Boka en personlig stylist

Det bästa du kan göra för miljön är att strunta i att köpa nytt och istället använda det du har – mer och längre. Men helt ärligt, ibland så finns inte inspirationen där. Då kan en av våra proffsiga stylister hjälpa dig!

Boka digital möte i hela Sverige, eller personligt möte i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eller låt dig inspireras av alla gratis stiltips som vi lånat av stylisterna.

Radera din garderobsångest tillsammans med våra kunniga stylister

Vad kan en stylist hjälpa dig med?

Close up image of fashionable tailored blazers hanging on a rack

Säkra kort

Hitta några perfekta looks skapade av plagg du redan har.

Accessoarer

Lär dig använda alla dina scarves, mössor och smycken.

passform

Perfekt passform

Hitta former och modeller som förstärker dina fina fördelar.

Garderobsdetox

Rensa bort onödiga plagg och få ordning på din garderob.

Våra Stylister

Maggie Chinchilla

Stylist & Costume Designer

Mark White

Stylist

Anna Asp

Stylist

Så här tycker våra kunder

Maggie hjälpte mig verkligen att hitta min egna stil – i min egna garderob utan att jag behövde köpa nya kläder! Känner mig så mycket mer säker på vad jag väljer och varför nu. 

Gila
5/5

Gila

Jag har bra kläder men rätt dålig koll på vad som passar ihop. Fick flera bra outfitförslag som funkar för olika situationer och är supernöjd med att inte behöva stressa på morgonen.

4.5/5

David

Min stylistbokning ledde till en stor utrensning och det är så mycket lättare att klä på sig nu, eftersom jag bara sparade sånt som jag älskar. Jag vill alltid ha det så här välstädat i min garderob! 

4.8/5

Elin

Så här går det till att anlita en digital stylist

FYLL I FORMULÄRET med frågor/bilder och skicka in till oss senast 24 timmar innan din bokade tid. Då kan stylisten förbereda sig och få en känsla för vem du är och vad du vill ha hjälp med.

TA FRAM DINA KLÄDER innan mötet med stylisten. En klädhängare eller klädhäst och galgar till plaggen underlättar mycket.

BRA LJUS där du befinner dig är att föredra eftersom det är viktigt att stylisten kan se dig och dina kläder tydligt.

LOGGA IN i det digitala mötesrummet i god tid innan ditt digitala möte. Placera din dator eller telefon på ett ställe som har en bra vy över dig i helkroppsformat.

SAMTALET mellan dig och stylisten spelas inte in på något sätt och det är bara ni som har tillgång till mötesrummet.

STYLISTEN SPARAR EN ANTECKNING om ert samtal i vårt kundregister. På så sätt så kan du få ännu bättre hjälp nästa gång du bokar Stylisttjänster hos oss.

OM DU HAR VALT BILDER så kommer dessa att skickas till dig samma dag som ni genomfört stylistsamtalet.

EN UTVÄRDERING kommer att skickas till dig via mail eller SMS. Där kan du också ställa kompletterande frågor om du skulle undra över något.
Beautiful,Woman,In,A,Beige,T-shirt,With,Glasses,Posing,Clothing

STILTIPS

Lär dig använda dina plagg smartare!

För att göra din modekonsumtion mer hållbar behöver du satsa tid och omsorg snarare än att köpa massor av nytt. Sannolikt har du redan en fantastisk garderob – det handlar om att hitta inspiration och glädje i de plagg du redan har. Och kanske om att investera i ett större modesjälvförtroende.

Frequently Asked Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis cing elit, sed do eiusmod tempor incidi dunt.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Jag ville att någon skulle hjälpa mig att skilja sopor från guld. Det tar så fruktansvärt mycket tid att hitta i djungeln av alla mina plagg. Supernöjd att jag tog hjälp av en stylist!

Maria, Stockholm