Paow & Steffi går i Annies fotspår!

vanita-behandlar

Inte bara Annie som gör ingrepp på sin kropp, nu har även slanka Paulina kört på och lyckats fått bort dom sista grammen, dock ej naturella sättet som görs med hård träning utan även där ett enklare kroppsligt ingrepp nämligen “Fettsugning med ultraljud” Vart: På Vanitas nya klinik goddess Här ser ni ett bildspel på hur det gick till när Steffi och paow gjorde sig i ordning inför sommaren.

tjej1

paow8

paow6

steffi1

paow_spikmatta

steffi8


10 Vinnare av exklusiva Michael Kors solglasögon…

kors

Nu har du möjlighet att bli en av 10 vinnare av ett par riktigt snygga Solglasögon från Michael Kors värde ca 1700kr/st.  För er som inte vinner hittar ni solbrillorna på ABFAB

Tävlar gör du enkelt genom att motivera varför du ska vinna ett par av dessa grymma solglasögon. Tävlingen pågår tom fredagen den 29 april klockan 23:59. Kom ihåg att ange en korrekt mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutad! Dessa är vinnarna:

petrasplace.blogg.se/
vesterlunds.blogg.se/
jennyalexx.blogspot.com/
lisasjosten.myshowroom.se/
micahs.myshowroom.se
irinakr.blogspot.com/
fannysahlin.blogg.se/
www.anneliesdagbok.blogspot.com/
www.nattstad.se/hannastangberg

Ytterligare en vinnare kommer att presenteras


Annie har inga madrasser i behån

tjej
Det är snack om bröst på Falsksanning. Paows kompis Annie har stora bröst. Och detta måste ju såklart undersökas.

Enligt Falsksanning har Annie en behå från Victoria Secret som gör att brösten ser dubbelt så stora och välpumpade ut. Paow tycker att det är strunt och publicerar en bild på Annies bröst. Utan hemligheter. Hon reder dessutom ut att Annie har storlek F.

Vi klipper in ett citat för skojs skull.
“…bara för att hon har stora bröst så betyder det inte att hon har madrasser i behån… Damn people!” säger Paow.

Vill du ha en madrass i behån? Klicka här.

Blogg-Galapremiär! Tävla om biljetter till Never Say Never den 21 mars

Never-Say-Never-3D-Justin-B

Tävla och vinn biljetter den till förhandsvisning av Justin Biebers “Never say Never” vi lottar ut 10 platser, det är 5 biljetter och varje biljett är för 2 personer (så du kan ta med en polare).

Tävlingen avslutas den 18 Mars. Viktigt att ni svarar i kommentarsfältet med giltig mail så vi får tag på er snabbt! Behöver era namn så vi kan skriva er på Biolistan. OBS! Ingen åldersgräns, alla kan tävla. Du kommer gå på filmen tillsammans med Paow, Hugo, Nemo, Annie, Micah, Sebastian Krantz med flera….

Okej, här kommer tävlingsfrågan: I vilket land är Justin född?