Få gratis stilstips från våra stylister

Varför frestas vi att köpa nytt fastän garderoben dignar av plagg? Varför blir det en sån röra i klädkammaren och varför är det så svårt att vara kreativ i sin egen garderob? 

Låt dig inspireras av massor av tips från våra proffsiga stylister! Vi hoppas att de kan hjälpa dig att ha roligare med dina befintliga kläder istället för att köpa nytt.

STILTIPS

Använd garderoben smartare!

Bye bye garderobsångest! Våra stylister har samlat sina bästa tips för att du ska kunna maximera användningen av din garderob. Släpp loss din kreativa person, hitta guldkorn, njut av att klä dig för fest och lär dig knyta alla dina halsdukar på ett roligare sätt. Enjoy!

LÄR DIG ANVÄNDA GARDEROBEN SMARTARE

6 anledningar till varför du ska ta hjälp av en stylist

Varför tänker vi att det är konstigt att få professionell hjälp när inspirationen tryter i den egna garderoben? De flesta av oss skulle till exempel inte komma på tanken att klippa våra egna hår. Här är fem anledningar till varför du borde testa att ta hjälp av en stylist!

Hållbarhet

Kläd- och textilindustrin har en oerhört stor miljöpåverkan. 10% av de globala utsläppen av koldioxid kommer därifrån. Så att maximera användningen av det du redan har istället för att köpa nytt gör stor skillnad ur ett globalt perspektiv.

Tid

En organiserad, funktionell garderob, där du har koll på innehållet, vet vad som funkar ihop och kanske till och med har några färdiga outfits planerade kommer att spara dig massor av tid och minska din garderobsstress galet mycket.

Pengar

Var ärlig, hur mycket pengar har du spenderat på plagg som du inte använder för att de känns fel eller inte passar? Med en stylists goda råd blir det enklare att utforma både din befintliga garderob och göra smarta framtida inköp.

Självkänsla

Att investera i att trivas med sig själv, till exempel genom att skapa en bra känsla kring sitt yttre och hur man presenterar sig för andra är viktiga beståndsdelar i en god självkänsla. Och det fina är att du behöver satsa tid, inte spendera pengar.

Passform

En duktig stylist hjälper dig att få koll på vilken storlek du har, vilka snitt och skärningar som passar bäst för dig och vad du bör undvika. Du kommer att bli förvånad över vad en tur till skräddaren kan göra med din vardagsgarderob!

Stil

Att tydligt definiera vad som är din stil (och vad som inte är det) gör det lättare att bestämma vilka plagg som ska stanna kvar i garderoben och vilka som bör flytta. Kanske kan du också hitta några nya stilkompisar eller second handfynd online!

KREATIVA HJÄLPMEDEL

Några tankar om inspiration

Gör som många av de främsta stylisterna – använd moodboards och inspirationsbilder för att hitta nya looks och få inspiration i garderoben.