfilmen Avatar. Kriteriet var att filmen skulle gå med 1 miljard dollar i vinst och den är nu uppe i 2,6 miljarder dollar.

Det finns än så länge ingen tidsram för projektet men förhoppningsvis tar det inte lång tid!

Klicka här för att komma till Monicas blogg.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Änglavakt

änglavakt

Filmen “Änglavakt” handlar om Ernst och Cecilia som är ett perfekt par. De har bra jobb, ett bra förhållande och allt är helt enkelt perfekt fram till en dag när allt plötsligt vänds upp och ner. Deras son Alexander hamnar i koma efter en olyckshändelse och svävar mellan liv och död. När allt är som mörkast träffar de en person som förändrar deras tillvaro på ett positivt sätt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83rAJmzVpFM[/youtube]

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Sex and the City 2

Sex N City - Footer

Filmen Sex and the City hade premiär 2008 och spelade in över en och en halv miljard kronor världen över. I slutet på maj kommer uppföljaren med samma regissör och samma skådespelare. Patricia Field har återigen fått uppdraget att styla tjejerna.

Bilder på tjejerna har tagits bland annat i New York och i öknen så man undrar ju vad som väntar dem denna gången! Det har även spekulerats i att Victoria Beckham ska medverka i filmen men det är inget som har blivit officiellt. Däremot kommer vi bland annat att få se både Penélope Cruz och Miley Cyrus.

Under året har det dessutom spekulerats i en tredje och avslutande film för SATC-tjejerna och de verkar alla vara intresserade. Vi får väl se hur det blir med den saken men under tiden fokuserar vi på biopremiären av Sex and the City 2.

CARRIE ON!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7vPSR1RlXX8[/youtube]

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Millennium – hela historien

millennium

Millennium-triologin skrevs av Stieg Larsson och har även visats på biografer runt om i Sverige och även i utlandet. Den första delen, “Män som hatar kvinnor”, gick upp på bio i februari förra året och drog 1,8 miljoner biobesökare på bara 30 dagar, vilket är nordiskt rekord. Filmen har sedan sålts till 25 länder utanför norden och vunnit en guldbagge för “Bästa film” 2010.

Uppföljarna “Flickan som lekte med elden”  och “Luftslottet som sprängdes” hade biopremiär i september 2009 respektive november 2009.

Nu visas hela historien om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist på SVT. Varje lördag i sex veckor kommer serien att sändas och starten var redan i lördags men för er som missade det finns det möjlighet att se en repris på fredag. TV-serien är drygt en och en halv timma längre än filmerna och bjuder på fördjupningar av både historier och karaktärer.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Titanic i 3D

titanic

Våren 2012 kan Titanic komma att återigen visas på bio, detta för att uppmärksamma att det är 100 år sedan Titanic sjönk. Regissören James Cameron sa till USA Today för bara ett par dagar sedan att han vill börja konvertera filmen.

Titanic kom ut redan 1997 och blev en stor succé och hade fram till 2010 spelat in mer pengar än någon annan film i världen. Filmen vann 11 Oscars och är alltså en av de tre filmen som har vunnit flest.

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail

Alice i underlandet

johnny-depp-alice

Idag har Tim Burtons tolkning av Alice i Underlandet världspremiär. Filmen handlar om 19-åriga Alice (Mia Wasikowska) som av en slump hamnar i Underlandet när hon försöker undkomma ett frieri. Det hon inte vet är att hon befann sig där för tio år sedan och nu får hon veta att hon är den enda som kan döda draken Jabberwocky, eller Tjatterslå som karaktären översätts till på svenska.

Förutom Mia Wasikowska medverkar även bland andra Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway och Alan Rickman i filmen som har fått både positiv och negativ kritik i media.

Filmen kommer att visas på biografer runt om i landet!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail