Vi välkomnar Annica Englund till Myshowroom!

Annica Englund börjar blogga för Myshowroom.

Hon är beautyexperten som gör succé på såväl blogg och Instagram som Youtube. Nu kan vi, med stolthet, presentera Annica Englund som ny influencer på Myshowroom!

Välkommen Annica! Hur känns det att ha flyttat hit?
– Det känns helt fantastiskt! Jag blev helt chockad över vilket grymt team det var bakom denna portal och äntligen kändes det så mycket lättare, klarare och roligare att blogga!

För de som ännu inte läser din blogg – vem är du?
– Jag är en 26-årig tjej från Östersund men har bott i Stockholm nu i fyra år. Jag är en riktig beautyjunkie, älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra.

Vad får dina läsare ta del av i din blogg?
– I min blogg så bjuds man på härliga, enkla och roliga skönhetstips. Det ska inte vara svårt att piffa till sig! Och även en hel del tips om hur man kan göra sin livsstil till en hälsosam sådan.

Du bloggar, youtube:ar, är makeupartist och PT. Hur får du ihop allt?
– Det får jag inte, haha! Ibland tror jag att jag har fler timmar på dygnet än alla andra. Men jag är annars väldigt duktig på att planera, jag vet ungefär hur lång tid allt tar och vad som måste prioriteras osv. Så mycket planering krävs från min sida!

Vad är det bästa med att jobba som du gör?
– Att jag kan vara vart som helst i hela världen, så länge jag har internet. Jag har inget som hindrar mig från att göra vad jag vill och det är den bästa känslan ever!

Till sist – vilket är ditt bästa tips för att ta hand om huden ordentligt i sommar?
– Såklart SPF och massa fukt. Gillar man att ha keps så är det nu man ska använda den för att skydda huden mot solens skadliga strålar. Men man ska även passa på att vara ute och ta vara på D-vitaminer så vi håller oss glada och blir fyllda med energi!

MISSA INTE ANNICAS BLOGG HÄR!