Nu kan du vara med och skapa musik med Avicii

avicii

När nu en av housemusikens största DJ-stjärnor ska hitta sina medkreatörer väljer han att involvera sina fans. Ett världssamarbete tar sin form när Avicii skapar sin nästa singel. Och har du en känsla för ljud så kan du komma att bidra till hans nästa mästerverk.

 

Avicii visar återigen att han inte bara är en av världens absoluta Top3 DJ’s, utan att han också är en av världens mest innovativa artister alla kategorier. Det innebär att Avicii-fans får möjlighet att vara med i skapandeprocessen och skicka in sina bidrag till låten via ljudfiler, som sedan Avicii komponerar ihop till en färdig singel.

 

Avicii x You

 

Samarbetet kallas Avicii x You och prövar på ett annorlunda sätt att skapa och sprida musik, samtidigt som Avicii kommer nära sina fans på ett helt nytt sätt. På den egna hemsidan kan fansen ladda ner en ackordföljd skapad av Avicii som ligger till grund för låten. Därefter kan de, oavsett musikalisk erfarenhet, skicka in sina ljudfiler och hoppas på att Avicii väljer ut just deras bidrag till den slutgiltiga låten.

 

Vill du delta och hoppas på att Avicii väljer just dina ljud? Besök länken www.aviciixyou.com

 

En av Aviciis största hits, Levels