Alexander Hermansson om jobbet på MTV Europe Music Awards

alex-EMA-MTV-Europe-music-awards

I helgen åker Alexander Hermansson till Skottland och jobbar på MTV Europe Music Awards som programledare för ”Fredagkväll med Alex”, läs mer om förväntningarna, vilka artister han vill träffa och vad som hände förra året han besökte galan.

Vad gör ni på plats under MTV Europe Music Awards i Skottland i år?

– Jag kommer såklart försöka att utforska vad Skottlands land & kultur har för kul att erbjuda. Sen kommer jag att gå på presskonferensen, röda mattan, galan och efterfesten, hela paketet! 


alexander-hermansson.profilVilka från SVT åker du med?

– Jag kommer åka som programledare tillsammans med producenten och en kameraman.

När kan vi se er i TV?

– Programmet heter "Fredagkväll med Alex" och det avsnittet kommer att sändas på SVT Barnkanalen fredagen den 21 november kl.19:45.

Vilka artister hoppas du på att få träffa?

– Eftersom jag är på Röda Mattan där alla artisterna finns så får jag hoppas på de stora bjässarna, såsom Ariana Grande, Nicki Minaj, Katy Perry & Eminem.

Hur länge blir ni borta?

– Jag är på eventet från fredagen till måndagen, själva galan är ju på söndagen och sänds LIVE på MTV.


Vad gjorde du på MTV Europe Music Awards förra året?

– Förra året var det i Amsterdam, Nederländerna. Då var jag där som gäst och besökare, tillsammans med ett mindre gäng bloggare/profiler från Sverige. Det var så mäktigt under galan att jag minns att jag hade rysningar om och om och om igen i säkert 2 timmar. Det är som att gå på konsert bara det att det är de 20 största artisterna i världen samtidigt. 

Vad var det som hände förra året på hotellrummet?

– Förra året så hände en läskig, men omtalad olycka också, jag ramlade kraschade in i en stor glastavla på hotellrummet så att jag skar upp hela kroppen och fick åka ambulans för att sy mig här och där haha. Blodet sprutade över hela hotellrummet i en rasande fart att jag höll på att tuppa av, vi visste ju inte numret till ambulansen i Amsterdam och det var mitt i natten så det var tomt på folk i hotellet ju. LÄSKIGT! Men till slut hittade min rumskompis till hjälte, William Forslund, receptionisten flera våningar ner som kunde hjälpa oss.

[iframe-short https://www.youtube.com/watch?v=bc_DmhmwGLg]

Alex blogg

Häng på Alex i hans blogg: alexanderhermansson.se ››

Myshowroom After Summerparty i helgen

IMG_0169

I helgen hade Myshowroom sommarens avslutningsmiddag i Stockholm. Se bilderna och vilka som var med här!

Dagen var planerade att spenderas på en stor lyxig båt men då högsommarvärmen inte höll i sig ändrades planerna. Istället började dagen med 5-kamp på BallBreaker i Stockholm, på plats var ett gäng grymma bloggare från Myshowrooms topplista tillsammans med Hugo Rosas och Myshowrooms redaktion.

IMG_0139

Alex Hermansson, Jenny Thrumberg & Cornelia Smrecki

IMG_0150

Lina Bäcklund & Christopher Krusell

IMG_0178

Fanny Magnusson & Hugo Rosas

Kvällen avslutades på Restaurang Bankomat Seaside, fler bilder hittar du i Hugos blogg HÄR!

IMG_0187

Alexander Hermansson & Stephanie Röse

IMG_0206

David & Pischa Strindstedt

IMG_0211

Stina Sandström & Alexander Hermansson

Det var många som inte hade möjlighet att komma denna gång! Tack till alla som kom och gjorde dagen och kvällen fantastisk!