Alexandra Pallvid: “Jag har säkert över 30 bikinis och kan inte få nog”

alexandra-pallvid-intervju

Här får du lära känna Myshowroom bloggaren Alexandra Pallvid, 17 år, som driver bloggen Hejsan Alexs. Du får bland annat veta om hon är singel, vart hon helst reser och hur hon föredrar att shoppa!

Om Alexandra Pallvid

Ålder: 17år

Bor: Hovås, Göteborg

Gör om dagarna: På dagarna så går jag i skolan, fikar och umgås med vänner, tränar och bloggar!

Partner: Ingen partner för tillfället, haha.

Bloggat sen: Jag har bloggat sedan jag gick i 6/7an, så i ca 5 år.
Blogg: hejsanalexs.myshowroom.se

Hur skulle du beskriva dig själv som person?

– Hm, svårt, men skulle beskriva mig själv som öppen, glad och ärlig.

Vad handlar din blogg om?

– Min blogg handlar om de mesta som på rör mitt liv. Allt från resor och vardag till tips och shopping.

Vad betyder bloggen för dig?

– Jag har som sagt haft bloggen i ett par år nu och den har varit, och är, en stor del av mitt liv. Jag älskar att blogga och jag är glad över att jag började blogga för fem år sedan.

Hur skulle du säga att din blogg har utvecklats genom åren?

– Min första blogg bestod av webbkamera bilder, korta meningar om min vardag och en massa ”<3” haha. På senare år så har jag börjat ta bloggen mer seriöst och satsar på välskrivna inlägg med bra kvalité på bilderna.

Vad är det bästa/sämsta du har varit med om som bloggare?

– Jag fått uppleva grymt mycket roliga grejer genom bloggen, men något av de roligaste var när jag och några andra bloggare hade en bloppis här i Göteborg för ca 1 år sedan, den blev väldigt lyckad och det var roligt att få träffa massa läsare! 
En tråkig sak som bloggen har fört med sig är att jag under perioder fått mycket elaka kommentarer och vissa har svidit mer än andra.

Vad har du för intressen?

-Det är lite tråkigt, men jag vet inte om jag skulle säga att jag har så många intressen. Kanske bloggen i så fall? Eller att umgås med mina vänner om de kanske räknas. Annars älskar jag att resa!

Spara eller slösa, vad passar bäst in på dig?

– Skulle säga att jag är en mix, jag är väldigt sparsam och lägger undan nästan allt jag tjänar så på det sättet är jag extremt sparsam men sedan får jag mitt studiebidrag att klara mig på under månaden och de bara rinner ur mina fingrar.

Hur shoppar du helst och vad?

– Jag har blivit lite halv lat och otålig så när jag shoppar här hemma i Sverige så föredrar jag faktiskt att internetshoppa, tycker att det är super smidigt och man ser tydligt vartenda plagg istället för att missa en massa plagg i trånga affärer. Jag har fått en dille på att shoppa bikinis och har en hel låda full hemma. Jag har säkert över 30 bikinis och kan inte få nog. Älskar färger, mönster och fina stenar/paljetter.

alexandra-pallvid-bikinisar

alexandra-pallvid-bikini-1

Favoritresmål?

– Måste svara Mexico på det, där har jag tillbringat två jular och det har vart oslagbart båda gångerna. Annars är jag ett stort fan av New York också, men det är ju två helt olika grejer och jag hade alltid valt solsemester framför storstadssemester.

Vad står högst upp på önskelistan inför jul i år?

– Jag har inte insett att julen börjar närma sig så detta är inget jag riktigt börjat fundera på, men högst upp på önskelistan kan jag ändå svara att en resa till ett varmt land står!

Hur ser du på framtiden, vad gör du om fem år?

– Om fem år så är jag 22 år, vid det här laget har jag antingen tagit upp skolan igen efter något/några år på resande fot och pluggar på någon högskola, förhoppningsvis i Göteborg, Lund eller Stockholm. Bor i egen lägenhet och hoppas såklart att jag fortfarande har mina kära vänner kvar nära. Eller så är jag fortfarande ute och reser. Kanske pluggar några kurser någonstans i USA eller Australien? Eller har ett jobb någonstans, förhoppningsvis på någon spännande plats i antingen en storstad som New York eller i något varmt paradis.

Följ Alexandra i bloggen: hejsanalexs.myshowroom.se ››

9 snygga must have bikinis 2014 – 40% på semestermåsten!

Hetaste badmodet

Få upp till 40% rabatt på sommarens hetaste badmode! Se utvalda favoriter bland snygga bikinisar, här finns bikinitrosor och bikinitoppar för alla. Vi listar 13 snygga och säkra semestermåsten i sommar.

Fynda snygga bikinis till sommaren 2014!

badmode1

Leopard och zebramönstrade bikinis

1. Gloria Bikini från Pieces, nu från 69 kr HÄR. 2. Goda Bikiniset från Pieces, 118 kr HÄR. 3. Bikini från Wonderland, bikinitop Mix & Match, 149 kr HÄR, och bikinitrosa, 99 kr HÄR.

bikinisar i sommar 2014

Snygga bikinisar i rosa, paljett och mönstrat

4. Darling bikinitrosor, nu 99 kr HÄR, bikinitop nu 109 kr, HÄR. 5. Sparkle bikintrosa med paljetter nu 119 kr HÄR och bikinitop nu 119 kr HÄR. 6. Fancy Weekend Bikini set 298 kr HÄR.

Bikini i paljetter

Glittriga bikinis i paljetter

7. Sparkle bikinitop och bikinitrosa från Wonderland, top nu 119 kr HÄR och trosan nu 119 kr HÄR. 8. Saskia Lux Halter, bikinitop 149 kr HÄR och trosan 149 kr HÄR. 9. Mix & Match Brazilian bikini, top 149 kr HÄR och trosor 129 kr HÄR.

Solsskydd - Behåll färgen

Solskyddsfaktor för olika hudtyper – bevara din bränna med after sun!

Vi rekommenderar att du är skyddar dig mot solens starka strålar och listar här tre produkter för dig med ljus hy och för dig med mörkare ton eller redan etablerad solbränn samt även en kräm för dig som vill bevara din färg längre. 

10. För dig som redan har en etablerad solbränna, Clarins Smooth Cream Gel Spf 10, nu 179 kr HÄR. 11. För dig med mörk ton i din färg, använd Silky Touch Cream Spf 15, nu 199 kr HÄR. 12. För dig med ljus hud, använd Velvet Touch Cream Spf30, nu 199 kr HÄR. 13. Ta till vara på din solbränna med Lancaster After Sun, nu 199 kr HÄR.

Designa Nellys nya bikini

nelly

Nelly har just nu en riktigt härlig tävling där det finns möjlighet att vinna finfina priser och det enda du behöver göra för att delta är att designa din egen bikini. Det vinnande bidraget får en hel del i prispotten men det kommer även att utses en tvåa och en trea.

1:a pris
– En solsemester i samarbete med Destination
– Din bikini kommer att säljas på Nelly, med ditt namn på
– Presentkort på Nelly värt 10.000:-
– Ett Hawaiian Tropic Solkit
– Din egen bikini

Klicka här för att komma till Nelly och börja designa din bikini!

malin_red

Redaktör: Malin
Läs Malins blogg här
Tipsa Malin, skicka ett mail